Hanos Utrecht-Nieuwegein heropent dinsdag 7 november


Tijdens de heropening van de vestiging Hanos Utrecht-Nieuwegein is er ook ruimte om kennis te maken met het gastronomische karakter van de regio

Groothandel - Dinsdag 7 november aanstaande wordt de Hanos Utrecht-Nieuwegein heropend. De locatie gaat open na een forse verbouwing en uitbreiding.

De vestiging opent om 07.00 uur al de deuren waarna er een culinair programma om 9.30 uur begint. Om 11.00 uur verrichten vervolgens Nicolette van Dam samen met vestigingsmanager Marcel van Gent de officiële openingshandeling. Vanaf 9:30 uur is het mogelijk om plaats te nemen aan één van de Chef’s Tables waaraan gastronomische noviteiten van de FoodXperience-chefs van Hanos zijn te proeven. Ook is er een foodmarket met specialisten van de versafdelingen en leveranciers ingericht. Op de vernieuwde patisserie afdeling is Rudolph’s Bakery aanwezig.

Tijdens de heropening is er ook ruimte om kennis te maken met het gastronomische karakter van de regio. Chefs uit de regio Utrecht-Nieuwegein nemen voor één dag Relais du Marché over. Tussen 12.00 uur en 18.00 uur kunnen geïnteresseerden gastronomisch genieten van de signatuurgerechten van Arturo Dalhuisen (Restaurant Voltaire* in Leersum), Tommy Janssen (Restaurant Maeve* in Utrecht), Tommy den Hartog (Restaurant 273 in Utrecht), Sander Spruijt (Restaurant De Burgemeester* in Linschoten) en Ollie Schuiling (Restaurant Kasteel Heemstede* in Houten).

Hanos Utrecht-Nieuwegein

Hanos Utrecht-Nieuwegein is in 2009 geopend, verbouwd in 2016 en heeft in 2023 een flinke uitbreiding en metamorfose gekregen. De zelfbedieningsgroothandel heeft een oppervlakte van meer dan 20.000 vierkante meter, bestaande uit meer dan 2000 vierkante meter versafdeling en een non-food afdeling van 1.800 vierkante meter met meer dan 12.500 non-foodproducten. Verder zijn er meer dan 2.400 verschillende wijnen en ruim 750 soorten kaas.

Bron: Hanos/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Restaurant ’t Havenmantsje wint HANOS gouden koksmuts

Wedstrijd - Ruben van Zanten en Pascal Poldervaart van Restaurant ’t Havenmantsje uit Harlingen zijn de winnaars van de HANOS Gouden Koksmuts 2025. Tijdens de finale van het NK Koken op de Horecava streden de deelnemers om de winst. De finalisten waren: Restaurant de Tramhalte, Marco Culinair, Restaurant ’t Havenmantsje, Landgoed het Roode Koper en Restaurant Basliek*.

Lees bericht



HANOS wil verduurzamen en niet alleen het assortiment

Groothandel – Achter de schermen is horeca groothandel HANOS volop bezig met het verduurzamen van het bedrijf. Maar omdat de groothandel niet zo vaak naar buiten treedt, is dat lang niet voor iedereen zichtbaar. Aileen Jones van HANOS en de groothandel zelf willen daarin verandering brengen. Waarom? Omdat je best mag laten zien wat je als bedrijf doet voor je klanten...

Lees bericht

Horesca Lieferink neemt Horesca Meppel over

Overname – Horesca Lieferink neemt alle aandelen over van Horesca Meppel B.V. Horesca Lieferink zal gevestigd blijven in Meppel en van daaruit de werkzaamheden continueren, zo laat Ronald Lieferink, eigenaar van Horesca Lieferink Groep, weten.

Lees bericht



© 2025 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid