Health Food Wall en LIVEKINDLY slaan handen ineen


Een Oumph!-maaltijd van LIVEKINDLY Collective

Samenwerking - Health Food Wall, met de slimme fridges voor openbare ruimten, slaat de handen in een met plantaardige multinational LIVEKINDLY Collective. De samenwerking betekent dat het assortiment binnen de fridges wordt uitgebreid met de plant-based producten van Oumph! en LikeMeat.

Oprichter Anouk Snelders van de Health Food Wall is sinds 2018 actief met het aanbieden van gezonde plantaardige maaltijden. De groei en belangstelling voor gezonde, verse en plantaardige voeding nemen steeds meer toe. Niet alleen in huis, maar ook buitenshuis. De opties om een gezonde levensstijl buiten de deur vol te houden is volgens Snelders toch lastiger. Met de Health Food Wall wil zij daarin verandering brengen, zodat met hetzelfde gemak en snelheid als een stop voor fastfood of ongezonde snack, ook een gezond alternatief kan worden gevonden. Uniek aan de fridges is de inzet van slimme technologie. Consumenten kunnen alle opties en bijbehorende ingrediënten en voedingswaardes bekijken voordat zij een keuze maken.

Verbreding

Met maaltijden uit eigen keuken heeft de consument op locaties waar een Health Food Wall is gevestigd, 24/7 de optie om te gaan voor een van de ready-to-eat maaltijden, snacks en sapjes. Aan de lijst van partners wordt nu LIVEKINDLY Collective toegevoegd, een collectief van plantaardige voedingsmerken. In het nieuwe assortiment dat sinds kort verkrijgbaar is in de fridges van Health Food Wall, zijn maaltijden met de plantaardige producten van Oumph! en LikeMeat te vinden. ‘Oumph! voor gerechten met net dat beetje extra – dat beetje ‘Oumph!’, en LikeMeat voor de easy meat swap met plantaardige varianten van vleesfavorieten,’ aldus Snelders. “Wij zijn altijd op zoek naar leveranciers die de beste kwaliteit plantaardige voeding bieden en eenzelfde missie nastreven als wij, om van gezond en plantaardig een makkelijkere keuze te maken”.

Future-proof

Mick van Ettinger, General Manager Benelux van LIVEKINDLY Collective over de samenwerking: “Health Food Wall biedt een geweldige future-proof oplossing voor de out-of-home markt. Met hetzelfde of zelfs meer gemak kunnen consumenten hiermee een snelle, ongezonde hap inwisselen voor en verse, plantaardige én natuurlijk lekker maaltijd of snack. Een innovatie waar wij als LIVEKINDLY Collective natuurlijk volledig achter staan.”

Bron: Health Food Wall/@FoodClicks

Erasmus MC in Rotterdam plaatste onlangs vier slimme fridges als proef

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Co-branding tussen Restopia Professional en Garden Gourmet

Samenwerking - Nestlé Professional en Innogusto hebben de handen ineengeslagen met een ‘Made with Garden Gourmet’-co-branding voor twee producten van Restopia Professional. De samenwerking houdt in dat voor de twee Restopia-producten een vleesalternatief van Garden Gourmet wordt gebruikt.

Lees berichtLikeMeat bedankt Haarlem met plant-based kipburgers

Actie - Op vrijdag 2 september sprak Haarlem zich uit: vanaf 2024 zijn er in die gemeente geen vleesreclames meer te zien in de openbare ruimte. Hiermee heeft de stad een wereldwijde primeur te pakken. Het plant-based merk LikeMeat bedankte Haarlem met gratis Like Chicken Burgers.

Lees berichtEkomenu start samenwerking met LikeMeat

Samenwerking – De biologische maaltijdbox aanbieder Ekomenu start een samenwerking met het plantaardige voedingsmerk LikeMeat, omdat steeds meer mensen kiezen voor het minderen in eten van dierlijke producten.

Lees bericht

De Pizzabakkers komen met plant-based pizza

Formulenieuws – De Pizzabakkers komen in april met een plant-based pizza, die ontwikkeld is met een team van plant-basedspecialisten. De plant-based pizza, met de naam ’Nduja Vegana, staat vooralsnog tijdelijk op het menu.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid