Hidde van der Kluit nieuwe voorzitter Codekamer Contractcatering


Benoeming - Hidde van der Kluit is per 1 maart benoemd tot de nieuwe voorzitter van de Codekamer Contractcatering. Hij neemt het stokje over van interim-voorzitter Reinier van Velden. De Codekamer is onderdeel van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

De Codekamer Contractcatering krijgt met Hidde van der Kluit een voorzitter met uitgebreide ervaring in de facilitaire dienstverlening. Hidde is onder andere als manager facilitair bedrijf bij Aegon Nederland en directeur facilitair bedrijf bij de SNS Bank actief geweest. Ook heeft hij gewerkt voor de Hogeschool Utrecht. Hidde van der Kluit: “De belangen van alle samenwerkende partijen – opdrachtgevers, cateraars, werknemers en uiteindelijk ook gebruikers – worden gewaarborgd in de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Het gaat erom dat je niet alleen naar het geld kijkt, maar ook naar de belangen van de andere stakeholders. En daar zitten mijn drijfveren.”

Code Verantwoordelijk Marktgedrag

De Code Verantwoordelijk Marktgedrag is een initiatief met als doel dat iedere uitbesteding van diensten in Nederland winst oplevert voor álle betrokkenen, en specifiek voor de mensen op de werkvloer. Momenteel zijn er speciale Codekamers voor de schoonmaak-, beveiligings-, contractcatering- en projectverhuizersbranche. Als een opdrachtnemer, opdrachtgever of adviseur zich niet aan de Code Verantwoordelijk Marktgedrag houdt, dan kan een melding hierover bij een van deze Codekamers in behandeling worden genomen.

Bron: Codekamer Contractcatering

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Bestuursbureau VOCCateraars ondertekent Code Verantwoordelijk Marktgedrag

Ondertekening – OBSD B.V., het bestuursbureau van een aantal brancheverenigingen, waaronder die van VOCCateraars, heeft vandaag de Code Verantwoordelijk Marktgedrag ondertekend in aanwezigheid van de voorzitter van de Codekamer, de heer C. Blokland, en lid van de Codekamer Catering, tevens voorzitter van branchevereniging VOCCateraars, de heer R. Baljé. Met de ondertekening heeft OBSD zich gecommitteerd aan de gestelde eisen van...

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid