HMSHost en Westland openen Old Amsterdam brandstore op Schiphol


De Westland brandstore op Schihol Plaza / Foto bij: C. Jongens

Luchthaven - HMSHost Nederland, horecabedrijf voor reizigers onderweg, exploiteert met kaasproducent Westland een Old Amsterdam brandstore op Schiphol Plaza. Shoppers en reizigers kunnen hier ter plekke een Old Amsterdam tosti eten of terecht voor een bekroond stuk Old Amsterdam kaas in geschenkverpakking.

Beide partijen zijn verheugd over de samenwerking. Ronald Loendersloot, Managing Director HMSHost Nederland: “Door retail te combineren met horeca, creëert deze nieuwe store een typisch Nederlandse ervaring voor onze gasten, met de mogelijkheid om een ​​uniek Hollands souvenir mee naar huis te nemen.” Huub Postma, CCO Westland Kaas: “Het is voor ons een eer om op Schiphol Plaza zo’n Old Amsterdam brandstore met horecapunt in samenwerking met HMSHost te openen. We verkopen Old Amsterdam in meer dan 60 landen en het is mooi om de toeristen uit al deze landen op deze plek op deze manier te mogen verwelkomen.”

Omdat de meeste kazen vaccuum verpakt zijn, kunnen ze eventueel in een coolbag worden meegenomen. Voor degenen die de kaas ter plekke willen proeven is er een kaasproeverij of kan bijvoorbeeld een gegrilde tosti met Old Amsterdam worden besteld.

HMSHost heeft verschillende formules op Schiphol Plaza, zoals La Place, Pommes Frites & Döner, Grand Café Plaza, Hello Goodbye Bar, De Verspillingsfabriek en Starbucks.

Bron: HMSHost/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsLa Place opent tweede locatie in Denemarken

Formulenieuws - La Place opende dinsdag de deuren van het tweede restaurant in Denemarken. Het nieuwe restaurant bevindt zich op de grootste internationale luchthaven van het land. La Place had al een locatie op het treinstation in Kopenhagen.

Lees bericht


Horecasector richt platform op in strijd tegen personeelscrisis

Horecaplatform – Partners uit verschillende hoeken van de horeca sector richten gezamenlijk het platform mijnhorecabaan.nl op. Onder andere HMSHost International, Heineken, Coca Cola, Vrumona, McDonald’s, Restaurant Company Europe, Bidfood en Bram Ladage slaan de handen ineen om de nationale personeelscrisis aan te pakken.

Lees bericht


Groei La Place helpt Jumbo doorbreken omzetgrens van €10 miljard

Formulenieuws - Jumbo ligt nog steeds op koers om de grens van 10 miljard euro omzet te doorbreken. De groei in omzet van de La Place-restaurants, zit na  de coronasluitingen weer aardig in de lift en kan daarbij helpen. Daarnaast zet Jumbo als het gaat om de online-bestellingens en de La Place-restaurants volop in op bezorging.

Lees bericht

Valora Food Service Duitsland vergroot slagkracht management

Benoeming –  Valora Food Service Duitsland, het moederbedrijf van onder andere de BackWerk-formule, breidt het management uit met twee nieuwe leden. Dick de Vilder treedt toe en krijgt de algehele verantwoordelijkheid voor de BackWerk formule en Angelo Mans zal verantwoordelijk worden voor alle product gerelateerde zaken, van productontwikkeling tot supply chain management.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid