HOLYSHOT lanceert twee premium juice shots


Introductie – HOLYSHOT, een nieuw merk van het frisdranken- en snackplatform D-drinks, lanceert een tweetal nieuwe shots. De shots in de smaken Ginger Turmeric en Ginger Lemon zijn nieuw op de Nederlandse markt en richten zich op de consument die voor gemak én gezond gaat.

De biologische shots van HOLYSHOT zijn rijk aan vitamines & antioxidanten en zorgen voor boost voor het immuunsysteem, volgens D-drinks. De shots bevatten geen toegevoegde suikers en zijn verkrijgbaar in 60ml recyclebaar glas. De twee varianten hoeven ook niet gekoeld te staan en zijn daarmee langer houdbaar dan de gekoelde alternatieven, wat zorgt voor minder derving.

De shots zijn onder andere verkrijgbaar bij Hanos, Udea (vanaf week 8), Odin en Five Star Trading Holland.

D-drinks

D-drinks is een platform voor natuurlijke dranken en snacks. De afgelopen 11 jaar bouwde D-drinks Group aan een uitgebreid, groeiend distributienetwerk in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. Inmiddels levert het bedrijf aan alle kanalen in de markt.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Activiteiten Gastronomisch Gilde op Gastvrij Rotterdam

Beurzen - Van 18 tot en met 21 september zal traditiegetrouw Gastvrij Rotterdam plaatsvinden. Dit jaar heeft de beurs een extra wedstrijd arena toegevoegd waar het Gastronomisch Gilde haar wedstrijden mag doen. Het Gastronomisch Gilde gaat samen met de partners zorgen voor een uitgebreide programmering met wedstrijden, masterclasses en demo’s van aansprekende personen uit de gastronomie.

Lees bericht


Sneakpreview in Maastricht van de grootste HANOS-locatie

Groothandel – Het wordt de grootste vestiging van HANOS. Maar er gebeurt straks meer op de spiksplinternieuwe locatie aan de zuidkant van Maastricht. Duurzaamheid gaat er bijvoorbeeld een hele grote rol spelen. Dinsdag kregen de geïnteresseerden een sneakpreview van het gebouw, dat begin volgend jaar open gaat.

Lees bericht
Purple Pride introduceert aubergine shoarma bij Hanos

Introductie - Purple Pride het aubergine merk van Growers United laat foodservice professionals kennis maken met de veelzijdigheid van aubergine: een supersnelle plantbased shoarma op basis van aubergine. Op de Belgische beurs Tavola beleefde het product de primeur en nu bij Hanos.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid