Hanos Utrecht-Nieuwegein heropent dinsdag 7 november
_1080_487_90.jpg)
Groothandel - Dinsdag 7 november aanstaande wordt de Hanos Utrecht-Nieuwegein heropend. De locatie gaat open na een forse verbouwing en uitbreiding.
De vestiging opent om 07.00 uur al de deuren waarna er een culinair programma om 9.30 uur begint. Om 11.00 uur verrichten vervolgens Nicolette van Dam samen met vestigingsmanager Marcel van Gent de officiële openingshandeling. Vanaf 9:30 uur is het mogelijk om plaats te nemen aan één van de Chef’s Tables waaraan gastronomische noviteiten van de FoodXperience-chefs van Hanos zijn te proeven. Ook is er een foodmarket met specialisten van de versafdelingen en leveranciers ingericht. Op de vernieuwde patisserie afdeling is Rudolph’s Bakery aanwezig.
Tijdens de heropening is er ook ruimte om kennis te maken met het gastronomische karakter van de regio. Chefs uit de regio Utrecht-Nieuwegein nemen voor één dag Relais du Marché over. Tussen 12.00 uur en 18.00 uur kunnen geïnteresseerden gastronomisch genieten van de signatuurgerechten van Arturo Dalhuisen (Restaurant Voltaire* in Leersum), Tommy Janssen (Restaurant Maeve* in Utrecht), Tommy den Hartog (Restaurant 273 in Utrecht), Sander Spruijt (Restaurant De Burgemeester* in Linschoten) en Ollie Schuiling (Restaurant Kasteel Heemstede* in Houten).
Hanos Utrecht-Nieuwegein
Hanos Utrecht-Nieuwegein is in 2009 geopend, verbouwd in 2016 en heeft in 2023 een flinke uitbreiding en metamorfose gekregen. De zelfbedieningsgroothandel heeft een oppervlakte van meer dan 20.000 vierkante meter, bestaande uit meer dan 2000 vierkante meter versafdeling en een non-food afdeling van 1.800 vierkante meter met meer dan 12.500 non-foodproducten. Verder zijn er meer dan 2.400 verschillende wijnen en ruim 750 soorten kaas.
Bron: Hanos/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Broekhuyzen Horecagroothandel nu officieel Bidfood Noordwijkerhout
Groothandel – Broekhuyzen Horecagroothandel in Noordwijkerhout is zaterdag 25 januari officieel geïntegreerd in Bidfood Noordwijkerhout. Dat heeft de groothandel laten weten.
Lees berichtLekkerland Nederland logistiek partner Alsea/Starbucks
Samenwerking - Lekkerland Nederland en Alsea/Starbucks zijn een logistieke samenwerking aangegaan voor het volledige logistieke proces. Beide partijen willen met dit strategische partnership binnen Nederland en België verder groeien.
Lees berichtRestaurant ’t Havenmantsje wint HANOS gouden koksmuts
Wedstrijd - Ruben van Zanten en Pascal Poldervaart van Restaurant ’t Havenmantsje uit Harlingen zijn de winnaars van de HANOS Gouden Koksmuts 2025. Tijdens de finale van het NK Koken op de Horecava streden de deelnemers om de winst. De finalisten waren: Restaurant de Tramhalte, Marco Culinair, Restaurant ’t Havenmantsje, Landgoed het Roode Koper en Restaurant Basliek*.
Lees berichtOmzet Sligro neemt licht toe in 2024, ook zonder tabak
Groothandel - De omzet van Sligro Food Group over 2024 bedroeg € 2.890 miljoen, een toename van 1,1% ten opzichte van de omzet ad € 2.859 miljoen in 2023. De omzettoename was volledig autonoom, schrijft de groothandel uit Veghel.
Lees berichtHANOS wil verduurzamen en niet alleen het assortiment
Groothandel – Achter de schermen is horeca groothandel HANOS volop bezig met het verduurzamen van het bedrijf. Maar omdat de groothandel niet zo vaak naar buiten treedt, is dat lang niet voor iedereen zichtbaar. Aileen Jones van HANOS en de groothandel zelf willen daarin verandering brengen. Waarom? Omdat je best mag laten zien wat je als bedrijf doet voor je klanten...
Lees berichtHoresca Lieferink neemt Horesca Meppel over
Overname – Horesca Lieferink neemt alle aandelen over van Horesca Meppel B.V. Horesca Lieferink zal gevestigd blijven in Meppel en van daaruit de werkzaamheden continueren, zo laat Ronald Lieferink, eigenaar van Horesca Lieferink Groep, weten.
Lees bericht