Han Kramer nieuwe commercieel directeur Sodexo
_1080_720_90.jpg)
Benoeming - Han Kramer (56) is per 1 maart gestart als commercieel directeur bij Sodexo Nederland. Kramer gaat zich toeleggen op de verdere groei van Sodexo in Nederland, met name op gebied van workplace & facility management services voor corporate organisaties, industriële bedrijven en overheden.
Kramer heeft meerdere operationele en commerciële rollen vervuld binnen de zakelijke dienstverlening waaronder arbeidsbemiddeling, consultancy en de facilitaire industrie. Hij is afkomstig van RGF Staffing Nederland waar hij commercieel directeur was. Daarvoor was Kramer onder andere actief als commercieel directeur bij ISS en HEYDAY.
Sodexo is in 1966 opgericht door Pierre Bellon, is actief in 56 landen en heeft een omzet van 17,4 miljard euro. In Nederland verzorgt het bedrijf met circa 2.200 medewerkers het volledige scala aan facilitaire diensten voor het bedrijfsleven, industrie, overheidsdiensten, ziekenhuizen en offshore-installaties. Van catering, receptie, onderhoud en schoonmaak tot aan integraal facility management.
Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
STAPFOODS opent onbemande cateringshop in Hotel VIC
Catering - Na een aantal maanden van voorbereiding is het nog jonge bedrijf STAPFOODS gestart met een onbemand cateringconcept. De store is gevestigd in Hotel VIC, een nieuw experience hotel in het centrum van Leiden.
Lees berichtMarkies en Summa College zetten stappen in verduurzaming schoolkantines
Schoolcatering – Een duurzaam en gezond voedselaanbod, intensief hergebruik van overgebleven producten en het doneren van reststromen aan stadsboerderijen in Zuidoost-Brabant. Dit zijn enkele opvallende ingrediënten van de samenwerking van het Summa College en Markies Catering bij de exploitatie van schoolkantines, die in september ingaat.
Lees berichtVitam gaat lokaal samenwerken met Beter Bij Ons
Catering - Vanaf 15 augustus gaat Vitam de cateringdienstverlening verzorgen in het provinciehuis van Provincie Limburg in Maastricht. Centraal in de aanbesteding stond de ambitie om een groot deel van het assortiment lokaal in te kopen.
Lees berichtVitam opent ‘dark kitchen’ Chef by Vitam
Catering – Vitam opent een ‘dark kitchen’ in Amstelveen, genaamd Chef by Vitam. Hiermee speelt de facilitaire horecadienstverlener in op de veranderende wensen van medewerkers van de Rijksoverheid die hybride werken. Gerechten worden in een centrale keuken voorbereid, die vervolgens worden afgemaakt op de betreffende locatie worden afgemaakt. Hierdoor is het voor Vitam mogelijk om een breder assortiment aan te bieden,...
Lees berichtHutten winnaar in ‘categorie catering’ in MT500
Verkiezing - In de categorie Catering, schoonmaak, beveiliging en diverse zakelijke dienstverlening van de MT500 staat Hutten dit jaar op de eerste plek. Overall is het horeca- en cateringbedrijf terug te vinden op de elfde plaats. ‘Een fantastisch bericht voor onze organisatie en de branche’, aldus algemeen directeur Drees Peter van den Bosch van Hutten.
Lees berichtSodexo met gebaarista aan de slag in EDGE Amsterdam West
Catering – Sodexo verzorgt de koffiebar, restaurantservices, evenementenvoorziening, banqueting, de receptie en het servicepunt in het recentelijke geopende klimaatneutrale pand EDGE Amsterdam West. Dit pand is na een drie jaar durende renovatie één van de duurzaamste gebouwen van Europa.
Lees bericht