Horecava en LA Streetfood organiseren Hollands Best Delivery Chef


Foto bij: Rose Menting

Vakwedstrijd - LA Streetfood en Horecava gaan samen de organisatie verzorgen van Hollands Best Delivery Chef 2021. Tijdens deze wedstrijd strijden vijf genomineerden uit het hele land om deze nieuwe titel. Op 1 februari wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens Horecava Limited.

De afhaal- en bezorgmarkt heeft door deze Covid-periode een enorme boost gekregen. 'Om ons heen zien we geweldige initiatieven ontstaan: creatieve horecaondernemers die in deze lockdowntijd met de lekkerste gerechten, mooiste concepten en meest ingenieuze logistieke systemen komen en zich ontpoppen als echte bezorgexperts. Juist hen willen we een hart onder de riem steken en een podium bieden’, aldus Carlijn Groen, Director Food Horecava. Uiteraard worden de RIVM-regels meegewogen in de beoordeling van de bedrijven

De grote vraag die op 1 februari wordt beantwoord is wie de allerbeste restaurantbeleving bij mensen thuis biedt. Elk restaurant, dat zich met een nieuw innovatief bezorg- of afhaalconcept heeft aangepast aan de veranderde omstandigheden, kan een gooi doen naar één van de prachtige prijzen. Een vijfkoppige vakjury oordeelt op het samenspel van smaken, temperatuur, textuur en prijs van het gerecht, presentatie en foodprint van de verpakking.

Inschrijven kan tot 10 januari via het inschrijfformulier. Een selectie van vijf restaurants uit alle inzendingen komt naar de RAI voor de finale.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Johan van der Weerd krijgt plein naar zich vernoemd

Fastservice - Johan van der Weerd heeft tijdens de Horecava afscheid genomen van de Stichting de Lekkerste Wedstrijden. Hij was de founder van het initiatief, dat de creativiteit in de fastservicesector aanwakkert. Om hem te eren kreeg hij een plein naar zich vernoemd; het Johan van der Weerdplein.

Lees bericht
Veel uitdagingen voor de horeca, maar ook vertrouwen

Horeca - Koninklijke Horeca Nederland (KHN) presenteerde maandag op de eerste dag van Horecava, de economische terugblik op het horecajaar 2022 en een vooruitblik op 2023. Hoewel de omzet in de horeca weer op hetzelfde niveau is als voor de coronacrisis, blijven de (financiële) uitdagingen voor horecaondernemers groot. Vooral door de hoge inkoopprijzen, de energiecrisis en tekorten op de arbeidsmarkt. Maar...

Lees berichtFerlyan Palimbong wint NK Lekkerste Burger 2023

Wedstrijd  – De Lekkerste Burger van 2023 heet de Bali Burger en is te vinden bij Podomoro in Bunschoten-Spakenburg. Eigenaar en chef-kok Ferlyan Palimbong heeft met deze creatie het NK Lekkerste Burger gewonnen tijdens de Horecava, en niet voor het eerst.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid