Hamburgers Diego Buik in Valentijnbox bij AH XL Delft


Retail - Chefkok Diego Buik, bekend van de gouden hamburger, is door Albert Heijn XL in Delft gevraagd een speciale Valentijnbox samen te stellen met daarin zijn Valentijnburger, de Bugles burger. Het is de tweede keer dat de ondernemer gevraagd wordt door de Albert Heijn-locatie.

Deze keer is chef en eigenaar Diego Buik van Diego’s Burgers  speciaal gevraagd voor Valentijn. De burger wordt geserveerd met Bugles en huisgemaakte kaassaus, die de koper van de Valentijnbox thuis zelf over de burger moet schenken. In de box zitten de ingrediënten voor twee hamburgers.

Diego Buik startte ooit in Dn Haag en kreeg bekendheid door zijn Gouden hamburger, ‘de duurste hamburger ter wereld’. Inmiddels is de chef-kok weg uit de Hofstad en heeft hij een vestiging in Rotterdam en een locatie in Scheveningen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
28 mei International Hamburger Day

Hamburgerdag - Op 28 mei is het International Hamburger Day, een dag die in het teken staat van een van de meest populaire gemaksgerechten. De Rotterdamse chef Diego Buik speelt met zijn drie zaken en bezorgconcept op deze dag in door met twee speciale introducties te komen: de hamburgerbox met een veganburger en een speciale EK-burger.

Lees berichtHamburgerrestaurant DIEGO’s gaat landelijk bezorgen

Thuisbezorging - Chef Diego Buik, eigenaar van hamburgerrestaurant DIEGO’s in Rotterdam, bewees al eerder dat je met creativiteit een eind komt. Hij opende DIEGO’s Scheveningen, introduceerde de Burger-it-yourself (BIY)-Box en lanceerde samen met The James Hotel Rotterdam het succesvolle The DIEGO’s Hotel. En nu gaat hij landelijk bezorgen.

Lees bericht

Mall of the Netherlands krijgt nieuwe naam

Winkelcentrum - Mall of the Netherlands is het eerste nieuwe winkelcentrum dat wordt geopend onder het merk Westfield. De opening is gepland voor 2020. Daarnaast wist eigenaar Unibail-Rodamco-Westfield een belangrijke deal te sluiten met Inditex, de grootste fashion retailer ter wereld, voor de formules Zara, Bershka, Pull & Bear en een Stradivarius flagship stores. In het nieuwe winkelcentrum wordt voor €570 miljoen euro...

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid