HMSHost opent full service restaurant Café Flor op D-Pier Schiphol


Luchthaven – Op de D-Pier van Schiphol is Café Flor geopend door HMSHost. De vestiging is het eerste full service restaurant op een Schiphol pier. Café Flor moet een rustpunt worden voor de reiziger, die er terecht kan voor een veelzijdig assortiment gericht op ontbijt (toast met avocado, eggs benedict en nog veel meer), maar ook voor andere eetmomenten met gezonde salades, broodjes, gebakjes en smakelijke tussendoortjes. Heroes op de menukaart zijn onder andere de avocado-frietjes van The Avocado Show en koffie met latte art. De locatie kent net als sommige treinstations ook een publieke piano, waarop iedereen die het wil kan spelen. Ad Willemsen, General Manager van HMSHost Schiphol over Café Flor: “Het is een sfeervol, groen restaurant vol met bloemen en planten waar je aan de drukte kunt ontsnappen.” Het horecaconcept is samen met Schiphol ontwikkeld omdat reizigers betrekkelijk veel tijd doorbrengen op de pieren. Het fulf serviceconcept moet de service en de ervaring onderweg naar de gates verbeteren. “Met de verse en gezonde gerechten, die aan tafel worden geserveerd, bedienen we onze passagiers met maaltijden van hoogwaardige kwaliteit”, aldus Irene Muysson, Head of Retail, Food & Beverage en Commercial Services bij Amsterdam Airport Schiphol, die trots is dat de merken The Avocado Show en Illy onderdeel uitmaken van het nieuwe concept. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Twee HMSHost-projecten in de prijzen bij Schiphol Business Awards

Luchthaven – De Food Professionals van HMSHost hebben de Team Spirit Award gewonnen. Daarnaast heeft HMSHost ook de Innovation Award gewonnen. Deze is uitgereikt aan ‘Soup and Bakery by De Verspillingsfabriek’. Amsterdam Airport Schiphol reikt de awards uit aan partners die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd.

Lees bericht


HMSHost zes keer succesvol bij de Lekkerste Wedstrijden

Wedstrijden – HMSHost is de absolute kampioen als het gaat om het afleveren van winnaars bij de Lekkerste Wedstrijden op de Horecava. Woensdag 15 januari stonden er maar liefst zes HMSHost winnaars op het podium. In de categorie ‘On the move’ wisten medewerkers van horecabedrijf HMS beslag te leggen op zowel de eerste als de tweede plek. Ook in de categorie ‘Lekker...

Lees bericht

Walter Seib (HMSHost) nieuwe voorzitter FSIN

Benoeming – Op 14 januari heeft bestuursvoorzitter Paul Bringmann van het Foodservice Instituut Nederland (FSIN) zijn taken overgedragen aan Walter Seib van HMSHost. Hij deed dat tijdens het traditionele brunchcongres in Amsterdam bij de Horecava. Paul Bringmann was de afgelopen zes jaar voorzitter van het FSIN. Onder zijn voorzitterschap is het FSIN fors gegroeid. Bringmann was de founder van restaurantketen, en foodservicebedrijf...

Lees bericht


Horeca is afgelopen 8 jaar met 6.000 locaties gegroeid

Analyse - Bijna 6.000 eet- en drinkgelegenheden zijn er de afgelopen acht jaar in Nederland bijgekomen. Ten opzichte van 2012 steeg het aantal zaken met 16 procent tot ruim 42.000. Dat blijkt uit cijfers van Datlinq in Rotterdam. Sterkste groei zit bij de koffietentjes, gezonde to-go zaken met sushi of salades en afhaal-/bezorgrestaurants. Deze schoten als paddenstoelen uit de grond. Slachtoffer van die...

Lees bericht

Rookruimtes uiterlijk 2022 dicht van kabinet

Rookruimtes - Het kabinet wil dat rookruimten in openbare gebouwen, overheidsinstellingen en in het bedrijfsleven sneller worden gesloten dan eerder was afgesproken. Dit besluit is in navolging op de uitspraak van de Hoge Raad in september. Die bepaalde toen dat de rookruimten in de horeca per direct verboden waren. Eerder maakte staatssecretaris Blokhuis bekend dat vanaf 1 april 2020 wordt gestart met...

Lees bericht



© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid