Horeko ontwikkelt software-oplossing voor coronacheck personeel


Horecapersoneel – Horeko, leverancier van software-oplossingen, uit Amersfoort komt met een uitbreiding van het eigen inkloksysteem voor horecapersoneel om te checken of de medewerkers voldoen aan de coronavoorschriften. De uitbreiding betreft een vragenlijstje, waarbij snel en efficiënt bekeken kan worden of de medewerkers geen coronasymptomen hebben en dus mogen werken.

Vanaf 1 juni mogen horecalocaties beperkt open, mits zij voldoen aan de coronaprotocollen. Een daarvan is dat personeel elke dag opnieuw wordt gecheckt op bepaalde symptomen. het bedrijf Horeko, dat softwaresystemen bedenkt voor horecabedrijven om de organisatie te verbeteren, heeft daarom het inkloksysteem uitgebreid met een vragenfunctie voor personeel. “Een extra steuntje voor horecabedrijven om veilig te werken”, aldus Marvin van Dongen, CEO van Horeko. “Veel van onze klanten gebruiken onze touchscreen PC (Horeko Operator) om hun personeel te laten inklokken. Dit is het ideale moment om gelijk deze extra check te doen. Nadat een medewerker met vingerafdruk, pincode of RFID tag heeft ingeklokt, wordt door middel van de controlevragen gecheckt of ze aan de voorwaarden voldoen om coronaproof aan de slag kunnen”. Op die manier is de vragenprocedure ook direct geregistreerd.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Eigenaar van Loetje zoekt meer dan 300 medewerkers

Restaurants - De horecagroep Restaurant Company Europe (RCE), eigenaar van Loetje, heeft forse groeiplannen en is op zoek naar zo’n 300 medewerkers. Vooral met de biefstukkenrestaurantketen Loetje heeft de groep ambitieuze plannen. Jaarlijks moeten er 6 tot 8 restaurants bijkomen.

Lees bericht
Horeko bereidt horeca met webinars voor op herstart

Webinars - Softwareleverancier Horeko uit Amersfoort organiseert van 22 tot en met 26 februari zeven gratis webinars voor horecaondernemers via haar Horeko Academy. De webinars moeten de horecaondernemers voorbereiden op een goede herstart als de tweede lockdown ten einde is.

Lees bericht


© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid