Hanos opent grotere locatie in Utrecht en breidt ook Apeldoorn uit


Algemeen directeur Theo de Graaf van Hanos maakte bij de opening in Utrecht tevens bekend dat de distributielocatie in Apeldoorn gaat uitbreiden. Op de voorgrond oud-directeur Frits Kroes van Hanos

Groothandel – Groothandel Hanos opende dinsdag de hernieuwde vestiging in Utrecht-Nieuwegein. De locatie is uitgebreid en volledig gerestyled. De locatie werd geopend door Nicolette van Dam samen met vestigingsmanager Marcel van Gent. Algemeen directeur Theo de Graaf van Hanos maakte bij de opening tevens bekend dat de Hanos-vestiging en distributielocatie in Apeldoorn fors gaat uitbreiden.

Dat de vestiging in Apeldoorn gaat uitbreiden is recent besloten. En het bedrijf zet er gelijk de vaart in want vrijwel onmiddellijk wordt gestart met de uitbreiding van bijna 10.000 vierkante meter zo liet hij weten. Ter gelegenheid van de opening van de locatie in Utrecht doneerde de familie van der Horst, eigenaar van Hanos, een bedrag van 15.000 aan het Ronald McDonald’s Huis en een zelfde bedrag aan het Prinses Maxima Centrum in de Domstad.

Bijzondere producten

Hanos is Hanos Utrecht-Nieuwegein is in 2009 geopend, verbouwd in 2016 en heeft in 2023 een flinke uitbreiding en metamorfose gekregen. De zelfbedieningsgroothandel heeft een oppervlakte van meer dan 20.000 vierkante meter, bestaande uit meer dan 2000 vierkante meter versafdeling en een non-food afdeling van 1.800 vierkante meter met meer dan 12.500 non-foodproducten. Indrukwekkend is de AGF-afdeling met tal van bijzondere producten, zoals Zucciolo en Rode banaan. Verder een uitgebreid assortiment gedestilleerd en een wijnafdeling met meer dan 2.400 verschillende wijnen en een kaasafdeling met 750 soorten kaas.

Bron: @FoodClicks

Citrusvruchten in de vorm van een hand met vingers
Overhandiging van de cheques ter gelegenheid van de opening aan de vertegenwoordigers van Ronald McDonald Huis en Prinses Maxima Centrum, in aanwezigheid van mevrouw Van der Horst, vestigingsdirecteur Marcel van Gent en Nicolette van Dam
Limoncello rechtstreeks uit Sicilië en ambachtelijk gemaakt
Rode banaan bij de Hanos-vestiging in Utrecht

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Restaurant ’t Havenmantsje wint HANOS gouden koksmuts

Wedstrijd - Ruben van Zanten en Pascal Poldervaart van Restaurant ’t Havenmantsje uit Harlingen zijn de winnaars van de HANOS Gouden Koksmuts 2025. Tijdens de finale van het NK Koken op de Horecava streden de deelnemers om de winst. De finalisten waren: Restaurant de Tramhalte, Marco Culinair, Restaurant ’t Havenmantsje, Landgoed het Roode Koper en Restaurant Basliek*.

Lees bericht



HANOS wil verduurzamen en niet alleen het assortiment

Groothandel – Achter de schermen is horeca groothandel HANOS volop bezig met het verduurzamen van het bedrijf. Maar omdat de groothandel niet zo vaak naar buiten treedt, is dat lang niet voor iedereen zichtbaar. Aileen Jones van HANOS en de groothandel zelf willen daarin verandering brengen. Waarom? Omdat je best mag laten zien wat je als bedrijf doet voor je klanten...

Lees bericht

Horesca Lieferink neemt Horesca Meppel over

Overname – Horesca Lieferink neemt alle aandelen over van Horesca Meppel B.V. Horesca Lieferink zal gevestigd blijven in Meppel en van daaruit de werkzaamheden continueren, zo laat Ronald Lieferink, eigenaar van Horesca Lieferink Groep, weten.

Lees bericht



© 2025 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid