Horeko introduceert printer met in water oplosbare labels


Horeca –Horeko, softwareleverancier voor de horeca,  uit Amersfoort introduceert een printer in combinatie met in water oplosbare labels. Doordat de houdbaarheidsdatum afwasbaar is hoeft keuken personeel niet eerst de geplakte labels te verwijderen voordat de bakjes de spoelmachine ingaan.

Het niet meer hoeven te verwijderen van de lijmresten van de veelal gebruikte plaktape, betekent tijdwinst en gemak, terwijl het printen van de in water oplosbare labels ook nog eens HACCP-verantwoord is. De labelprinter is eveneens direct aan te sluiten op Kitchen Manager, het keukenmanagementsysteem van Horeko, wat een verdere tijdsbesparing oplevert.

Dankzij de nieuwe labelprinter heeft keukenpersoneel met 1 druk op de knop duidelijke labels met productnaam, productie- en weggooidatum, productietijd en door wie het geprint is. Het werken met geprinte labels voor het vastleggen van de houdbaarheid, allergenendeclaratie, invries- en ontdooidatum vergemakkelijkt efficiënt en HACCP-verantwoord werken in horecakeukens. “Het is ideaal. Onze bakjes komen zonder lijmresten uit de spoelmachine. Ook ons hygiënebureau dat elke maand langs komt, vindt het top”, vertelt Patrick van Velzen, chef-kok van hotel-restaurant Nobel in Ballum. Hij heeft de labelprinter in de praktijk getest.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsSligro breidt Slim Ondernemen nog verder uit

Groothandel – Sinds medio 2020 helpt Sligro met ‘Slim Ondernemen’ klanten om meer uit hun zaak te halen. Hierbij gaat het om oplossingen op een breder vlak dan food alleen: denk aan rendement, personeel, loyaliteit en duurzaamheid. En sinds kort ook: efficiënte bedrijfsvoering. De oplossingen die hieronder vallen richten zich op de operationele kant van de business.

Lees bericht


Horeko bereidt horeca met webinars voor op herstart

Webinars - Softwareleverancier Horeko uit Amersfoort organiseert van 22 tot en met 26 februari zeven gratis webinars voor horecaondernemers via haar Horeko Academy. De webinars moeten de horecaondernemers voorbereiden op een goede herstart als de tweede lockdown ten einde is.

Lees bericht


© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid