Hakvoort Professional bundelt 50 jaar ervaring op nieuwe website


Keukenapparatuur - Hakvoort Professional heeft vandaag de nieuwe website gelanceerd. Op deze ‘interactieve’ website wordt 50 jaar ervaring en kennis gedeeld met de bezoekers door middel van online advies, blogs en keukenprojecten. Bedoeling is dat de adviseurs van Hakvoort achter de chat zitten, zodat zij direct kunnen reageren op de wensen van de bezoekers. Bovendien kunnen zij er op die manier voor zorgen dat de juiste apparatuur wordt aangeschaft. Deze nieuwe aanpak van uit het keukenbedrijf moet de website bezoeker vrijwel dezelfde ervaring bieden als wanneer de bezoeker de showroom bezoekt. Op voorraad Hakvoort Professional heeft vrijwel het gehele assortiment op voorraad staan. Volgens eigen opgave zelfs 91%. Dat houdt in dat bestelde apparatuur de volgende dag geleverd kan worden. De webshop heeft op die manier ruim 10.000 apparaten in de ‘digitale showroom’ staan. Inspiratie Maar de website wil ook inspireren. Vandaar dat bezoekers ook de gelegenheid krijgen een kijkje te nemen in de keuken van horecaondernemers en chefkoks. Deze delen op de site hun geheimen, maar de website biedt ook een kijkje bij concullega’s, door middel van fotoreportages, tips en interviews. Daarnaast verschijnen er blogs, die voor verdere verdieping en inspiratie zorgen. Ook worden aspecten als duurzaamheid, efficiëntie en kostenbesparingen besproken. Zes showroomlocaties De website moet het alternatief zijn voor een bezoek aan de showroom. Voor wie liever een fysiek bezoek brengt aan de showroom blijven de zes locaties van Hakvoort Professional verspreid over het land beschikbaar. Bron: @FoodClicks Keukenapparatuur - Hakvoort Professional heeft vandaag de nieuwe website gelanceerd. Op deze ‘interactieve’ website wordt 50 jaar ervaring en kennis gedeeld met de bezoekers door middel van online advies, blogs en keukenprojecten. Bedoeling is dat de adviseurs van Hakvoort achter de chat zitten, zodat zij direct kunnen reageren op de wensen van de bezoekers. Bovendien kunnen zij er op die manier voor zorgen dat de juiste apparatuur wordt aangeschaft. Deze nieuwe aanpak van uit het keukenbedrijf moet de website bezoeker vrijwel dezelfde ervaring bieden als wanneer de bezoeker de showroom bezoekt. Op voorraad Hakvoort Professional heeft vrijwel het gehele assortiment op voorraad staan. Volgens eigen opgave zelfs 91%. Dat houdt in dat bestelde apparatuur de volgende dag geleverd kan worden. De webshop heeft op die manier ruim 10.000 apparaten in de ‘digitale showroom’ staan. Inspiratie Maar de website wil ook inspireren. Vandaar dat bezoekers ook de gelegenheid krijgen een kijkje te nemen in de keuken van horecaondernemers en chefkoks. Deze delen op de site hun geheimen, maar de website biedt ook een kijkje bij concullega’s, door middel van fotoreportages, tips en interviews. Daarnaast verschijnen er blogs, die voor verdere verdieping en inspiratie zorgen. Ook worden aspecten als duurzaamheid, efficiëntie en kostenbesparingen besproken. Zes showroomlocaties De website moet het alternatief zijn voor een bezoek aan de showroom. Voor wie liever een fysiek bezoek brengt aan de showroom blijven de zes locaties van Hakvoort Professional verspreid over het land beschikbaar. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Omzet horeca mogelijk tien procent hoger dan in 2019

Analyse - Rien de Koning van More2market heeft drie scenario’s opgesteld van te verwachten ontwikkelingen in de Nederlandse horeca. De scenario’s zijn gebaseerd op de cijfers van het Foodservice Instituut Nederland (FSIN) en het CBS. De drie scenario’s laten in alle drie de gevallen een positief beeld zien.

Lees bericht



Kick-off Week van de horeca tijdens Gastvrij Rotterdam

Actieweek - Na een succesvolle editie vorig jaar wordt ook dit jaar weer de Week van de horeca georganiseerd. De week, die van 19 tot en met 24 september wordt gehouden, staat volledig in het teken van alle horecaprofessionals, ondernemers, leveranciers, opleiders – en studenten binnen de horeca. De week wordt afgetrapt samen met de officiële opening van Gastvrij Rotterdam op 19 september...

Lees bericht

Baro, bohemien kustplaats aan de Amsterdamse gracht

Horeca - Openluchtrestaurant Baro brengt de bohemien flair van badplaatsen op Ibiza en de energie van Tulum aan de Postjesweg in Amsterdam West. Met kleurrijk streetfood en verfrissende tequilacocktails serveert Baro zorgeloze vakantiedagen. Donderdag ging de locatie open.

Lees bericht


CBS ziet forse groei horeca in eerste kwartaal 2022

Analyse - De omzet in de horeca groeide in het eerste kwartaal van 2022 met 9,7 procent ten opzichte van het voorgaande kwartaal. Dat komt vooral door versoepeling van de coronamaatregelen. Vergeleken met het eerste kwartaal vorig jaar lag de horecaomzet 92,2 procent hoger, maar ook dat werd veroorzaakt door een strenge lockdown in het eerste kwartaal 2021. De cijfers zijn afkomstig van het...

Lees bericht




© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid