Horeca Maatwerk gaat verder als KHN Advocaten & Juristen


Juridisch - Horeca Maatwerk heet vanaf vandaag KHN Advocaten & Juristen. Samen met de vernieuwde uitstraling moet de nieuwe naam gaan zorgen voor een grotere naamsbekendheid en een duidelijke positionering van de diensten.

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) wil met juridische dienstverlening juridisch advies toegankelijker maken voor horecaondernemers. “De horeca heeft behoefte aan juridische dienstverlening op maat tegen een scherp tarief”, aldus Hans Kant, manager Team KHN Advocaten & Juristen. “Met ons uitgebreide aanbod willen we daarom een belangrijke bijdrage leveren aan een goed ondernemersklimaat.”

Aanbod

KHN Advocaten & Juristen is een dochteronderneming van KHN. De naam is gewijzigd, maar het aanbod op de rechtsgebieden die voor horecaondernemers van belang zijn, is hetzelfde gebleven. Denk bijvoorbeeld aan juridisch advies, procedures en mediation op de terreinen van ondernemingsrecht, huurrecht, bestuursrecht en arbeidsrecht. Hans Kant: “Een nieuwe naam draagt bij aan de trots van ons team, maar zorgt tevens voor meer herkenbaarheid bij onze klanten als het gaat om wie we zijn, waar we staan en waar we naartoe willen. Onze ambities reiken verder dan het beeld dat men van ons heeft.”

Bron: KHN/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘Opnieuw dreun voor de horeca, ondernemers woedend’

Coronamaatregelen - De berichten die in de media verschijnen over de verplichte dagelijkse sluiting van de horeca om 19.00 uur leiden tot veel woede bij horecaondernemers. Dat laat althans de Horeca Alliantie weten. Ook Koninklijke Horeca Nederland KHN) riep vandaag in paginagrote krantenadvertenties het kabinet op de horeca niet het kind van de rekening te laten zijn bij het nemen van...

Lees bericht


Strandpaviljoens mogen van de minister van de winter blijven staan

Strandpaviljoens – De strandexploitanten mogen in principe hun paviljoens laten staan deze winter. Voorwaarde is dat de waterschappen en kustgemeenten instemmen met het akkoord dat Minister Cora van Nieuwenhuizen op het verzoek van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) om de niet-permanente strandbedrijven de mogelijkheid te bieden hun locaties ook deze winter te mogen laten staan.

Lees bericht

Robbert de Veen maakt ‘s werelds duurste hamburger

Record - Robbert Jan de Veen van cafetaria De Daltons in Voorthuizen is er met zijn ‘The Golden Boy’ in geslaagd het officiële wereldrecord binnen te halen van de duurste hamburger ter wereld. The Golden Boy is een zeer exclusieve burger, gemaakt van Wagyu A5 vlees met onder andere Beluga kaviaar, Engelse cheddar van Wyke Farms en barbecuesaus gemaakt...

Lees bericht

‘Bijna alle horecarestricties vervallen per 26 juni’

Coronamaatregelen - Nu het aantal coronabesmettingen zodanig is gedaald en de vaccinatiegraad op een acceptabel beschermend niveau ligt, acht het kabinet het moment geschikt om vrijwel alle coronamaatregelen te schrappen. Alleen de anderhalve meter blijft overeind en in een aantal gevallen het laten testen vooraf.

Lees berichtSneltest voor uit eten is onbespreekbaar voor KHN

Horeca – Dat de mogelijke versoepelingen bij de horeca alleen mogelijk zijn als uit eten gaan voorafgegaan wordt met een sneltest, kan rekenen op forse kritiek vanuit de horecaondernemers. Volgens Koninklijke Horeca Nederland (KHN) vinden horecaondernemers deze extra barrière onbespreekbaar.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid