HorecaEvenTT verplaatst naar april 2021


Beurzen - De komende 14e editie van het driedaagse HorecaEvenTT in Assen wordt verplaatst van februari naar april 2021. In overleg met verschillende betrokkenen is dat besloten. De organisatie wil van 19 tot en met 21 april alsnog de grootste horecabeurs van Noord- en Oost-Nederland verantwoord kunnen organiseren.

Met de voorbereidingen voor HorecaEvenTT 2021 in de Expo Assen gaat de organisatie dus door, zo laat vakbeurs weten. Want het doel blijft het organiseren van een horecabeurs vol kwaliteit en beleving voor het nieuwe zomerseizoen.

Coronaprotocol

De vakbeurs zal een duidelijk protocol krijgen waarbinnen een veilig bezoek mogelijk. Die veiligheid geldt ook voor de deelnemende bedrijven. Vanuit dit protocol wil de beursorganisatie toewerken naar een veilige beurs voor standhouders en bezoekers. Het plan is in samenwerking met een Covid-19 Coördinator opgesteld op basis van de ‘Corona checklist voor evenementen’ Veiligheidsregio Drenthe.

Horeca-eisen

In dit plan wordt gewerkt met het reguleren van het bezoek, is sprake van eenrichting verkeer in de gangpaden en zijn er duidelijke richtlijnen rondom de stands. Het advies is om de stands zoveel mogelijk in te richten en te reinigen conform de horeca-eisen. In het bijzonder geldt dit voor exposanten van food-producten. Natuurlijk mag op een horeca-vakbeurs geproefd worden, maar wel door rekening te houden met de presentatie, afstand en reiniging.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsHorecava Limited gaat alsnog volledig virtueel

Beurzen - Door de toenemende coronamaatregelen heeft de Horecava besloten om het nieuwe hybride event Horecava Limited volledig virtueel te organiseren, dus zonder fysieke beursvloer. Horecava Limited vindt plaats op maandag 1 februari 2021 op www.horecava.nl.

Lees bericht

Horecava eenmalig als Horecava Limited

Beurzen – De horecabeurs Horecava had al aangekondigd te komen met een hybride variant, maar laat nu weten dat dit event eenmalig als Horecava Limited van start gaat. Het wordt een speciale, kleinschalige beurs, die gedeeltelijk live en virtueel wordt gehouden.

Lees bericht

Horecabeurs BBB Maastricht 2020 gaat toch niet door

Beurzen - De organisatie van de BBB Maastricht laat weten dat de oudste horecavakbeurs van Nederland voor het eerst in 66 jaar niet doorgaat. De beurs slaat deze editie over en wordt pas weer gehouden in oktober 2021. De plannen om de beurs toch doorgang laten vinden waren al in een vergevorderd stadium.

Lees bericht


Mooie Boules lanceert ‘coronaproof arrangement’

Heropening - Nu de huidige coronamaatregelen worden versoepeld kijkt elke horecagelegenheid welke mogelijkheden er zijn. Het doe-horecaconcept Mooie Boules zet in op groepsarrangementen waarbij gasten coronaproof een paar uur kunnen borrelen met spellen in een omgebouwde speeltuin, met een borrelplank, tot nostalgische bordspellen en een potje jeu de boules.

Lees bericht

HorecaEvenTT biedt genoeg inspiratie

Beurzen – De horecavakbeurs HorecaEvenTT in Assen is niet direct het platform voor innovatie en vernieuwing, maar wie inspiratie zoekt heeft aan de beurs een prima platform. De belangrijkste horecapartijen zijn aanwezig en proberen vooral te overtuigen wat de diverse producten in combinatie doen voor de eindgebruikers. En is het uiteindelijk daar niet allemaal om te doen in het horecavak?

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid