Health Food Wall als smartoplossing voor horeca en catering


Vending - Health Food Wall komt met een nieuwe range innovatieve locker automaten. De automaten werken met RFID-tags in combinatie met de Health Food Wall app of bankpas. Gebruikers kunnen niet alleen vegetarische en veganistische maaltijden vinden in de smart automaten, maar nu ook bijvoorbeeld maskers of handgel.

Health Food Wall is een veilige oplossing voor kantines in allerlei sectoren, aangezien de verkoop van verse items contactloos kan plaatsvinden. “Wij zagen vorig jaar al interesse voor automaten met gezonde producten vanuit de markt, maar verwachten dit jaar mede door de omstandigheden rondom COVID-19 een grote groei door te maken.“ aldus Anouk Snelders, directeur Health Food Wall.

Health Food Wall heeft automaten staan op Schiphol Plaza en Amsterdam UMC. Die locaties worden de komende maanden uitgebreid. De eerste kantoren hebben de Smart automaat al staan, en spoedig volgen ook ziekenhuizen en universiteiten, zo laat het bedrijf weten.

Automatisch

De automaat zoals op Schiphol staat, opent met luikjes. De nieuwe Smart automaat werkt anders. De klant kan zelf de deur van de automaat openen, het gewenste item eruit pakken, en de deur weer sluiten. Juist deze keuzevrijheid is prettig voor de klant, aangezien ze de items kunnen vasthouden voordat zij een definitie keuze maken en aanschaffen. Voor de betaling werkt de automaat met RFID-tags in combinatie met de Health Food Wall app of bankpas. Die RFID-tags registreert niet alleen het artikel, maar zorgt er ook voor dat het artikel automatisch van de rekening wordt afgeschreven.

Tijdens de COVID-19 periode biedt Health Food Wall tijdelijk naast het gebruikelijke verse assortiment ook de mogelijkheid voor bedrijven om maskers en handgel via de automaat aan werknemers aan te bieden.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Health Food Wall breidt uit binnen ziekenhuizen

Zorg - Health Food Wall opent twee zogenaamde 'smart fridges' op locatie Noordwest Ziekenhuisgroep te Alkmaar. Na de komst van de automaat in het Amsterdam AMC locatie UMC kunnen nu ook het personeel en de gasten van het Noordwest Ziekenhuisgroep 24/7 gebruik maken van de gezonde producten in de Health Food Wall.

Lees bericht


‘Ziekenhuizen komen in de problemen zonder steun’

Zorg - De financiële ‘gezondheid’ waarmee het merendeel van de ziekenhuizen 2020 is gestart, is waarschijnlijk niet genoeg als financiële buffer voor de extra kosten door COVID-19 en het tijdelijk stopzetten van de reguliere zorg. Zonder de compensatieregeling zoals overeengekomen met de zorgverzekeraars begin juli, zullen de meeste ziekenhuizen over 2020 in de rode cijfers belanden.

Lees bericht


SPAR university wil ziekenhuizen gaan helpen

Retail – De tien locaties van SPAR university willen hun steentje bijdragen aan – wellicht – de grootste internationale crisis van dit decennium. Daarom heeft het bedrijf besloten haar teamleden beschikbaar te stellen voor ziekenhuizen, maar ook andere organisaties.

Lees bericht


Albert Heijn wil op termijn 15 AH to go-locaties met Albron

Formulenieuws – De samenwerking tussen Albert Heijn en horeca- & cateringbedrijf Albron, waarvan @FoodClicks eerder deze week melding maakte, moet uiteindelijk leiden tot zo’n vijftien nieuwe to go-winkels. Als locaties voor uitbreiding zien beide bedrijven vooral mogelijkheden in ziekenhuizen, kantoren en universiteiten.

Lees bericht

Duitse Kannelloni to-go concept komt naar Nederland

Horeca – Ze stonden opvallend onopvallend op de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Jaarbeurs Utrecht met een bescheiden, maar smaakvol ingerichte stand: Kannelloni Food Market. Met het nieuwe to-go concept wil het bedrijf, dat onderdeel is van de Duitse Kanne Group, zich onder andere richten op de gezondheidszorgmarkt bijvoorbeeld in ziekenhuizen. Maar het concept heeft ook kracht als stand alone locatie.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid