Health Food Wall als smartoplossing voor horeca en catering


Vending - Health Food Wall komt met een nieuwe range innovatieve locker automaten. De automaten werken met RFID-tags in combinatie met de Health Food Wall app of bankpas. Gebruikers kunnen niet alleen vegetarische en veganistische maaltijden vinden in de smart automaten, maar nu ook bijvoorbeeld maskers of handgel.

Health Food Wall is een veilige oplossing voor kantines in allerlei sectoren, aangezien de verkoop van verse items contactloos kan plaatsvinden. “Wij zagen vorig jaar al interesse voor automaten met gezonde producten vanuit de markt, maar verwachten dit jaar mede door de omstandigheden rondom COVID-19 een grote groei door te maken.“ aldus Anouk Snelders, directeur Health Food Wall.

Health Food Wall heeft automaten staan op Schiphol Plaza en Amsterdam UMC. Die locaties worden de komende maanden uitgebreid. De eerste kantoren hebben de Smart automaat al staan, en spoedig volgen ook ziekenhuizen en universiteiten, zo laat het bedrijf weten.

Automatisch

De automaat zoals op Schiphol staat, opent met luikjes. De nieuwe Smart automaat werkt anders. De klant kan zelf de deur van de automaat openen, het gewenste item eruit pakken, en de deur weer sluiten. Juist deze keuzevrijheid is prettig voor de klant, aangezien ze de items kunnen vasthouden voordat zij een definitie keuze maken en aanschaffen. Voor de betaling werkt de automaat met RFID-tags in combinatie met de Health Food Wall app of bankpas. Die RFID-tags registreert niet alleen het artikel, maar zorgt er ook voor dat het artikel automatisch van de rekening wordt afgeschreven.

Tijdens de COVID-19 periode biedt Health Food Wall tijdelijk naast het gebruikelijke verse assortiment ook de mogelijkheid voor bedrijven om maskers en handgel via de automaat aan werknemers aan te bieden.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



The Right Meal en SYNDLE bundelen de krachten

Samenwerking - Online diëtistenpraktijk The Right Meal gaat samenwerken met organisatieadvies- en trainingsbureau SYNDLE. Beide partijen spelen een rol in het optimaliseren van voeding in de zorg, waarbij SYNDLE zich richt op zorginstellingen en The Right Meal op de individuele thuissituatie.

Lees bericht

Health Food Wall nu ook op Eindhoven Airport

Foodconcept – Naast een tweede locatie op Schiphol heeft Health Food Wall recent ook een locatie gekregen op de luchthaven van Eindhoven. De vendingmachine met het plantaardige aanbod is te vinden in de centrale hal van Eindhoven Airport.

Lees bericht

Schiphol Airport krijgt tweede Health Food Wall

Luchthaven - Health Food Wall opent 5 mei twee Intelligent Fridges in het onbemande shopconcept Gate 24/7 op Schiphol Airport. Health Food Wall had al sinds 2019 een locatie in de centrale hal van Schiphol Plaza maar krijgt daar nu een locatie bij.

Lees bericht


Inzet platform ToekomstProef is meer gezonde zorgmaaltijden

Zorgplatform - Zorginstellingen, leveranciers en patiëntenorganisaties kunnen vanaf donderdag terecht op het platform ToekomstProef. Op dit online platform is alle informatie te vinden over duurzamere en gezondere voeding binnen de zorg. Het platform biedt concrete handvatten om te verder te verduurzamen en stelt zorgpartijen ook in staat te meten hoe ze scoren op het gebied van gezondheid en duurzaamheid...

Lees bericht

Huuskes biedt nieuw gepersonaliseerd bestelplatform

Zorg – Totaalleverancier Huuskes in Enschede heeft de eigen Huuskes Shop vernieuwd en deze gepersonaliseerd in vier verschillende bestelplatforms. Waar voorheen de klanten allemaal in dezelfde webshop omgeving zaten, worden zij vanaf dit jaar in vier verschillende webshops onderverdeeld: ziekenhuizen, kleinschalig wonen, grootschalige keukens en restaurants & catering.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid