Herman den Blijker bakt bonenburgers in eerste plantaardige drive-in


Actie - Op Internationale Hamburgerdag staat Herman den Blijker achter de pannen van de eerste volledige plantaardige drive-in van Nederland in Hoogmade. Bezoekers kunnen op zondag 28 mei 2017 van 11.00-16.00 uur naar de eenmalige ‘HAK-drive’, langs de Rijksweg A4 bij afslag 6 aan de Doespolderweg in Hoogmade, waar de topkok hoogstpersoonlijk de nieuwe bonenburgers en –worst van het merk serveert. Groente- en peulvruchtenfabrikant HAK introduceerde in mei 2017 een Hollandse Bonenburger, een Pittige Linzenburger en een Zwarte Bonenworst in samenwerking met de bekende televisiekok Herman den Blijker. Hij heeft ook meegedacht in de ontwikkeling van de producten. Den Blijker: “Bonen zijn bijzonder. Niet alleen qua voedingswaard, maar ook de culinaire mogelijkheden zijn oneindig , plus ze zijn smaakvol.” Door mensen te laten proeven wil HAK mensen laten ervaren dat plantaardig ook smaakvol kan zijn. Bron: HAK

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Peter van Halder Grootverbruik wordt HAK Fresh

Foodservice - Verse groentespecialist Peter van Halder uit Den Bosch, sinds 2017 onderdeel van HAK, gaat met ingang van 1 januari 2020 de naam veranderen in HAK Fresh. Het bedrijf, dat klanten heeft in de grootverbruik-, out of home- en retailkanalen, ziet de naamsverandering als een logische stap in een proces van innovatie en conceptontwikkeling, zoals die de afgelopen twee jaar heeft plaats...

Lees bericht

Thérèse Boer en Herman den Blijker openen Gastvrij Rotterdam

Beurzen – De horecabeurs Gastvrij Rotterdam wordt op maandag 23 september om 11.30 uur door Thérèse Boer, driesterren gastvrouw en sommelier van De Librije, en Herman den Blijker, chef-kok en presentator, geopend. De zevende editie kent drie dagen lang een programma volledig gericht op de foodprofessional. De beurs opent maandag 23 september rondom het thema talent en talentontwikkeling met o.a. een...

Lees bericht

HAK wacht niet langer en voert Nutri-Score in

Voedselkeuzelogo – Groentefabrikant HAK wacht niet tot het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) een definitieve beslissing heeft genomen, maar start vanaf 1 september dit jaar met het Nutri-Score-label. Deze ‘gezondheidswijzer’ voor producten zou de opvolger moeten zijn van het in 2016 afgeschafte ‘Vinkje’. In België heeft HAK het Nutri-Score-label al ingevoerd op haar producten. Nutri-Score is een instrument om consumenten te...

Lees bericht

HAK wil keurmerk ‘PlanetProof’  voor haar groenten

Keurmerk  - Groente- en peulvruchtenfabrikant HAK uit Giessen gaat als eerste producent in de groenteconservensector inzetten op het ‘On the Way to PlanetProof’ keurmerk voor een groot deel van haar producten. Dit nieuwe, onafhankelijke duurzaamheidskeurmerk (voorheen Milieukeur, red.) van Stichting Milieukeur kan worden toegekend aan boeren, tuinders en producenten die op duurzamere wijze produceren of telen. HAK wil al uiterlijk...

Lees bericht


HAK heeft nu eigen fabriek voor de stazakken

Industrie - Groentefabrikant HAK neemt vandaag in Giessen een nieuwe fabriek met een volautomatische stazakkenlijn in gebruik voor stazakken voor 1 persoonsverpakkingen en voor grootverbruik binnen de professionele keukens. HAK heeft de stazakkenlijn al in gebruik sinds begin september en draaide de afgelopen 10 weken proefproducties. De nieuwe stazakkenlijn is o.a. geschikt voor het afvullen van een breed pallet aan producten...

Lees bericht

BBB Maastricht presenteert divers programma

Beurzen – Vandaag is de 64ste editie van BBB Maastricht van start gegaan met een zeer divers programma. Nieuw dit jaar is onder andere de innovatieve netwerkapp Grip die bezoekers en exposanten op basis profielen aan elkaar koppelt tijdens de beurs. In samenwerking met Hotel Management School Maastricht organiseert de BBB-beurs op dinsdag een gastronomisch congres met als thema Vital Food....

Lees bericht



© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid