Hoofdkantoor Sodexo verhuist naar Rotterdam


Catering  - Sodexo Nederland verhuist haar hoofdkantoor op 1 april naar Rotterdam Alexander. De inrichting van het pand gebeurt volgens de laatste trends en ontwikkelingen op gebied van activity based working. Ook worden op de locatie de nieuwste Food & Facility Management-concepten toegepast.

De nieuwe locatie aan de Watermanweg - voorheen het onderkomen van Coca-Cola Nederland -wordt een showcase van circulaire en innovatieve concepten op het gebied van Food & Facility Management, zo laat het bedrijf weten. De kantoorruimte is ingedeeld in drie zones. De begane grond krijgt een Quality of Life plaza met een bedrijfsrestaurant, een luxe deli met barista en grab & go en tevens een nieuw hospitality concept. In een co-create lab werken Sodexo medewerkers met klanten, startups en leveranciers samen aan de nieuwste serviceconcepten en FM-oplossingen. Het co-create lab herbergt ook de nieuwe Sodexo Academy voor trainingen en opleidingen van haar 3.500 medewerkers.

Bron: Sodexo/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Veneca vraagt 100 miljoen extra steun voor cateraars

Interview – De cateringsector is zwaar getroffen door de coronacrisis. Samen met andere sectoren in de foodketen wordt gekeken naar de consequenties voor de bedrijven en trekt de branchorganisatie samen op waar het kan en nodig is. Voorzitter Kees van der Waaij van Veneca, de brancheorganisatie van contractcateraars: “Goed om te weten waar iedereen mee bezig is en het wordt hoog...

Lees bericht

Catermaat biedt met Cater-app oplossing voor scholen

Catering - Terwijl de basisscholen op 11 mei weer deels open mogen, zijn de middelbare scholen zich druk aan het beraden op anderhalvemeteronderwijs. Want ook voor die scholen springt straks het signaal weer op groen. Onderdeel van deze voorbereidingen is de verstrekking van eten en drinken aan leerlingen. Maar hoe zorg je voor een veilige catering en voorkom je ook dat...

Lees bericht

Omzetverlies foodservice naar 7,1 miljard in 2020

Analyse – Het omzetverlies in foodservice als gevolg van de coronamaatregelen en de consequenties van de daarop volgende 1,5 meter samenleving, komt naar alle waarschijnlijkheid uit op 7,1 miljard. Dat heeft het Foodservice Instituut Nederland (FSIN) becijferd. Alleen de supermarkten profiteren met een omzetstijging van €1,8 miljard.

Lees bericht

Coop en cateraar Hutten vinden elkaar in crisistijd

Coronacrisis – ‘Samen maak je het verschil’, met die gedachte hebben supermarktketen Coop en cateraar Hutten elkaar gevonden in een aantal gezonde paasgerechten. In een tijdsbestek van elf dagen werden door de twee partijen vijf producten samengesteld die verkrijgbaar zijn in alle Coop-supermarkten en ook nog eens gepromoot worden in de paasfolder; een klein huzarenstukje als je bedenkt hoeveel tijd dat...

Lees bericht


Pura Catering sluit zich aan bij VOCC

Catering - De branchevereniging Voor Ondernemende Cateraars (VOCC) kan melden dat het een nieuw lid heeft mogen inschrijven. Per 1 april verwelkomt de belangenvereniging Pura Catering als nieuw VOCC-lid.

Lees bericht

‘Duurzaamheid niet bepalend bij keuze eventlocatie’

Onderzoek – Bij de keuze van een evenementlocatie blijkt duurzaamheid onderaan het prioriteitenlijstje te staan. Als de keuze echter eenmaal is gemaakt dan is een duurzaam aanbod wel belangrijk. Dat meldt Theater Amsterdam naar aanleiding van een onderzoek onder B2B eventmanagers naar de rol die duurzaamheid speelt bij het kiezen van een evenementenlocatie.

Lees bericht



© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid