Heineken Silver vanaf 28 maart op de tap


Heineken Silver is minder bitter en heeft een lager alcoholpercentage

Introductie – Het nieuwe, extra verfrissende biertje met een iets lager alcoholpercentage, Heineken Silver, van bierbrouwerij Heineken is vanaf 28 maart verkrijgbaar op de tap. In de supermarkt is Heineken Silver al verkrijgbaar.

Naast een extra verfrissende smaak heeft het bier een lage bitterheid voor een zachtere afdronk. Ook het lagere alcoholpercentage van 4% speelt in op de behoefte naar een minder alcoholgebruik.

Heineken Silver wordt tijdens het brouwen gelagerd op een ijskoude temperatuur van -1 Celsius. Dit zorgt voor de verfrissende, uitgebalanceerde smaak , die toch kenmerkend is voor het bekende Heineken biertje.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Pinkpop krijgt eigen bier van nieuw brouwhuis Brand

Brouwerij – Flexibel inspelen op de markt voor speciaalbieren wil brouwerij Brand en met de opening van het nieuwe brouwhuis gaat het merk hiermee gelijk aan de slag. Zo krijgt muziekfestival Pinkpop een eigen bier en komt Brand Imperator, het oudste speciaalbier van Nederland, weer terug op de markt.

Lees bericht


ISS doneert 1 miljoen kommen soep aan Voedselbanken

Donatie - Facilitair dienstverlener ISS Facility Services is een samenwerking gestart met het sociale soepmerk Soupalicious. Dit partnerschap levert de Nederlandse voedselbanken maar liefst 1 miljoen kommen soep op per jaar. Een prachtige stap om honger door armoede tegen te gaan.

Lees bericht


Birra Moretti introduceert Sale di Mare

Introductie - Birra Moretti introduceert een nieuw biertje: Birra Moretti Sale di Mare. Het gaat om een ongefilterd en daardoor lichttroebel bier met 5,5% alcohol, verrijkt met extra hoparoma’s en een vleugje Italiaans zeezout.

Lees bericht


© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid