HEMA-producten nu ook verkrijgbaar bij Jumbo


HEMA-artikelen bij Jumbo Foodmarkt in Breda

Formulenieuws - Jumbo Supermarkten en HEMA hebben op donderdag 6 februari een eerste stap gezet in hun commerciële samenwerking. Bij de Jumbo Foodmarkt in Breda werd het eerste schap met HEMA-producten onthuld.

Dat gebeurde door Frits van Eerd, CEO Jumbo, samen met Tjeerd Jegen, CEO HEMA. Het komende anderhalf jaar wordt het HEMA assortiment stapsgewijs in alle Jumbo winkels in Nederland en België geïntroduceerd. Vanaf de zomer zijn de HEMA non-food artikelen ook verkrijgbaar op Jumbo.com. Het gaat om onder meer kookgerei, tafelaankleding, panty’s en sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken, glazen, feestartikelen en kaarsen van de Hema.

Eerste stap

Het feit dat jumbo HEMA-artikelen gaat verkopen is slechts een eerste stap in de samenwerking tussen de oer-Hollandse bedrijven. Jumbo neemt de komende tijd de huurcontracten van 17 HEMA winkellocaties over, voornamelijk op stadslocaties om deze om te bouwen naar voornamelijk Jumbo city-winkels. Daarnaast gaan Jumbo en HEMA op zes stationslocaties een gezamenlijk winkelconcept ontwikkelen waarbij Jumbo het foodassortiment levert.

HEMA is als onderdeel van de samenwerking toegetreden als co-sponsor tot de wieler- en schaatsploegen van Team Jumbo-Visma.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Jumbo bouwt twee Marqt-locaties om naar City-concept

Formulenieuws - Jumbo Supermarkten gaat de eerste twee Marqt locaties ombouwen als Jumbo City. Het gaat om de filialen aan de Wolvenstraat in Amsterdam en de Gedempte Oude Gracht in Haarlem. De bestaande Marqt-locaties gaan in juni dicht en zullen in juli open als het gemaksconcept van Jumbo.

Lees bericht


Jacqueline Hoogerbrugge benoemd in RvC Jumbo

Benoeming - Jacqueline Hoogerbrugge maakt vanaf 1 mei 2020 deel uit van de Raad van Commissarissen (RvC) van Jumbo Groep Holding. Zij vervult de vacature die is ontstaan na het vertrek van Harry Bruijniks, wiens termijn in de RvC in 2019 afliep.

Lees bericht

Deliveroo biedt bezorgplatform voor producten HEMA en Shell

Bezorgservice – Naast het bezorgplatform voor Shell, waarover wij gisteren berichtten, start Deliveroo ook met on-demand bezorging van HEMA-producten. Ouderen en mensen die niet (gemakkelijk) de deur uit kunnen of willen gaan kunnen vanaf vandaag via Deliveroo een groot deel van hun producten online bestellen bij HEMA-winkels in Den Haag, Amstelveen en Leiden. Bij Shell gaat het om 17 Select-winkels in veertien...

Lees bericht


© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid