Horeko introduceert printer met in water oplosbare labels


Horeca –Horeko, softwareleverancier voor de horeca,  uit Amersfoort introduceert een printer in combinatie met in water oplosbare labels. Doordat de houdbaarheidsdatum afwasbaar is hoeft keuken personeel niet eerst de geplakte labels te verwijderen voordat de bakjes de spoelmachine ingaan.

Het niet meer hoeven te verwijderen van de lijmresten van de veelal gebruikte plaktape, betekent tijdwinst en gemak, terwijl het printen van de in water oplosbare labels ook nog eens HACCP-verantwoord is. De labelprinter is eveneens direct aan te sluiten op Kitchen Manager, het keukenmanagementsysteem van Horeko, wat een verdere tijdsbesparing oplevert.

Dankzij de nieuwe labelprinter heeft keukenpersoneel met 1 druk op de knop duidelijke labels met productnaam, productie- en weggooidatum, productietijd en door wie het geprint is. Het werken met geprinte labels voor het vastleggen van de houdbaarheid, allergenendeclaratie, invries- en ontdooidatum vergemakkelijkt efficiënt en HACCP-verantwoord werken in horecakeukens. “Het is ideaal. Onze bakjes komen zonder lijmresten uit de spoelmachine. Ook ons hygiënebureau dat elke maand langs komt, vindt het top”, vertelt Patrick van Velzen, chef-kok van hotel-restaurant Nobel in Ballum. Hij heeft de labelprinter in de praktijk getest.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Horeko ontwikkelt software-oplossing voor coronacheck personeel

Horecapersoneel – Horeko, leverancier van software-oplossingen, uit Amersfoort komt met een uitbreiding van het inkloksysteem voor horecapersoneel om te checken of de medewerkers voldoen aan de coronavoorschriften. De uitbreiding betreft een vragenlijstje, waarbij snel en efficiënt bekeken kan worden of de medewerkers geen coronasymptomen hebben en dus mogen werken.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid