Hanos Utrecht-Nieuwegein heropent dinsdag 7 november


Tijdens de heropening van de vestiging Hanos Utrecht-Nieuwegein is er ook ruimte om kennis te maken met het gastronomische karakter van de regio

Groothandel - Dinsdag 7 november aanstaande wordt de Hanos Utrecht-Nieuwegein heropend. De locatie gaat open na een forse verbouwing en uitbreiding.

De vestiging opent om 07.00 uur al de deuren waarna er een culinair programma om 9.30 uur begint. Om 11.00 uur verrichten vervolgens Nicolette van Dam samen met vestigingsmanager Marcel van Gent de officiële openingshandeling. Vanaf 9:30 uur is het mogelijk om plaats te nemen aan één van de Chef’s Tables waaraan gastronomische noviteiten van de FoodXperience-chefs van Hanos zijn te proeven. Ook is er een foodmarket met specialisten van de versafdelingen en leveranciers ingericht. Op de vernieuwde patisserie afdeling is Rudolph’s Bakery aanwezig.

Tijdens de heropening is er ook ruimte om kennis te maken met het gastronomische karakter van de regio. Chefs uit de regio Utrecht-Nieuwegein nemen voor één dag Relais du Marché over. Tussen 12.00 uur en 18.00 uur kunnen geïnteresseerden gastronomisch genieten van de signatuurgerechten van Arturo Dalhuisen (Restaurant Voltaire* in Leersum), Tommy Janssen (Restaurant Maeve* in Utrecht), Tommy den Hartog (Restaurant 273 in Utrecht), Sander Spruijt (Restaurant De Burgemeester* in Linschoten) en Ollie Schuiling (Restaurant Kasteel Heemstede* in Houten).

Hanos Utrecht-Nieuwegein

Hanos Utrecht-Nieuwegein is in 2009 geopend, verbouwd in 2016 en heeft in 2023 een flinke uitbreiding en metamorfose gekregen. De zelfbedieningsgroothandel heeft een oppervlakte van meer dan 20.000 vierkante meter, bestaande uit meer dan 2000 vierkante meter versafdeling en een non-food afdeling van 1.800 vierkante meter met meer dan 12.500 non-foodproducten. Verder zijn er meer dan 2.400 verschillende wijnen en ruim 750 soorten kaas.

Bron: Hanos/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsHANOS en Horeca Vakbeurs Hardenberg slaan handen ineen

Vakbeurzen – Horeca Vakbeurs maakt bekend dat het een samenwerking aangaat met HANOS. De groothandel en totaalleverancier van de horeca presenteert zich op Horeca Vakbeurs in Hardenberg met twee stands, wordt sponsor van de kookwedstrijden en levert de ingrediënten voor Chef’s Place waar verschillende topchefs uit het Oosten van het land in actie komen. De vakbeurs Horeca Hardenberg  beleeft...

Lees bericht

Hanos opent grotere locatie in Utrecht en breidt ook Apeldoorn uit

Groothandel – Groothandel Hanos opende dinsdag de hernieuwde vestiging in Utrecht-Nieuwegein. De locatie is uitgebreid en volledig gerestyled. De locatie werd geopend door Nicolette van Dam samen met vestigingsmanager Marcel van Gent. Algemeen directeur Theo de Graaf van Hanos maakte bij de opening tevens bekend dat de Hanos-vestiging en distributielocatie in Apeldoorn fors gaat uitbreiden.

Lees bericht
Sligro schenkt €10.000 aan Jeugdfonds bij heropening Leeuwarden

Groothandel - Ter gelegenheid van de heropening van de groothandelslocatie in Leeuwarden deed Sligro een schenking aan een belangrijk sociaal-maatschappelijke doel in de regio. Henk de Jong, ambassadeur van het Jeugdfonds Sport & Cultuur in Friesland, ontving uit handen van Bauke de Vries, vestigingsdirecteur Sligro Leeuwarden, een cheque ter waarde van € 10.000.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid