Horecaondernemer Han Ji start eigen bezorgplatform HanTing Delivery


Bezorgdienst – Chef en horecaondernemer Han Ji is zijn eigen online thuisbezorgplatform gestart. Liefhebbers van de Oosterse keuken kunnen vanaf vandaag via HanTing Delivery de Aziatische gerechten en producten voor thuis bestellen.

Het bestelplatform is opgesplitst in twee delen, te weten Restaurant Delivery en de Food Store. Met Restaurant Delivery kunnen de gerechten van de verschillende foodconcepten van zes van zijn restaurants binnen 30 minuten thuisbezorgen. De Food Store is voor het bestellen van Oosterse producten.

De zes locaties van waar vandaan in een straal van 3 tot 5 km besteld kan worden, liggen in Den Haag, Rotterdam, Delft, Amsterdam, Eindhoven en Maastricht. Het gaat om producten en gerechten uit een van de vele foodconcepten van Han Ji zoals een sandwich uit zijn lunchroom by HanTing, of een yoghurt bowl gebaseerd op de Japanse keuken uit de Japanse Sandwich Bar. Maar ook voor het diner heeft Han Ji verschillende concepten, zoals het Aziatische streetfood met een healthy twist van Streetfood by Han, UMAMI@home en HanTing Bistro. Op korte termijn zal het aantal concepten van Restaurant Delivery verder uitbreiden. Zo kunnen binnenkort ook de gerechten Restaurant Zheng in Den Haag en Red Chilli in Nieuwe Niedorp worden besteld.

Foodstore

Op de website van HanTing Delivery is tevens de Food Store te vinden. Hier kunnen geïnteresseerden in Aziatische voeding terecht voor bijzondere ingrediënten en producten, van diverse thee soorten tot producten gebaserd op de Chinese geneeskunde.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid