Heerschap Groep in 2022 van Jumbo naar Albert Heijn


Supermarkt - Heerschap Groep gaat vanaf januari 2022 met vijf Jumbo winkels over op de Albert Heijn formule.  Daarnaast gaan Heerschap Groep en de supermarktketen samenwerken om de ambachtelijke  producten van Bakkerij Heerschap toe te voegen aan het Streeckgenoten assortiment van Albert Heijn.

Heerschap Groep heeft op dit moment zes supermarkten in Nederweert, Heythuysen en in Weert in de wijken Leuken, Boshoven, Moesel en op het Collegeplein. Deze laatste vestiging blijft eigendom van Jumbo. Bakkerij Heerschap in Nederweert levert 365 dagen per jaar verse, ambachtelijke producten aan de supermarkten van Heerschap Groep en aan de bakkerijwinkel in Roggel. Bij Heerschap Groep werken ruim 900 mensen.

Stan Heerschap, directeur/eigenaar van Heerschap Groep: “Deze samenwerking markeert een nieuwe  fase in de geschiedenis van ons ruim 50 jaar oude familiebedrijf. De bakkerij vormt daarvan de oorsprong en is nog altijd de kern en de trots van Heerschap Groep.” Marit van Egmond, CEO Albert Heijn is trots op de komst van Stan Heerschap en zijn team: “Hij is een gedreven, ervaren ondernemer met prachtige winkels en een unieke  familiebakkerij waar je de liefde voor het vak al meer dan 50 jaar letterlijk proeft. Met Heerschap Groep zijn we ook in de regio Midden-Limburg de  winkel om de hoek.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Half-om-half gehakt bij AH voortaan ook met rund en kip

Duurzaamheid – Binnen twee weken komt Albert Heijn met gehakt, worstjes en hamburgers die bestaan uit vlees gemengd van kippenvlees en rundvlees. Die producten hebben niet alleen minder CO2-uitstoot, maar worden ook goedkoper aangeboden in de winkels. De supermarktketen maakte de innovatie bekend tijdens de presentatie van het zevende duurzaamheidsverslag.

Lees bericht


REWE Duitsland opent eerste plantaardige supermarkt

Buitenland – Het gaat om een experiment, maar de REWE Group heeft onlangs in Berlijn een volledig plantaardige supermarkt geopend. De retailorganisatie wil  met de pilot 'Rewe voll pflanzlich' laten zien hoe gevarieerd en hoe groot het plantaardig aanbod is.

Lees bericht

Opsplitsen ZorgTotaal in Zorg & food en Zorg & ICT goede zet

Vakbeurzen - Eigenlijk is er maar relatief weinig ruchtbaarheid aan gegeven, maar van 8 tot en met 11 april worden voor de eerste keer de drie vakevents Zorg & food, Zorg & facility en Zorg ICT gezamenlijk gehouden als opvolger van de vroegere beurs ZorgTotaal. Dat wil niet zeggen dat belangstellenden de weg naar de Jaarbeurs in Utrecht niet wisten te vinden. In tegenstelling....

Lees bericht




Al 45 Jumbo-locaties gestopt met tabaksverkoop

Supermarkt -  Jumbo bouwt de tabaksverkoop bij de servicebalies in de supermarkten langzaam verder af. Inmiddels zijn er zo’n 45 servicepunten zonder tabak, waarvan zo’n 25 verkooppunten bij franchisers. Supermarkten mogen nog tot 1 juli dit jaar tabak verkopen. Daarna moeten alle vestigingen vanwege een wettelijk verbod zijn gestopt.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid