HMSHost is erkend als Top Employer 2021 in Nederland


HMSHost-personeel bij Bread Co op Schiphol / Foto bij: HMSHost

Certificatie - HMSHost Nederland is gecertificeerd als Top Employer 2021 door het wereldwijde Top Employers Institute. Deze certificering geeft blijk van een organisatie van goed werkgeverschap met en dito HR-beleid en arbeidsvoorwaarden.

Het programma heeft meer dan 1.600 Top Employers gecertificeerd en erkend in 120 landen en regio's verspreid over vijf continenten. HMSHost Nederland is één van de 61 bedrijven die in 2021 gecertificeerd is als Top Employer, en ook één van de twee in de Nederlandse horecabranche. Daarnaast werd HMSHost Nederland beoordeeld als de ‘snelst verbeterende organisatie’ in de sector. Ronald Loendersloot, Managing Director of HMSHost Netherlands: “Inmiddels zijn wij al meer dan 50 jaar de vaste businesspartner op Schiphol en exploiteren wij sinds 2015 ook locaties op NS Stations en Shopping Outlet Centers in Nederland. Wij zijn daarom bijzonder trots dat we op deze manier erkend worden. Met deze certificering laten wij zien dat wij in onze medewerkers continue investeren en blijven investeren naarmate de markt zich herstelt.”

Bron: HMSHost/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsFoodservicesector laat stevige groei zien

Analyse – De groei in foodservice zit er stevig in. Over periode 6 en 7, week 21 t/m 28, (23 mei t/m 17 juli 2022) laat de foodservicemonitor een stijging zien van respectievelijk 31% en 16,6%. Het betreft de groei in de toelevering van eten en drinken in Foodservice ten opzichte van vorig jaar. In vergelijking met dezelfde periode vorig jaar staat het groeicijfer van periode 7 op een...

Lees bericht

Inzet diepvries is alternatief voor horeca bij voedselverspilling

Onderzoek – Horeca kan meer gebruik maken van diepvriesproducten in de keuken als duidelijk is dat voedselverspilling daarmee voorkomen kan worden. Met name jongeren hebben minder moeite met het feit dat horecabedrijven meer gebruik maken van diepvriesproducten als zij weten dat daarmee verspilling van voedsel wordt tegengegaan. Dit blijkt uit onderzoek van diepvriesfabrikant Iglo waarvoor @FoodClicks specifieke horecavragen heeft laten meelopen.

Lees berichtKHN en Curaçao Restaurant Association gaan samenwerken

Samenwerking - Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en de Curaçao Restaurant Association (CRA) zijn een samenwerking aangegaan, waarbij Curaçao een nieuwe KHN-afdeling wordt. Dit betekent dat horecaondernemers op Curaçao binnenkort kunnen profiteren van de diensten van het KHN-lidmaatschap.

Lees bericht

Horecasector richt platform op in strijd tegen personeelscrisis

Horecaplatform – Partners uit verschillende hoeken van de horeca sector richten gezamenlijk het platform mijnhorecabaan.nl op. Onder andere HMSHost International, Heineken, Coca Cola, Vrumona, McDonald’s, Restaurant Company Europe, Bidfood en Bram Ladage slaan de handen ineen om de nationale personeelscrisis aan te pakken.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid