HorecaEvenTT verplaatst naar april 2021


Productpresentatie op HorecaEvenTT

Beurzen - De komende 14e editie van het driedaagse HorecaEvenTT in Assen wordt verplaatst van februari naar april 2021. In overleg met verschillende betrokkenen is dat besloten. De organisatie wil van 19 tot en met 21 april alsnog de grootste horecabeurs van Noord- en Oost-Nederland verantwoord kunnen organiseren.

Met de voorbereidingen voor HorecaEvenTT 2021 in de Expo Assen gaat de organisatie dus door, zo laat vakbeurs weten. Want het doel blijft het organiseren van een horecabeurs vol kwaliteit en beleving voor het nieuwe zomerseizoen.

Coronaprotocol

De vakbeurs zal een duidelijk protocol krijgen waarbinnen een veilig bezoek mogelijk. Die veiligheid geldt ook voor de deelnemende bedrijven. Vanuit dit protocol wil de beursorganisatie toewerken naar een veilige beurs voor standhouders en bezoekers. Het plan is in samenwerking met een Covid-19 Coördinator opgesteld op basis van de ‘Corona checklist voor evenementen’ Veiligheidsregio Drenthe.

Horeca-eisen

In dit plan wordt gewerkt met het reguleren van het bezoek, is sprake van eenrichting verkeer in de gangpaden en zijn er duidelijke richtlijnen rondom de stands. Het advies is om de stands zoveel mogelijk in te richten en te reinigen conform de horeca-eisen. In het bijzonder geldt dit voor exposanten van food-producten. Natuurlijk mag op een horeca-vakbeurs geproefd worden, maar wel door rekening te houden met de presentatie, afstand en reiniging.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam breekt alle records

Vakbeurzen - Ruim 450 exposanten en 16.757 bezoekers bezochten tijdens de afgelopen dagen Gastvrij Rotterdam. Daarmee is het eerdere record in 2019 met 16.303 bezoekers verslagen en werd de horecavakbeurs afgelopen dagen in Rotterdam Ahoy de grootste editie tot nog toe.

Lees bericht


Drukke eerste dag bij Gastvrij Rotterdam

Vakbeurzen – Het was druk op de eerste beursdag van Gastvrij Rotterdam. De beurs die groter is dan de vorige editie, kende op bepaalde momenten zelfs opstoppingen in de gangpaden, wat tamelijk uniek is voor de Rotterdamse horecabeurs. De drukte liet zien dat het enthousiasme in de horeca groot is, ondanks de wellicht wat sombere geluiden over de nabije toekomst van...

Lees bericht

‘Gastvrij Rotterdam moet vastigheid bieden in onzekere tijden’

Interview - Gastvrij Rotterdam had bij de editie van vorig jaar het geluk dat ze plaatsvond in een periode dat de coronamaatregelen werden versoepeld. Toch schaalde de beursorganisatie de veiligheidsmaatregelen voor de bezoekers niet af. ‘We hadden van tevoren afgesproken om de beurs veilig te organiseren voor deelnemers en bezoekers en dat hebben we gedaan’, aldus beursorganisator Robert Melaard aan...

Lees bericht

BBB Maastricht legt focus op Belgische horecamarkt

Vakbeurs - Horecavakbeurs BBB Maastricht richt zich nog meer dan voorgaande jaren op de Belgische markt. Reden hiervoor is de toenemende samenwerking tussen horecagroothandels en -leveranciers en horecaondernemers in het Nederlands- Belgisch grensgebied.

Lees bericht


HorecaEvenTT verhuist naar WTC Expo Leeuwarden

Beurzen - HorecaEvenTT heeft met ingang van dit jaar een nieuwe thuislocatie. De komende 14e editie, van 11-13 april 2022, wordt de horecabeurs van Noord- en Oost-Nederland georganiseerd in WTC Expo in Leeuwarden. Daarmee neemt de organisatie afscheid van de Expo in Assen.

Lees bericht

HorecaEvenTT gaat februari 2022 niet door

Vakbeurzen - De komende editie van HorecaEvenTT van 7 tot en met 9 februari 2022 in Assen gaat niet door. Het organiseren van een beurs waar persoonlijk contact belangrijk is, is onder de huidige coronasituatie niet haalbaar. Dat laat de organisatie weten aan de standhouders.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid