Horecabeurs BBB Maastricht 2020 gaat toch niet door


Sfeerbeeld van de BBB Maastricht

Beurzen - De organisatie van de BBB Maastricht laat weten dat de oudste horecavakbeurs van Nederland voor het eerst in 66 jaar niet doorgaat. De beurs slaat deze editie over en wordt pas weer gehouden in oktober 2021. De plannen om de beurs toch doorgang laten vinden waren al in een vergevorderd stadium.

BBB Maastricht stond gepland van 12 t/m 14 oktober in het MECC in Maastricht. De verwachten bij deelnemers en horecaprofessionals waren hoog gespannen omdat het weer de eerste ontmoeting op grote schaal zou worden binnen de horeca.

De beursorganisatie was van mening dat de beurs onder strikte regels gehouden zou moeten kunnen worden. Ook werd de behoefte aan positiviteit en elkaar ontmoeten hoog ingeschat. Uiteindelijk blijken de onzekerheden rondom Covid-19 toch te groot om de beurs doorgang te laten vinden. Silvie Slachter, beursmanager BBB Maastricht: ‘Het programma stond als een huis, maar hoe graag we ook willen doorgaan en hoe hard we het ook geprobeerd hebben, gebleken is dat de aanhoudende onzekerheid en de emotie die corona met zich meebrengt op dit moment helaas onoverbrugbaar is. Het BBB team heeft zich enorm ingezet om een succesvolle én veilige beurs neer te zetten en het is dan ook een grote teleurstelling om nu deze moeilijke beslissing te moeten nemen.’

De volgende BBB vindt nu plaats op 11, 12 en 13 oktober 2021.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Spaanse vakbeurs Alimentaria&Hostelco verwacht 15% groei

Vakbeurzen - Alimentaria&Hostelco, vakbeurs voor de sectoren voeding, dranken, foodservice en horeca-apparatuur, keert van 18 tot en met 21 maart 2024 terug naar de Gran Vía van Fira de Barcelona. De beurs toont een lijst van 900 internationale exposanten uit meer dan 60 landen.

Lees bericht


Maastricht wordt gaststad MICHELIN Gids Ceremonie 2024

Uitreiking - Michelin zal de 2024-editie van de MICHELIN Gids Ceremonie voor Nederland houden in MECC Maastricht tijdens de Horecavakbeurs BBB Maastricht. Tijdens het event worden zoals elk jaar de restaurants bekendgemaakt die worden bekroond met één of meerdere MICHELIN Sterren, maar ook wie de nieuwe Groene MICHELIN sterren en Bib Gourmands zijn.

Lees bericht

Jubileumeditie van Gastvrij Rotterdam breekt alle records

Vakbeurzen - Gastvrij Rotterdam vierde de afgelopen drie dagen haar 10e editie. De beurs in vijf de hallen van Rotterdam Ahoy was met 500 deelnemende bedrijven volledig uitverkocht, waarmee deze editie de grootste tot nu toe is. Ook werd met 18.559 bezoekers een recordaantal gerealiseerd.

Lees bericht

Melaard over Gastvrij: “Horecabeurs moet horeca uitstralen”

Vakbeurzen - Het wordt een jubileumeditie Gastvrij Rotterdam. De horecabeurs die maandag tot en met woensdag wordt gehouden in Rotterdam Ahoy is de tiende. En wat alle edities gemeen hebben met elkaar is de gerichte horeca-invulling. Managing Director en beursorganisator Robert Melaard is daar ook heel strikt in. “Soms is het verleidelijk om vierkante meters te verhuren aan partijen die...

Lees bericht



Euro-Toques gaat meerjarig samenwerken met BBB Maastricht

Vakbeurzen – Euro-Toques Nederland en horecavakbeurs BBB Maastricht gaan samen met partners PALUX en Culinaire Saisonnier meerjarig de vakwedstrijden oppakken in het Euro-Toques paviljoen. Het nieuwe paviljoen is te vinden op Folie Culinaire, het exclusieve gedeelte van BBB Maastricht dat zich focust op het midden tot hoog segment.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid