HMSHost weer erkend als Top Employer in Nederland


HMSHost-personeel bij Bread Co op Schiphol / Foto bij: HMSHost

Personeel - HMSHost Nederland is donderdag voor de tweede achtervolgende keer officieel benoemd als “Top Employer” door het Top Employers Institute, de wereldwijde autoriteit op het gebied van het erkennen van uitmuntend werkgeverschap.

De certificering als Top Employer toont de inzet van een organisatie om een goede werkgever te zijn door middel van een uitstekend HR-beleid en positieve arbeidsvoorwaarden. HMSHost Nederland is één van de 63 bedrijven die in 2022 gecertificeerd zijn als Top Employer en één van de twee in de Nederlandse horecabranche.

Daarnaast werd HMSHost Nederland beoordeeld als één van de 'snelst verbeterende organisaties'. Het instituut heeft meer dan 1.800 Top Employers gecertificeerd en erkend in 120 landen / regio's verspreid over vijf continenten. Alleen bedrijven die aan de vereiste standaard van uitmuntendheid voldoen ontvangen deze certificering.

Bron: HMSHost/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

BackWERK en Lekkerland verlengen samenwerking

Samenwerking – Ook de komende jaren worden de bakery-cafe’s van backWERK bevoorraad door Lekkerland Nederland. Beide partijen hebben de samenwerking per april 2022 verlengd. De focus komt te liggen op verdere groei van de bakkerijketen.

Lees bericht
SPAR mag zich in jubileumjaar Top Employer noemen

Onderzoek - SPAR is, in het jaar dat de convenienceketen 90 jaar bestaat, benoemd tot Top Employer Nederland 2022. Dit is een internationaal erkende onderscheiding die jaarlijks wordt uitgereikt door het Top Employers Institute dat organisaties wereldwijd certificeert. Met deze benoeming onderstreept SPAR goed werkgeverschap en kwalitatief HR-management.

Lees bericht


‘Grab&Fly op Schiphol krijgt circulaire variant’

Luchthavenshops – De ‘oude’ Grab&Fly-shop op de F-pier op Schiphol heeft een nieuwe bestemming gekregen op de D-pier. Een bijzonder initiatief van Schiphol, omdat de Grab&Fly niet met een circulair idee indertijd is opgebouwd. Op de F-pier kunnen reizigers nu kennismaken met een vernieuwde Grab&Fly.

Lees bericht

HMSHost en Westland openen Old Amsterdam brandstore op Schiphol

Luchthaven - HMSHost Nederland, horecabedrijf voor reizigers onderweg, exploiteert met kaasproducent Westland een Old Amsterdam brandstore op Schiphol Plaza. Shoppers en reizigers kunnen hier ter plekke een Old Amsterdam tosti eten of terecht voor een bekroond stuk Old Amsterdam kaas in geschenkverpakking.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid