Heerschap Groep in 2022 van Jumbo naar Albert Heijn


Supermarkt - Heerschap Groep gaat vanaf januari 2022 met vijf Jumbo winkels over op de Albert Heijn formule.  Daarnaast gaan Heerschap Groep en de supermarktketen samenwerken om de ambachtelijke  producten van Bakkerij Heerschap toe te voegen aan het Streeckgenoten assortiment van Albert Heijn.

Heerschap Groep heeft op dit moment zes supermarkten in Nederweert, Heythuysen en in Weert in de wijken Leuken, Boshoven, Moesel en op het Collegeplein. Deze laatste vestiging blijft eigendom van Jumbo. Bakkerij Heerschap in Nederweert levert 365 dagen per jaar verse, ambachtelijke producten aan de supermarkten van Heerschap Groep en aan de bakkerijwinkel in Roggel. Bij Heerschap Groep werken ruim 900 mensen.

Stan Heerschap, directeur/eigenaar van Heerschap Groep: “Deze samenwerking markeert een nieuwe  fase in de geschiedenis van ons ruim 50 jaar oude familiebedrijf. De bakkerij vormt daarvan de oorsprong en is nog altijd de kern en de trots van Heerschap Groep.” Marit van Egmond, CEO Albert Heijn is trots op de komst van Stan Heerschap en zijn team: “Hij is een gedreven, ervaren ondernemer met prachtige winkels en een unieke  familiebakkerij waar je de liefde voor het vak al meer dan 50 jaar letterlijk proeft. Met Heerschap Groep zijn we ook in de regio Midden-Limburg de  winkel om de hoek.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws


Saladebar Albert Heijn voortaan in 100 winkels

Formulenieuws - Na een succesvolle pilot in meerdere winkels rolt Albert Heijn het concept Saladebar uit naar 100 winkels. Bij deze locties zitten ook AH to go’s. De Saladebar is onderdeel van de versafdeling, waar vers, gezond en gemak voor de klant centraal staan.

Lees bericht

La Place sluit 23 eigen filialen, maar is succesvol met takeaway

Formulenieuws - De 23 La Place-locaties die Jumbo gaat sluiten zijn allemaal eigen filialen. De locaties in handen van de franchisers, zoals Schiphol en de Fashion Outlet Center in Roermond van HMSHost, blijven open. Franchisers zijn ook geenszins van plan deze La Place restaurants te beëindigen. Ook de takeaway-activiteiten, die tijdens de coronaperiode zijn opgestart en recent zijn uitgebreid, verlopen...

Lees bericht

‘NS wil andere foodretailers ook stationsruimte bieden’

Treinstations - NS en Albert Heijn verlengen hun samenwerking met vijf jaar, met een optie voor nog eens vijf jaar. Het feit dat NS de AH to go-locaties gaat exploiteren, maakt het voor andere foodretailers met gemaksconcepten niet onmogelijk toegang te verkrijgen tot het stationsgebied. ‘Waar sprake is van toevoeging gaan we dat zeker bekijken’, aldus een NS-woordvoerster.

Lees bericht


© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid