Health Food Wall als smartoplossing voor horeca en catering


Vending - Health Food Wall komt met een nieuwe range innovatieve locker automaten. De automaten werken met RFID-tags in combinatie met de Health Food Wall app of bankpas. Gebruikers kunnen niet alleen vegetarische en veganistische maaltijden vinden in de smart automaten, maar nu ook bijvoorbeeld maskers of handgel.

Health Food Wall is een veilige oplossing voor kantines in allerlei sectoren, aangezien de verkoop van verse items contactloos kan plaatsvinden. “Wij zagen vorig jaar al interesse voor automaten met gezonde producten vanuit de markt, maar verwachten dit jaar mede door de omstandigheden rondom COVID-19 een grote groei door te maken.“ aldus Anouk Snelders, directeur Health Food Wall.

Health Food Wall heeft automaten staan op Schiphol Plaza en Amsterdam UMC. Die locaties worden de komende maanden uitgebreid. De eerste kantoren hebben de Smart automaat al staan, en spoedig volgen ook ziekenhuizen en universiteiten, zo laat het bedrijf weten.

Automatisch

De automaat zoals op Schiphol staat, opent met luikjes. De nieuwe Smart automaat werkt anders. De klant kan zelf de deur van de automaat openen, het gewenste item eruit pakken, en de deur weer sluiten. Juist deze keuzevrijheid is prettig voor de klant, aangezien ze de items kunnen vasthouden voordat zij een definitie keuze maken en aanschaffen. Voor de betaling werkt de automaat met RFID-tags in combinatie met de Health Food Wall app of bankpas. Die RFID-tags registreert niet alleen het artikel, maar zorgt er ook voor dat het artikel automatisch van de rekening wordt afgeschreven.

Tijdens de COVID-19 periode biedt Health Food Wall tijdelijk naast het gebruikelijke verse assortiment ook de mogelijkheid voor bedrijven om maskers en handgel via de automaat aan werknemers aan te bieden.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

SPAR university’s openen 16 augustus weer de deuren

Formulenieuws – Met het opstarten van de universiteiten en hogescholen met fysieke onderwijs, na de zomer, gaan ook de Spar university’s weer open. Vanaf maandag 16 augustus zijn alle gemakswinkels op de campus-terreinen weer geopend voor de studenten en medewerkers.

Lees bericht
‘Een gezonder frisaanbod in ziekenhuizen, start met juiste automatenaanbod’

Frisdranken - De frisdrankautomaat verwijderen is de oplossing voor een gezonder leefpatroon van patiënten en bezoekers in een ziekenhuis. Deze indruk werd gewekt naar aanleiding van berichtgeving over de belofte van elf ziekenhuizen die het aanbod eten en drinken op de locaties versneld gezonder willen maken. Een goed streven, alleen hoeft daarvoor de frisdrankautomaat niet weg.

Lees bericht


Elf ziekenhuizen gaan vaart maken met gezonde voeding

Zorg – Elf ziekenhuizen, verenigd met andere partijen in de Alliantie Voeding in de Zorg, gaan versneld inzetten op gezonde voeding. De partijen willen via het project Goede Zorg Proef Je samen een voorschot nemen op de doelstellingen over gezonde voeding in ziekenhuizen in het Nationaal Preventieakkoord.

Lees bericht

Health Food Wall breidt uit binnen ziekenhuizen

Zorg - Health Food Wall opent twee zogenaamde 'smart fridges' op locatie Noordwest Ziekenhuisgroep te Alkmaar. Na de komst van de automaat in het Amsterdam AMC locatie UMC kunnen nu ook het personeel en de gasten van het Noordwest Ziekenhuisgroep 24/7 gebruik maken van de gezonde producten in de Health Food Wall.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid