Hamburgerrestaurant DIEGO’s gaat landelijk bezorgen


Chef Diego Buik met hamburger

Thuisbezorging - Chef Diego Buik, eigenaar van hamburgerrestaurant DIEGO’s in Rotterdam, bewees al eerder dat je met creativiteit een eind komt. Hij opende DIEGO’s Scheveningen, introduceerde de Burger-it-yourself (BIY)-Box en lanceerde samen met The James Hotel Rotterdam het succesvolle The DIEGO’s Hotel. En nu gaat hij landelijk bezorgen.

DIEGO’s is de eerste hamburgerzaak die dit voor elkaar krijgt. ‘We werken samen met Trunkrs en kunnen daarom door heel Nederland jouw bestelling gekoeld leveren’, legt Diego Buik uit. ‘Binnen een dag heb je onze kwaliteitsburgers in huis. Dat is niet alleen lekker, maar ook heel handig. We hebben namelijk alles al voorbereid en bijgesloten. Denk aan broodjes, saus en kaas. Maar ook eventueel (vegan)bacon en Bugles. Je hoeft alleen de burgers nog maar te bakken.’

Diego zocht naar andere mogelijkheden om toch zoveel mogelijk mensen te laten kennismaken met zijn burger. Zeker nu zijn twee locaties in Rotterdam en Scheveningen zijn gesloten. Maar vanaf woensdag 17 februari kan hij in heel Nederland zijn BIY-Boxen laten thuisbezorgen. Om de landelijke bezorging feestelijk af te trappen, worden de eerste 100 boxen gratis thuisbezorgd. Liefhebbers moeten daarvoor wel de social-mediakanalen van DIEGO’s in de gaten te houden voor de speciale actiecode.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
28 mei International Hamburger Day

Hamburgerdag - Op 28 mei is het International Hamburger Day, een dag die in het teken staat van een van de meest populaire gemaksgerechten. De Rotterdamse chef Diego Buik speelt met zijn drie zaken en bezorgconcept op deze dag in door met twee speciale introducties te komen: de hamburgerbox met een veganburger en een speciale EK-burger.

Lees berichtHamburgers Diego Buik in Valentijnbox bij AH XL Delft

Retail - Chefkok Diego Buik, bekend van de gouden hamburger, is door Albert Heijn XL in Delft gevraagd een speciale Valentijnbox samen te stellen met daarin zijn Valentijnburger, de Bugles burger. Het is de tweede keer dat de ondernemer gevraagd wordt door de Albert Heijn-locatie.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid