Hotel Okura biedt vijfsterren afhaalmenu


Afhaalmenu - Hotel Okura Amsterdam, met onder andere restaurant Ciel Bleu, biedt een take away-menu aan voor gasten die met kerst lekker willen eten, maar zelf geen tijd hebben om alle voorbereidingen te treffen. Het menu is samengesteld door Louise O’Hare, chef van kookstudio Taste of Okura. Dit menu bevat items uit de keuken van de tweesterrenrestaurant Ciel Bleu. De zoetigheden zijn door de executive pastry chef Iiro Hienila gemaakt. En de wijnen zijn geselecteerd door sommielier en wijnmeester Noël van Wittenbergh. Alle ingrediënten worden zonder toevoegingen bereid. De laatste tijd zijn meer sterrenrestaurants begonnen met afhaalmenu's. Het genereert extra omzet en bovendien bereiken de sterrenrestaurants op die manier een groter publiek. De bestellingen bij Okura kunnen tot vrijdag 21 december  worden doorgegeven en zijn af te halen op maandag 24 december. Bron: FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags: hotel okura

Gerelateerd nieuws

Michelinsterrenjubileum voor Okura’s Ciel Bleu Restaurant

Jubileum –  Ciel Bleu Restaurant zich mag zich voor het tiende jaar op rij de bezitter van twee Michelinsterren noemen. Ook Okura’s Yamazato Restaurant heeft een sterrenjubileum: het traditioneel Japanse restaurant kreeg dit jaar voor de 15e keer een Michelinster toegekend. Het restaurant Ciel Bleu,  op de 23e verdieping van Hotel Okura Amsterdam, ontving in 2005 de eerste ster onder leiding...

Lees bericht




© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid