Heineken benoemt Murk Spits tot directeur Indonesië


Benoeming- Heineken heeft Murk Spits (45) aangesteld als general manager PT Multi Bintang Indonesia. De voormalig Vrumona-topman gaat in deze functie een van de grootste markten van Heineken leiden. De benoeming van Spits is per 1 augustus ingegaan en zijn standplaats is Djakarta (Java). In zijn portfolio ook het pilsmerk Bintang, dat in Indonesië marktleider is. Murk Spits was vanaf april 2015 general manager bij Vrumona, de frisdranken- en mineraalwatertak van Heineken. Bron: @FoodClicks Benoeming- Heineken heeft Murk Spits (45) aangesteld als general manager PT Multi Bintang Indonesia. De voormalig Vrumona-topman gaat in deze functie een van de grootste markten van Heineken leiden. De benoeming van Spits is per 1 augustus ingegaan en zijn standplaats is Djakarta (Java). In zijn portfolio ook het pilsmerk Bintang, dat in Indonesië marktleider is. Murk Spits was vanaf april 2015 general manager bij Vrumona, de frisdranken- en mineraalwatertak van Heineken. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vrumona presenteert nieuw design Pepsi in grootse campagne

Campagne - Vrumona, licentiepartner van PepsiCo, introduceert het nieuwe design voor Pepsi in de grootste campagne ooit. Het wordt de eerste update in 14 jaar tijd. De nieuwe visuele identiteit wordt in meer dan 120 markten uitgerold, waaronder in Nederland. Bezoekers aan de Horecava beleefde de primeur van de nieuwe merkuitstraling.

Lees bericht


Heineken hoofdsponsor van Amsterdam jubileumjaar

Sponsoring – De Amsterdamse bierbrouwer Heineken wordt officieel hoofdsponsor van het Amsterdam 750 jubileumjaar. Om de samenwerking te vieren, hieven burgemeester van Amsterdam Femke Halsema en Heineken CEO Dolf van den Brink in de oude bestuurskamer van de bierbrouwer aan het Tweede Weteringplantsoen in Amsterdam het glas.

Lees bericht

ID&T verruilt na 20 jaar Heineken voor AB Inbev

Festival - Bezoekers van de festivals Mysteryland, Defqon.1, en Awakenings drinken voortaan geen producten meer van Heineken, maar van AB InBev. Na 20 jaar heeft festivalorganisator ID&T Groep de samenwerking met Heineken beëindigd en stapt de organisator over op de biermerken Bud en Corona.

Lees bericht

Sandra Vingerling nieuwe directeur Retail Vrumona

Benoeming - Sandra Vingerling start per 1 mei 2024 als nieuwe directeur Retail bij Vrumona, onderdeel van Royal Unibrew. Zij neemt de functie over van Arjen Reijnierse, die deze verantwoordelijkheid momenteel a.i. vervult. Vrumona kiest hiermee voor een interne opvolger.

Lees bericht


BOB wordt VIB bij De Vrienden van Amstel LIVE

Event – De 26e editie van De Vrienden van Amstel LIVE is van start gegaan. Tot en met 26 januari bezoeken 200.000 vrienden de grootste Amstel kroeg van Nederland. Zoals in iedere kroeg is het de vraag: wie is de BOB vandaag? Om de BOB extra positief in de schijnwerpers te zetten introduceert De Vrienden van Amstel LIVE de VIB; oftewel de ‘very...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid