HEMA-producten nu ook verkrijgbaar bij Jumbo


HEMA-artikelen lagen al bij de Jumbo-supermarkten

Formulenieuws - Jumbo Supermarkten en HEMA hebben op donderdag 6 februari een eerste stap gezet in hun commerciële samenwerking. Bij de Jumbo Foodmarkt in Breda werd het eerste schap met HEMA-producten onthuld.

Dat gebeurde door Frits van Eerd, CEO Jumbo, samen met Tjeerd Jegen, CEO HEMA. Het komende anderhalf jaar wordt het HEMA assortiment stapsgewijs in alle Jumbo winkels in Nederland en België geïntroduceerd. Vanaf de zomer zijn de HEMA non-food artikelen ook verkrijgbaar op Jumbo.com. Het gaat om onder meer kookgerei, tafelaankleding, panty’s en sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken, glazen, feestartikelen en kaarsen van de Hema.

Eerste stap

Het feit dat jumbo HEMA-artikelen gaat verkopen is slechts een eerste stap in de samenwerking tussen de oer-Hollandse bedrijven. Jumbo neemt de komende tijd de huurcontracten van 17 HEMA winkellocaties over, voornamelijk op stadslocaties om deze om te bouwen naar voornamelijk Jumbo city-winkels. Daarnaast gaan Jumbo en HEMA op zes stationslocaties een gezamenlijk winkelconcept ontwikkelen waarbij Jumbo het foodassortiment levert.

HEMA is als onderdeel van de samenwerking toegetreden als co-sponsor tot de wieler- en schaatsploegen van Team Jumbo-Visma.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Hema komt met éénpersoonsrookworst

Introductie – Warenhuis Hema komt met een éénpersoonsrookworst van 100 gram. De mini rookworst heeft dezelfde receptuur als de gewone rookworst en is binnen nu en twee weken verkrijgbaar bij alle Hema-vestigingen.

Lees bericht

Introductie weiderund bij Jumbo dient ‘dubbeldoel’

Supermarkt - Jumbo introduceert als eerste Nederlandse supermarktketen een assortiment rundvleesproducten afkomstig van zogeheten weiderunderen. De koeien grazen ten minste 120 dagen per jaar en zes uur per dag op de Nederlandse weides. De melk van deze koeien is tevens de basis van de weidezuivel, dat verwerkt wordt in onder meer (karne)melk, vla en yoghurt. De dieren dienen op die...

Lees bericht


© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid