Horecagroothandel Hagu maakt doorstart


Hagu maakt een doorstart met Center Horeca in Eindhoven

Groothandel - Horecagroothandel Hagu in Best maakt een doorstart. De groothandel ging vorig maand failliet, maar kan nu in afgeslankte vorm verder, dankzij een investering van Center Horeca in Eindhoven.

Bekend was dat zich verschillende bedrijven gemeld hadden om de activiteiten van Hagu over te nemen, maar de curator laat weten dat het met Center Horeca in Eindhoven ook daadwerkelijk tot concrete afspraken is gekomen. Hagu belevert met name cafetariaklanten en horecabedrijven in de leisuremarkt, zoals sportkantines. Qua doelgroep en verzorgingsgebied sluit Center Horeca goed aan bij de klantengroep van Hagu. Ook Center Horeca belevert kleine horecabedrijven zoals pizzeria’s, cafetaria’s en kleinschalige horeca in de omgeving van Eindhoven, waar het bedrijf ook is gevestigd.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Nice to Meat in de race voor beste steak ter wereld

Verkiezing - De Nederlandse horecaslagerij en vleesimporteur Nice to Meat in Almere is vorige week tijdens de internationale World Steak Challenge – de ‘Oscars voor steaks’ – volop in de prijzen gevallen. Een tachtigkoppige vakjury van slagers en chefs bekroonde de inzendingen van Nice to Meat met maar liefst acht gouden medailles, twee zilveren medailles en een bronzen medaille. Uit de winnaars...

Lees bericht

SVO vakopleiding food neemt Horeca Academie over

Overname - SVO vakopleiding food, mbo-vakopleider en trainer in de foodsector, maakt de overname bekend van de Horeca Academie. Door het samengaan van beide organisaties versterkt SVO vakopleiding food het aanbod aan hoogwaardige opleidingen en innovatieve trainingen aan (toekomstige) culinaire professionals.

Lees bericht


Sheraton Amsterdam maakt bier van overtollig brood

Voedselverspilling – Sheraton Amsterdam Airport Hotel gaat werk maken van een duurzamere toekomst en introduceert ‘Gouden Brood’, een innovatief bierconcept waarbij overtollig brood uit de keukens van Sheraton Amsterdam als voornaamste ingrediënt wordt gebruikt. Met dit nieuwe initiatief wil hotel een deel van de voedselverspilling terugdringen en zijn steentje bijdragen aan een duurzame wereld. Het ‘Gouden Brood'-bier is vanaf eind...

Lees bericht

Anuga biedt internationaal overzicht food en beverage

Vakbeurzen - De aankomende editie van Anuga van 7 t/m 11 oktober 2023 in Keulen geeft niet alleen een overzicht van het wereldwijde aanbod op het gebied van eten en drinken, maar ook op tal van onderdelen zoals diepvries, biologische producten en hot en colddrinks. Als internationale levensmiddelenbeurs biedt het platform een totaaloverzicht op het gebied van eten en drinken.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid