Horecaketen De Beren introduceert 'De Beren Dinerbox'


Een maaltijdbox van De Beren

Formulenieuws – Restaurantketen De Beren introduceert vanaf vandaag De Beren Dinerbox. De box is gevuld met versbereide gerechten die garant staan voor een restaurantwaardig drie-gangen keuzemenu.

Het plan voor De Beren Dinerbox was er al voordat de locaties getroffen werden door de coronamaatregelen. Maar nu de locaties dicht zijn komt het plan goed uit. “We wilden De Beren liefhebbers die om welke reden dan ook niet naar onze restaurants kunnen komen tegemoetkomen. De Dinerbox bevat alle ingrediënten voor een onvergetelijk diner thuis. De huidige situatie maakt dat we de box lanceren op het moment dat onze gasten er het meest behoefte aan hebben”, aldus Melvin van der Wielen, directeur De Beren.

De gerechten zijn voor 90 procent bereid. Bestellers krijgen een korte instructie om de maaltijd verder te bereiden. De Dinerboxen worden door de bestellers zelf samengesteld en kunnen worden voorzien van bijpassende wijnen. Bij een aantal vestigingen kan vanaf december ook een kerstmenu worden besteld met winterse gerechten en luxe wijnen.

Meer boxen

In de toekomst hoopt De Beren de box-lijn uit te breiden met bijvoorbeeld Paasbrunch- en BBQ- boxen. De Dinerbox wordt voor dezelfde prijs verkocht als het driegangendiner van de restaurants, namelijk €23,-.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsDe Beren past huisstijl aan en wil internationaal

Formulenieuws - Na de enorme groei en professionalisering van de organisatie krijgt de horecaformule van De Beren een nieuwe uitstraling. De beer in het gele logo maakt plaats voor een eigentijds - petrol kleurig - logo met een messing beer. Buitenlandse ambitie speelt een rol bij de vernieuwde uitstraling.

Lees bericht

Coca-Cola in actie met horecaketen De Beren en het Rode Kruis

Actie – Coca-Cola Nederland heeft de actie ‘Making A Difference’ verlengd met een speciale december-editie. De actie, waarbij gezinnen die het hard nodig hebben, werden verrast met maaltijdvouchers voor lokale horecapartners van het frisdrankmerk, wordt nu ook ingezet voor circa 750 gezinnen die afhankelijk zijn van voedselhulp. De vouchers worden gekocht bij horecaketen De Beren.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid