HMSHost gaat vier horecalocaties neerzetten op Helsinki Airport


Nordic Kitchen, een van de restaurantconcepten die HMSHost al exploiteert, op Helsinki Airport / Foto bij: HMSHost

Luchthaven – Horecabedrijf HMSHost International heeft in Finland een contract ter waarde van 50 miljoen euro binnengehaald en mag daarvoor vier nieuwe restaurants openen voor de periode van zes jaar op de luchthaven van Helsinki. Met de opdracht bouwt HMSHost haar positie in de Finland fors uit.

HMSHost werkt al langdurig samen met Finavia op de grootste luchthaven van Finland. Het bedrijf heeft nu de opdracht vier nieuwe horecalocaties neerzetten in de vernieuwde terminal. Het worden de restaurantconcepten Italian Kitchen Terracotta, wijn- en zeevruchtenbar Bubbles, Nordic Kitchen Deli, Bar & Bistro en Espresso House. De locaties moeten nog worden gebouwd. Passagiers kunnen pas vanaf begin 2024 terecht bij deze concepten.

To-go-afdeling

Met de vier nieuwe winkels heeft de luchthaven van Helsinki in totaal 18 horecaconcepten, die door HMSHost worden geëxploiteerd. Sytze van der Aa, Regional Managing Director Europe, HMSHost International: “Het is een voorrecht om een ​​rol te spelen bij de herontwikkeling van Helsinki Airport en we zijn verheugd deel uit te maken van Finavia's visie om service van wereldklasse te creëren op de luchthaven. We willen 'places to be' creëren, voor zowel onze gasten als relaties”. Elke winkel wordt uitgerust met een to-go-afdeling en zitjes met uitzicht over het vliegveld.

24/7

Nora Immonen, Director of Commercial Business van Finavia op Helsinki Airport: “We zijn verheugd om samen met partner HMSHost International het assortiment eten en drinken verder te ontwikkelen. We zijn er zeker van dat onze passagiers zullen genieten van de nieuwe restaurantconcepten. Ons doel is om het aanbod van warme gerechten te vergroten en een breed scala aan afhaalproducten aan te bieden die 24 uur per dag beschikbaar zijn.”

Bron: HMSHost/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsHMSHost opent vernieuwde La Place Express op Schiphol Plaza

Formulenieuws - HMSHost Nederland opende deze week de deuren van de vernieuwde La Place Express op Schiphol Plaza. Bezoekers en reizigers kunnen hier elk moment van de dag terecht voor een ontbijt, lunch, diner of tussendoortje. Naast het on-the-go-assortiment, kunnen gasten hier ook hun producten bestellen en ter plekke laten bereiden.

Lees bericht

La Place opent tweede locatie in Denemarken

Formulenieuws - La Place opende dinsdag de deuren van het tweede restaurant in Denemarken. Het nieuwe restaurant bevindt zich op de grootste internationale luchthaven van het land. La Place had al een locatie op het treinstation in Kopenhagen.

Lees bericht

Horecasector richt platform op in strijd tegen personeelscrisis

Horecaplatform – Partners uit verschillende hoeken van de horeca sector richten gezamenlijk het platform mijnhorecabaan.nl op. Onder andere HMSHost International, Heineken, Coca Cola, Vrumona, McDonald’s, Restaurant Company Europe, Bidfood en Bram Ladage slaan de handen ineen om de nationale personeelscrisis aan te pakken.

Lees bericht


BackWERK en Lekkerland verlengen samenwerking

Samenwerking – Ook de komende jaren worden de bakery-cafe’s van backWERK bevoorraad door Lekkerland Nederland. Beide partijen hebben de samenwerking per april 2022 verlengd. De focus komt te liggen op verdere groei van de bakkerijketen.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid