Hanex opent tweede Kwartiertje in tankshop Argos Nuland


De lekkerste tussenstop maak je in Nuland bij Hanex

Petrol - Het Argos-tankstation in Nuland (NB) is verbouwd en heeft nu als shopconcept Kwartiertje gekregen. Dit eigen horecaconcept van Hanex is de tweede vestiging. Eerder was op de locatie in Nuland The Tosti Club gevestigd.

Kwartiertje is een horecaformule van Hanex Hospitality Group uit De Bosch, die zich richt op het ontbijt- en lunchmoment. Het assortiment bestaat uit ter plekke vers bereide broodjes, panini’s, tosti’s, snacks, smoothies en sappen. Voor on-the-go, of die ter plekke kunnen worden genuttigd. Voor de koffie werkt Hanex Hospitality Group in Nuland samen met het Brabantse bedrijf Noord Coffee. De groep heeft in Amsterdam ook het buurt-horecaconcept The Villy.

Leukste tussenstop

Hanex opende de eerste Kwartiertje lunchroom in oktober 2019 in het BP-tankstation aan de Molenstraat in Rosmalen. De shopformule moet vooral 'Brabantse gezelligheid' uitstralen. Aan de gevel van de locatie in Nuland wordt dan ook gemeld dat het gaat om ‘de leukste tussenstop’.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsJohn van der Ent scherpt strategie SPAR verder aan

Formulenieuws – Verder groeien met foodservice, groeien in verkooppunten en investeren in permanente verbetering van de winkels. Dat is de aangescherpte strategie, die SPAR CEO John van der Ent op de formuledag van de gemaksformule deelde met de aangesloten ondernemers.

Lees bericht


SPAR city aan Willemsplein in Arnhem verbouwd

Formulenieuws - De SPAR city van Luke van Gelder aan het Willemsplein in Arnhem heeft de afgelopen periode een grote verbouwing ondergaan. De winkel heeft een volledig nieuw aangezicht en pui gekregen en de focus nog meer gelegd op foodservice. Verder is er een apart zelfscanplein gerealiseerd.

Lees bericht


Ook de tosti krijgt een eigen dag: 12 april

Actiedag  - Elke dag wordt er wel iets gevierd dus waarom niet voor het  populaire lunch (snack)gerecht, de tosti? Die vraag stelde een aantal mensen zich die nauw betrokken zijn bij de tosti-business. En dus krijgt de tosti een eigen dag en wel op 12 april.

Lees bericht

SPAR opent nieuwe vestiging van The Tosti Club in Enschede

Formulenieuws - SPAR city Enschede opent een nieuwe shop-in-shop van The Tosti Club. Na de start van de shop-in-shoplocatie van The Tosti Club in Zwolle breidt SPAR het verhaal van de The Tosti Club op 11 maart verder uit. Na deze opening volgen vestigingen in Amsterdam (Hobbemakade) en Hoorn.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid