Hoofdkantoor Sodexo verhuist naar Rotterdam
_1080_724.png)
Catering - Sodexo Nederland verhuist haar hoofdkantoor op 1 april naar Rotterdam Alexander. De inrichting van het pand gebeurt volgens de laatste trends en ontwikkelingen op gebied van activity based working. Ook worden op de locatie de nieuwste Food & Facility Management-concepten toegepast.
De nieuwe locatie aan de Watermanweg - voorheen het onderkomen van Coca-Cola Nederland -wordt een showcase van circulaire en innovatieve concepten op het gebied van Food & Facility Management, zo laat het bedrijf weten. De kantoorruimte is ingedeeld in drie zones. De begane grond krijgt een Quality of Life plaza met een bedrijfsrestaurant, een luxe deli met barista en grab & go en tevens een nieuw hospitality concept. In een co-create lab werken Sodexo medewerkers met klanten, startups en leveranciers samen aan de nieuwste serviceconcepten en FM-oplossingen. Het co-create lab herbergt ook de nieuwe Sodexo Academy voor trainingen en opleidingen van haar 3.500 medewerkers.
Bron: Sodexo/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
ONCE, Veneca en VOCC onderzoeken gezamenlijk belangenplatform
Catering – Een nieuwe samenwerking in hospitality noemen de verenigingen Veneca, ONCE en VOCC het plan om op 1 januari 2024 één gezamenlijk belangenplatform in te richten, waar het gaat om gastvrijheid, eten en drinken op (veelal andermans) locatie. Dit jaar wordt gebruikt om de samenwerking in de vorm van een federatie uit te werken, zo meldt Venenca.
Lees berichtSodexo lanceert CO2-neutrale Carbono Cero-recepten
Catering – Onder de naam Carbono Cero lanceert Sodexo CO2-neutrale recepten. De Louisiana Burger en Double Dip Korean Wings zijn twee van de eerste acht recepten die inmiddels al op enkele locaties van Sodexo te verkrijgen zijn.
Lees berichtFSIN: ‘Nederland geeft meer geld uit aan eten en drinken’
Analyse - Nederlanders geven steeds meer geld uit aan eten en drinken. In 2023 groeit de foodmarkt naar een omzet €68,9 miljard; dat is een toename van 3,9%. De omzetstijging komt niet alleen door de prijsverhogingen. Consumenten eten en drinken ook vaker buiten de deur en kiezen in de supermarkt steeds meer voor luxe en gemak. Dat blijkt uit de FSIN Beleidsmonitor 2023 die...
Lees berichtColruyt introduceert Spar For You gericht op B2B-klanten
Buitenland – De Belgische Colruyt Group introduceert ‘Spar For You’, een nieuw foodserviceconcept gericht op de B2B-klanten van de retailgroep. Het gaat om een 24/7 cateringconcept dat volgens de retailorganisatie past bij de tegenwoordige manier van consumeren binnen een bedrijf met uitdagingen, zoals flexibel werken, werken in shiften en de ‘on-the-go’ consumptie.
Lees berichtHuuskes biedt nieuw gepersonaliseerd bestelplatform
Zorg – Totaalleverancier Huuskes in Enschede heeft de eigen Huuskes Shop vernieuwd en deze gepersonaliseerd in vier verschillende bestelplatforms. Waar voorheen de klanten allemaal in dezelfde webshop omgeving zaten, worden zij vanaf dit jaar in vier verschillende webshops onderverdeeld: ziekenhuizen, kleinschalig wonen, grootschalige keukens en restaurants & catering.
Lees bericht11.100 horecabedrijven moeten definitieve NOW berekening nog aanvragen
Financieel - Werkgevers in de horeca- en cateringsector, die in de vier aanvraagperiodes tussen oktober 2020 en september 2021 gebruikmaakten van de NOW-regeling hebben in veel gevallen nog geen definitieve berekening van de NOW-regelingen aangevraagd. Het gaat om de NOW-aanvragen NOW 3.1, 3.2, 3.3 en 4. Zo’n 11.100 bedrijven hebben daarvoor nog een kleine maand de tijd. Om de bedrijven daarop te wijzen komt het UWV,...
Lees bericht