HMSHost en Westland openen Old Amsterdam brandstore op Schiphol


De Westland brandstore op Schihol Plaza / Foto bij: C. Jongens

Luchthaven - HMSHost Nederland, horecabedrijf voor reizigers onderweg, exploiteert met kaasproducent Westland een Old Amsterdam brandstore op Schiphol Plaza. Shoppers en reizigers kunnen hier ter plekke een Old Amsterdam tosti eten of terecht voor een bekroond stuk Old Amsterdam kaas in geschenkverpakking.

Beide partijen zijn verheugd over de samenwerking. Ronald Loendersloot, Managing Director HMSHost Nederland: “Door retail te combineren met horeca, creëert deze nieuwe store een typisch Nederlandse ervaring voor onze gasten, met de mogelijkheid om een ​​uniek Hollands souvenir mee naar huis te nemen.” Huub Postma, CCO Westland Kaas: “Het is voor ons een eer om op Schiphol Plaza zo’n Old Amsterdam brandstore met horecapunt in samenwerking met HMSHost te openen. We verkopen Old Amsterdam in meer dan 60 landen en het is mooi om de toeristen uit al deze landen op deze plek op deze manier te mogen verwelkomen.”

Omdat de meeste kazen vaccuum verpakt zijn, kunnen ze eventueel in een coolbag worden meegenomen. Voor degenen die de kaas ter plekke willen proeven is er een kaasproeverij of kan bijvoorbeeld een gegrilde tosti met Old Amsterdam worden besteld.

HMSHost heeft verschillende formules op Schiphol Plaza, zoals La Place, Pommes Frites & Döner, Grand Café Plaza, Hello Goodbye Bar, De Verspillingsfabriek en Starbucks.

Bron: HMSHost/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsEG Group opent ‘Texaco foodcourt’ Honselersdijk

Petrol – De opening stond gepland half december, maar dinsdag was het zover; op bedrijventerrein Elsenbosch bij Honselersdijk heeft de EG Group haar nieuwste Texaco-tankstation geopend. Niet als standalone, maar in combinatie met verschillende foodformules. Formules die door de EG Group worden gerund.

Lees bericht

‘Grab&Fly op Schiphol krijgt circulaire variant’

Luchthavenshops – De ‘oude’ Grab&Fly-shop op de F-pier op Schiphol heeft een nieuwe bestemming gekregen op de D-pier. Een bijzonder initiatief van Schiphol, omdat de Grab&Fly niet met een circulair idee indertijd is opgebouwd. Op de F-pier kunnen reizigers nu kennismaken met een vernieuwde Grab&Fly.

Lees bericht

La Place lanceert bezorgservice met Thuisbezorgd

Formulenieuws - La Place lanceert vandaag de La Place bezorgservice. Via online bestelplatform Thuisbezorgd.nl is het voortaan op drie plaatsen mogelijk om de broodjes en sappen thuisbezorgd te krijgen. Het gaat vooralsnog om de locaties ’s-Hertogenbosch Arena, Eindhoven Piazza en Rotterdam Alexandrium.

Lees bericht


Gr8 opent deuren derde La Place op Maastricht Airport

Formulenieuws - La Place Maastricht Airport opent op dinsdag 7 december haar deuren naast het GR8 Hotel. Reizigers en bezoekers uit Maastricht en omgeving kunnen elke dag in het nieuwe restaurant terecht voor ontbijt, lunch en diner of een tussendoortje. De vestiging valt onder de vlag van Gr8, die eerder het restaurant van La Place in Bergen op Zoom en La...

Lees bericht

WildWestLand zet eerste stap naar België

Buitenland - Het plantaardige merk WildWestLand, een samenwerking tussen Westland Kaas en Those Vegan Cowboys, gaat met een tweetal varianten naar België; een traditionele neutrale variant genaamd Cream Passionel en het kruidenvariant Garlic & Herb Affair.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid