HMSHost opent vernieuwde La Place Express op Schiphol Plaza


De totaal verbouwde La Place Express-locatie op Schiphol Plaza

Formulenieuws - HMSHost Nederland opende deze week de deuren van de vernieuwde La Place Express op Schiphol Plaza. Bezoekers en reizigers kunnen hier elk moment van de dag terecht voor een ontbijt, lunch, diner of tussendoortje. Naast het on-the-go-assortiment, kunnen gasten hier ook hun producten bestellen en ter plekke laten bereiden.

Het restaurant 44 zitplaatsen en is bedoeld voor bezoekers die geen haast hebben om een vliegtuig te halen, zo laat La Place weten. In tegenstelling tot de bestelbalie, waar de wat meer gehaaste reiziger terecht kan. Ronald Loendersloot, Managing Director HMSHost Nederland, over de opening van de verbouwde locatie op Schiphol Plaza : “We hebben de vernieuwde locatie, in samenwerking met La Place, volledig ingericht voor mensen die onderweg zijn. Het hele assortiment en alle producten, zijn vers en makkelijk verpakt. Precies wat de gehaaste reiziger zoekt.”

Flatbread

De vernieuwde locatie van La Place is één van de drie vestigingen van franchisenemer HMSHost Nederland op Amsterdam Airport Schiphol. Net als bij de andere vestigingen, focust HMSHost zich hier ook, samen met La Place, op goed, vers, lekker eten, met een nadruk op smaak, snelheid en gemak. Naast het uitgebreide assortiment smoothies en sappen, yoghurt, fruit kan de reiziger ook genieten van diverse flatbread sandwiches, met kruidenroomkaas, beenham en gegrilde groenten.

Bron: La Place/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

La Place opent tweede locatie in Denemarken

Formulenieuws - La Place opende dinsdag de deuren van het tweede restaurant in Denemarken. Het nieuwe restaurant bevindt zich op de grootste internationale luchthaven van het land. La Place had al een locatie op het treinstation in Kopenhagen.

Lees bericht


Horecasector richt platform op in strijd tegen personeelscrisis

Horecaplatform – Partners uit verschillende hoeken van de horeca sector richten gezamenlijk het platform mijnhorecabaan.nl op. Onder andere HMSHost International, Heineken, Coca Cola, Vrumona, McDonald’s, Restaurant Company Europe, Bidfood en Bram Ladage slaan de handen ineen om de nationale personeelscrisis aan te pakken.

Lees bericht

Groei La Place helpt Jumbo doorbreken omzetgrens van €10 miljard

Formulenieuws - Jumbo ligt nog steeds op koers om de grens van 10 miljard euro omzet te doorbreken. De groei in omzet van de La Place-restaurants, zit na  de coronasluitingen weer aardig in de lift en kan daarbij helpen. Daarnaast zet Jumbo als het gaat om de online-bestellingens en de La Place-restaurants volop in op bezorging.

Lees bericht

BackWERK en Lekkerland verlengen samenwerking

Samenwerking – Ook de komende jaren worden de bakery-cafe’s van backWERK bevoorraad door Lekkerland Nederland. Beide partijen hebben de samenwerking per april 2022 verlengd. De focus komt te liggen op verdere groei van de bakkerijketen.

Lees bericht


© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid