HMSHost en Westland openen Old Amsterdam brandstore op Schiphol


De Westland brandstore op Schihol Plaza / Foto bij: C. Jongens

Luchthaven - HMSHost Nederland, horecabedrijf voor reizigers onderweg, exploiteert met kaasproducent Westland een Old Amsterdam brandstore op Schiphol Plaza. Shoppers en reizigers kunnen hier ter plekke een Old Amsterdam tosti eten of terecht voor een bekroond stuk Old Amsterdam kaas in geschenkverpakking.

Beide partijen zijn verheugd over de samenwerking. Ronald Loendersloot, Managing Director HMSHost Nederland: “Door retail te combineren met horeca, creëert deze nieuwe store een typisch Nederlandse ervaring voor onze gasten, met de mogelijkheid om een ​​uniek Hollands souvenir mee naar huis te nemen.” Huub Postma, CCO Westland Kaas: “Het is voor ons een eer om op Schiphol Plaza zo’n Old Amsterdam brandstore met horecapunt in samenwerking met HMSHost te openen. We verkopen Old Amsterdam in meer dan 60 landen en het is mooi om de toeristen uit al deze landen op deze plek op deze manier te mogen verwelkomen.”

Omdat de meeste kazen vaccuum verpakt zijn, kunnen ze eventueel in een coolbag worden meegenomen. Voor degenen die de kaas ter plekke willen proeven is er een kaasproeverij of kan bijvoorbeeld een gegrilde tosti met Old Amsterdam worden besteld.

HMSHost heeft verschillende formules op Schiphol Plaza, zoals La Place, Pommes Frites & Döner, Grand Café Plaza, Hello Goodbye Bar, De Verspillingsfabriek en Starbucks.

Bron: HMSHost/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Shell opent tweede Shell Mobility Hub in Rotterdam

Tankstation – Shell opende recent de eerste Shell Mobility Hub in Den Haag, samen met Q-Park Nederland. Deze week werd een tweede geopend aan het Hofplein in Rotterdam. Deze locatie kent geen Shell Café zoals Den Haag, maar heeft wel een Shell Select en een Starbucks. Vooralsnog staan er in totaal 4 hubs gepland, er komen er dus nog twee bij.

Lees bericht


McDonald’s en Old Amsterdam vinden elkaar opnieuw

Formulenieuws - McDonald’s en Old Amsterdam hebben elkaar gevonden in de samenstelling van twee feestelijke burgers, namelijk de Homestyle Crispy Chicken met Old Amsterdam, die ook in een veggie-variant komt. McDonald’s en Old Amsterdam slaan voor de achtste keer de handen ineen.

Lees bericht


Gemiddelde NPS Nederlandse koffie- en lunchketens is +57

Onderzoek – De grootste koffie- en lunchketens van Nederland scoren gemiddeld een Net Promoter Score (NPS) van +57. Coffeelovers krijgt de hoogste score (+88). Bezoekers van koffie- en lunchketens met een hoge NPS nuttigen hun bestelling vaker ter plaatse dan dat ze deze afhalen.

Lees bericht


HMSHost opent Bubbles Seafood & Winebar op Schiphol

Formulenieuws – HMSHost Nederland, onderdeel van Dufry Group, wereldmarktleider in de hospitality branche voor reizigers onderweg, opent een nieuwe locatie van ‘Bubbles - Seafood & Winebar’ op Amsterdam Airport Schiphol. De locatie was al op Schiphol gevestigd, maar is verplaatst naar Lounge 2.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid