Hema komt met éénpersoonsrookworst


De eenpersoonsrookworst die binnenkort bij alle Hema-vestigingen verkrijgbaar is

Introductie – Warenhuis Hema komt met een éénpersoonsrookworst van 100 gram. De mini rookworst heeft dezelfde receptuur als de gewone rookworst en is binnen nu en twee weken verkrijgbaar bij alle Hema-vestigingen.

De mini rookworst werd maandag gepresenteerd aan foodlovers en foodbloggers tijdens de Culilunch in de Kookfabriek in Amsterdam. Hema introduceert de kleine rookworst vanwege de groeiende groep 1-persoonshuishoudens.

Eind vorig jaar introduceerde de Hema naast haar iconische rookworst ook al de vegetarische Ookworst met groente. De 250 gram zware Ookworst bestaat voor een derde uit groente, waaronder wortel, rode paprika, rode biet en ui.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

HEMA en Lekkerland streven naar verdere ketenefficiency

Samenwerking – HEMA en logistiek partner Lekkerland Nederland hebben hun samenwerking op het gebied van de food supply chain naar de winkels verlengd. Beide partijen werken al sinds 2006 samen. Afgesproken is te streven naar verdere ketenefficiency. Partijen gaan daarvoor een aantal nieuwe projecten realiseren.

Lees berichtHEMA verkoopt bakkerijen aan BACU

Bakkerijen – HEMA heeft besloten om haar bakkerijen onder te brengen bij BACU, de in Uden gevestigde leverancier van brood, banket en broodspecialiteiten. BACU levert al brood en banket aan Jumbo Supermarkten en zal in de toekomst ook aan HEMA gaan leveren.

Lees berichtJumbo presteert goed, het wachten is op La PLace

Cijfers - Jumbo doet op alle fronten goede zaken, alleen de coronamaatregelen blijven de La Place-restaurants parten spelen. De omzet over het eerste half jaar nam vrijwel volledig autonoom toe met 5,3% ten opzichte van eerste helft 2020 en kwam uit op €5,36 miljard. Een stijging met €268 miljoen. Omdat de groei van 5,3% hoger is dan de gemiddelde marktgroei in de sector van circa 5%,...

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid