HMSHost opent koffieconcept Urban Beans op Schiphol


Het koffieconcept is ontwikkeld in samenwerking met partner Douwe Egberts en bedoeld voor de reiziger, die vlak voor vertrek toch nog iets wil gebruiken. Het assortiment is gericht op het ter plekke eten, maar vooral ook het meenemen.

Bij Urban Beans kunnen reizigers terecht voor vers gezette piston-koffie, afgebakken koeken, zuurdesem tosti's en sapjes. Daarnaast ook gebak, salades en broodjes. Volgens HMSHost is de kiosk een goede aanvulling op het E-pieraanbod.

Bron: @FoodClicks Foto:HMSHost

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Horecasector richt platform op in strijd tegen personeelscrisis

Horecaplatform – Partners uit verschillende hoeken van de horeca sector richten gezamenlijk het platform mijnhorecabaan.nl op. Onder andere HMSHost International, Heineken, Coca Cola, Vrumona, McDonald’s, Restaurant Company Europe, Bidfood en Bram Ladage slaan de handen ineen om de nationale personeelscrisis aan te pakken.

Lees bericht


BackWERK en Lekkerland verlengen samenwerking

Samenwerking – Ook de komende jaren worden de bakery-cafe’s van backWERK bevoorraad door Lekkerland Nederland. Beide partijen hebben de samenwerking per april 2022 verlengd. De focus komt te liggen op verdere groei van de bakkerijketen.

Lees bericht

‘Grab&Fly op Schiphol krijgt circulaire variant’

Luchthavenshops – De ‘oude’ Grab&Fly-shop op de F-pier op Schiphol heeft een nieuwe bestemming gekregen op de D-pier. Een bijzonder initiatief van Schiphol, omdat de Grab&Fly niet met een circulair idee indertijd is opgebouwd. Op de F-pier kunnen reizigers nu kennismaken met een vernieuwde Grab&Fly.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid