HorecaEvenTT verhuist naar WTC Expo Leeuwarden


Productpresentatie op HorecaEvenTT

Beurzen - HorecaEvenTT heeft met ingang van dit jaar een nieuwe thuislocatie. De komende 14e editie, van 11-13 april 2022, wordt de horecabeurs van Noord- en Oost-Nederland georganiseerd in WTC Expo in Leeuwarden. Daarmee neemt de organisatie afscheid van de Expo in Assen.

De beurs wordt in april na twee jaar weer gehouden. Jan Vlap, organisator van HorecaEvenTT is blij met de nieuwe locatie in Leeuwarden: “Hierin kunnen we elkaar als standhouders, deelnemers en bezoekers weer ontmoeten en proeven en genieten van alle mooie producten die de sector te bieden heeft.” De laatste editie trok de horecabeurs met 500 standhouder, volgens de organisator bijna 15.000 foodprofessionals vanuit de horeca, grootkeukens en recreatie. Ook EvenTTCulinair organiseerde er haar wedstrijden.

Lange termijn

De aanleiding voor de verhuizing is dat HorecaEvenTT van Expo Assen niet de garantie kreeg dat ze tijdig kon starten met de voorbereidingen voor de opbouw van de beurs. Omdat de hal dit jaar omgebouwd wordt voor een permanente leisure-invulling, heeft HorecaEvenTT gekozen voor een alternatieve locatie voor de langere termijn. Vlap: “Wij hebben lang gezocht naar een ruimte die niet alleen geschikt is voor dit jaar, maar ook met het oog op de toekomst. Daarin biedt WTC Expo Leeuwarden zeker zoveel mogelijkheden.” Zo staat ook de 15e editie al gepland voor februari 2023.

WTC Expo

WTC Expo in Leeuwarden is het grootste evenementencomplex van Noord-Nederland, met een totaal vloeroppervlak van 35.000 m2. HorecaEvenTT zal gebruik maken van twee aansluitende hallen, waarmee ze circa 1.000 m2 meer beursvloer beschikbaar heeft dan voorheen.

Bron: HorecaEvenTT/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam breekt alle records

Vakbeurzen - Ruim 450 exposanten en 16.757 bezoekers bezochten tijdens de afgelopen dagen Gastvrij Rotterdam. Daarmee is het eerdere record in 2019 met 16.303 bezoekers verslagen en werd de horecavakbeurs afgelopen dagen in Rotterdam Ahoy de grootste editie tot nog toe.

Lees bericht


Drukke eerste dag bij Gastvrij Rotterdam

Vakbeurzen – Het was druk op de eerste beursdag van Gastvrij Rotterdam. De beurs die groter is dan de vorige editie, kende op bepaalde momenten zelfs opstoppingen in de gangpaden, wat tamelijk uniek is voor de Rotterdamse horecabeurs. De drukte liet zien dat het enthousiasme in de horeca groot is, ondanks de wellicht wat sombere geluiden over de nabije toekomst van...

Lees bericht

‘Gastvrij Rotterdam moet vastigheid bieden in onzekere tijden’

Interview - Gastvrij Rotterdam had bij de editie van vorig jaar het geluk dat ze plaatsvond in een periode dat de coronamaatregelen werden versoepeld. Toch schaalde de beursorganisatie de veiligheidsmaatregelen voor de bezoekers niet af. ‘We hadden van tevoren afgesproken om de beurs veilig te organiseren voor deelnemers en bezoekers en dat hebben we gedaan’, aldus beursorganisator Robert Melaard aan...

Lees bericht

BBB Maastricht legt focus op Belgische horecamarkt

Vakbeurs - Horecavakbeurs BBB Maastricht richt zich nog meer dan voorgaande jaren op de Belgische markt. Reden hiervoor is de toenemende samenwerking tussen horecagroothandels en -leveranciers en horecaondernemers in het Nederlands- Belgisch grensgebied.

Lees bericht


HorecaEvenTT gaat februari 2022 niet door

Vakbeurzen - De komende editie van HorecaEvenTT van 7 tot en met 9 februari 2022 in Assen gaat niet door. Het organiseren van een beurs waar persoonlijk contact belangrijk is, is onder de huidige coronasituatie niet haalbaar. Dat laat de organisatie weten aan de standhouders.

Lees bericht

Nominaties Horecava Innovation Award 2022 bekend

Vakbeurzen – De Horecava als beurs mag dan op het geplande moment niet doorgaan, de Horecava Innovation Award wel. Een jury selecteerde voor de vier categorieën 16 nominaties uit ruim 120 inzendingen. De winnaars worden 10 januari 2022 bekendgemaakt.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid