Heerschap Groep in 2022 van Jumbo naar Albert Heijn


Supermarkt - Heerschap Groep gaat vanaf januari 2022 met vijf Jumbo winkels over op de Albert Heijn formule.  Daarnaast gaan Heerschap Groep en de supermarktketen samenwerken om de ambachtelijke  producten van Bakkerij Heerschap toe te voegen aan het Streeckgenoten assortiment van Albert Heijn.

Heerschap Groep heeft op dit moment zes supermarkten in Nederweert, Heythuysen en in Weert in de wijken Leuken, Boshoven, Moesel en op het Collegeplein. Deze laatste vestiging blijft eigendom van Jumbo. Bakkerij Heerschap in Nederweert levert 365 dagen per jaar verse, ambachtelijke producten aan de supermarkten van Heerschap Groep en aan de bakkerijwinkel in Roggel. Bij Heerschap Groep werken ruim 900 mensen.

Stan Heerschap, directeur/eigenaar van Heerschap Groep: “Deze samenwerking markeert een nieuwe  fase in de geschiedenis van ons ruim 50 jaar oude familiebedrijf. De bakkerij vormt daarvan de oorsprong en is nog altijd de kern en de trots van Heerschap Groep.” Marit van Egmond, CEO Albert Heijn is trots op de komst van Stan Heerschap en zijn team: “Hij is een gedreven, ervaren ondernemer met prachtige winkels en een unieke  familiebakkerij waar je de liefde voor het vak al meer dan 50 jaar letterlijk proeft. Met Heerschap Groep zijn we ook in de regio Midden-Limburg de  winkel om de hoek.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

1.100ste AH opent in het centrum van Delft

Formulenieuws - Albert Heijn opende dinsdag de 1100ste winkel. Het gaat om de vesting aan de Bastiaanpoort 7 in het centrum van Delft. De supermarkt heeft het allernieuwste concept met veel aandacht voor vers, gemak en digitale innovatie. De locatie werd geopend door Marit van Egmond, algemeen directeur Albert Heijn.

Lees berichtAH opent nieuw Home Shop Center en breidt bezorggebied uit

Formulenieuws - Albert Heijn groeit stevig door met e-commerce. De retailer opent een nieuw Home Shop Center in Roosendaal, breidt AH Compact verder uit en vergroot het bezorggebied in België. Hierdoor kunnen honderdduizenden nieuwe huishoudens in Nederland en België de boodschappen vanaf deze week laten thuisbezorgen.

Lees bericht

Rechtbank wijst alle vorderingen van Jumbo en Coop op Sligro af

Rechtbank -  De rechtbank in Amsterdam heeft alle vorderingen van Jumbo en Coop op groothandel Sligro, voortvloeiend uit de transactie rond de verkoop van EMTÉ in 2018, afgewezen. Beide partijen maken geen aanspraak op de gevorderde 83 miljoen euro. Bovendien zijn Jumbo en Coop veroordeeld tot het betalen van de proceskosten. De uitspraak is in lijn met de verwachtingen die Sligro meermaals...

Lees bericht


Jumbo zet met ‘van Dichtbij’ Nederlandse producten centraal

Formulenieuws  - Vanaf eind dit jaar kunnen klanten Jumbo huismerkproducten van Nederlandse bodem terugvinden in het schap onder de noemer ‘van Dichtbij’. Jumbo speelt met ‘van Dichtbij’ in op de toenemende vraag van klanten naar producten zoals eieren, groenten en fruit, vlees en zuivel uit Nederland.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid