HOLYSHOT lanceert twee premium juice shots


Introductie – HOLYSHOT, een nieuw merk van het frisdranken- en snackplatform D-drinks, lanceert een tweetal nieuwe shots. De shots in de smaken Ginger Turmeric en Ginger Lemon zijn nieuw op de Nederlandse markt en richten zich op de consument die voor gemak én gezond gaat.

De biologische shots van HOLYSHOT zijn rijk aan vitamines & antioxidanten en zorgen voor boost voor het immuunsysteem, volgens D-drinks. De shots bevatten geen toegevoegde suikers en zijn verkrijgbaar in 60ml recyclebaar glas. De twee varianten hoeven ook niet gekoeld te staan en zijn daarmee langer houdbaar dan de gekoelde alternatieven, wat zorgt voor minder derving.

De shots zijn onder andere verkrijgbaar bij Hanos, Udea (vanaf week 8), Odin en Five Star Trading Holland.

D-drinks

D-drinks is een platform voor natuurlijke dranken en snacks. De afgelopen 11 jaar bouwde D-drinks Group aan een uitgebreid, groeiend distributienetwerk in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. Inmiddels levert het bedrijf aan alle kanalen in de markt.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsHANOS en Horeca Vakbeurs Hardenberg slaan handen ineen

Vakbeurzen – Horeca Vakbeurs maakt bekend dat het een samenwerking aangaat met HANOS. De groothandel en totaalleverancier van de horeca presenteert zich op Horeca Vakbeurs in Hardenberg met twee stands, wordt sponsor van de kookwedstrijden en levert de ingrediënten voor Chef’s Place waar verschillende topchefs uit het Oosten van het land in actie komen. De vakbeurs Horeca Hardenberg  beleeft...

Lees bericht

Hanos opent grotere locatie in Utrecht en breidt ook Apeldoorn uit

Groothandel – Groothandel Hanos opende dinsdag de hernieuwde vestiging in Utrecht-Nieuwegein. De locatie is uitgebreid en volledig gerestyled. De locatie werd geopend door Nicolette van Dam samen met vestigingsmanager Marcel van Gent. Algemeen directeur Theo de Graaf van Hanos maakte bij de opening tevens bekend dat de Hanos-vestiging en distributielocatie in Apeldoorn fors gaat uitbreiden.

Lees bericht
Finalisten van de HANOS Gouden Koksmuts zijn bekend

Vakwedstrijd - Tijdens de voorronde in de wedstrijdarena van het Gastronomisch Gilde op Gastvrij Rotterdam streden 11 deelnemende teams om een plek in de finale van de HANOS Gouden Koksmuts. De jury selecteerde 6 finalisten en het Gastronomisch Gilde vergeeft in de komende maanden nog 1 wildcard. Deze finale vindt plaats op maandag 8 januari 2024 tijdens de Horecava.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid