HMSHost opent eerste Nederlandse Vascobelo Café-Brasserie


Formulenieuws – Horecabedrijf HMSHost Nederland heeft dinsdag haar eerste Vascobelo Café-Brasserie geopend in de Utrechtse Stadskamer op Hoog Catharijne. De nieuwe samenwerking met het Belgische merk betekent een uitbreiding van het portfolio van HMSHost.

Zowel de shoppers op Hoog Catharije als de mensen die onderweg zijn van en naar Utrecht CS kunnen zeven dagen per week terecht bij het Belgische Vascobelo’s. Het horecaconcept is ingericht rondom het luxe koffiesegment, maar gasten kunnen er ook ontbijten, lunchen of dineren. Ronald Loendersloot, Managing Director HMSHost Nederland: “We zijn trots om Vascobelo aan onze merken te mogen toevoegen en zien deze samenwerking als een versterking van ons koffieportfolio en in all-day dining. Deze nieuwste store in de Stadskamer, biedt onze gasten een warme en gastvrije ontmoetingsplek voor zowel sociale als zakelijke connecties.”

Uitbreiding

Voor Vascobelo betekent de opening in Utrecht een stap naar verdere uitbreiding. Vascobelo CEO en oprichter Jan de Roeck: “We zijn enthousiast over deze samenwerking met HMSHost. We geloven dat het een uniek perspectief zal geven aan de activiteiten van Vascobelo en ons helpt de Vascobelo-lifestyle te verspreiden.” Naast koffie van baristakwaliteit zijn er gerecjhten op het menu te vinden als de Classic Chicken Sandwich of de Caesar Salad met gamba's. Gasten kunnen dezelfde service en aanbod verwachten als bij ieder ander Vascobelo Café-Brasserie.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

NS start campagne voor herbruikbare bekers

Reizigersshop - Minder koffiebekers op de stations, dat is het doel van de campagne die NS samen met Milieu Centraal en 30 ondernemers op station Utrecht Centraal maandag is gestart. Gezamenlijk gaan zij reizigers aanzetten een herbruikbare beker mee te nemen.

Lees bericht


BackWERK en Lekkerland verlengen samenwerking

Samenwerking – Ook de komende jaren worden de bakery-cafe’s van backWERK bevoorraad door Lekkerland Nederland. Beide partijen hebben de samenwerking per april 2022 verlengd. De focus komt te liggen op verdere groei van de bakkerijketen.

Lees bericht

‘Grab&Fly op Schiphol krijgt circulaire variant’

Luchthavenshops – De ‘oude’ Grab&Fly-shop op de F-pier op Schiphol heeft een nieuwe bestemming gekregen op de D-pier. Een bijzonder initiatief van Schiphol, omdat de Grab&Fly niet met een circulair idee indertijd is opgebouwd. Op de F-pier kunnen reizigers nu kennismaken met een vernieuwde Grab&Fly.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid