Horeca Samen Sterk helpt horeca bij verkoop cadeaukaarten


Horecacadeaukaart – Betaalplatform Intersolve en groothandel Bidfood gaan samenwerken om cadeaukaarten aan te bieden. Het initiatief ‘Horeca Samen Sterk’ biedt de horecabedrijven een veilige en kosteloze manier om cadeaukaarten te verkopen of donaties te ontvangen.

Veel partijen zijn sinds de overheidsmaatregelen om de horeca te sluiten op zoek naar mogelijkheden om de getroffen bedrijven te ondersteunen. Horeca Samen Sterk, sluit zich daarbij aan. Laurens Claassens, Marketing Manager Horeca bij Bidfood: . “Gebruikers hoeven niets te betalen. Alle opbrengsten zijn voor de ondernemer die deze bron van inkomsten nu hard nodig heeft.”

André Moen, Directeur Intersolve Payments, voegt daaraan toe: “Als betaalplatform werken wij samen met duizenden horecagelegenheden. Dus dragen we graag ons steentje bij, samen met Bidfood. Hopelijk staan er veel gasten op om hun favoriete restaurant, eetcafé of cafetaria te helpen.”

Enthousiast

Godfried van der Lugt, uitgever van de Gault&Millau restaurantgids in Nederland is enthousiast over het initiatief: “Sommige patrons zijn creatief door nu afhaal- en bezorgmaaltijden aan te bieden. Voor anderen is dit lastiger. Om ondernemers te steunen is het belangrijk dat we bijdragen door een tegoedbon te kopen.”

Betrouwbaar

Bidfood is blij met de samenwerking met Intersolve, omdat het betaalplatform een betrouwbare transactie garandeert. “Intersolve is het betaalplatform achter alle restaurantkaarten en de meeste grote cadeaukaarten in Nederland. Als Elektronischgeldinstelling zijn ze in het bezit van een vergunning van de Nederlandsche Bank”, zegt Claassens. “Dit maakt dat we een betrouwbare dienst kunnen bieden. Alle donaties en de opbrengst van aangekochte cadeaubonnen komen volledig ten gunste van de ondernemer. Zij hebben het nu nodig..”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Noodloket voor coronagedupeerden is open

Coronaregeling - Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) heeft vandaag de eerder aangekondigde regeling Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren COVID-19 (TOGS) geopend. Deze kabinetsmaatregel, eerder bekend gemaakt als Noodloket, is voor ondernemers die rechtstreeks getroffen worden door de maatregelen het kabinet in de coronacrisis.

Lees bericht

AB InBev helpt horecarelaties met extra steunpakket

Bierbrouwer – AB InBev  stelt voor alle horecaklanten en pandeigenaren huurbetaling voor de maand april uit. Daarbovenop neemt de brouwer aangebroken fusten en tankbier retour, met kosteloze vervanging door volle fusten of teruggave van liters kelderbier bij heropening van de horeca. De bierbrouwer maakte het steunpakket vandaag bekend.

Lees bericht




Achter de schermen werkt ProFri succesvol door

Belangenvereniging - Het moet gezegd worden: ProFri voert in de strijd tegen de coronaeffecten en de belangen van de professionele frituurders een succesvolle koers. In nauw overleg met Vereniging Chinese-Aziatische Horeca Ondernemers (VCHO) en het Ambachtelijk IJscentrum wordt soms de publiciteit gezocht en soms juist stille diplomatie gevoerd, maar vaak met positief resultaat. Toch zijn de zorgen groot bij voorman...

Lees bericht




© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid