Hudson's Bay verklaart liefde aan La Place


Overnames – De vrijage tussen de Canadese warenhuisketen Hudson's Bay Company en Jumbo Supermarkten, dat recent La Place overnam, wordt steeds openlijker. Topmannen Richard Baker en Jerry Storch zeggen vandaag in het AD te verwachten La Place-restaurants te openen in de twintig nieuwe Nederlandse warenhuizen “Ik denk dat we eruit gaan komen met La Place”, zegt Baker, de man achter Hudson's Bay Company. Zijn bedrijf wil vanaf volgend jaar circa twintig warenhuizen openen in Nederland, te beginnen in Amsterdam. “Ze moeten hun formule aanpassen, zodat die past bij onze winkels.” Beiden zijn zeer positief over La Place. “Wij zijn fan en hebben er veel gegeten tijdens onze tour door Nederland.” In hoeverre La Place dan anders moet worden, willen Baker en Storch niet zeggen. Het hoeft in ieder geval niet luxer. “Oesters of sushi bij La Place? Nee, onze klant is primair de huisvrouw die werkt, maar ook voor haar kinderen zorgt. Ze neemt de kinderwagen mee en heeft halverwege de dag geen behoefte aan oesters in Breda of Utrecht.” Eerder werd al duidelijk dat Hudson's Bay grote plannen heeft in ons land. Het wil zowel filialen van warenhuis Hudson's Bay als van outletformule Saks OFF5TH openen. Die zullen totaal anders zijn dan Nederlandse shoppers gewend waren van V&D. Denk aan luxueuze warenhuizen met mondiaal geliefde merken als bijvoorbeeld Tommy Hilfiger, Diesel, Ralph Lauren. En véél service. Bron: AD   Overnames – De vrijage tussen de Canadese warenhuisketen Hudson's Bay Company en Jumbo Supermarkten, dat recent La Place overnam, wordt steeds openlijker. Topmannen Richard Baker en Jerry Storch zeggen vandaag in het AD te verwachten La Place-restaurants te openen in de twintig nieuwe Nederlandse warenhuizen “Ik denk dat we eruit gaan komen met La Place”, zegt Baker, de man achter Hudson's Bay Company. Zijn bedrijf wil vanaf volgend jaar circa twintig warenhuizen openen in Nederland, te beginnen in Amsterdam. “Ze moeten hun formule aanpassen, zodat die past bij onze winkels.” Beiden zijn zeer positief over La Place. “Wij zijn fan en hebben er veel gegeten tijdens onze tour door Nederland.” In hoeverre La Place dan anders moet worden, willen Baker en Storch niet zeggen. Het hoeft in ieder geval niet luxer. “Oesters of sushi bij La Place? Nee, onze klant is primair de huisvrouw die werkt, maar ook voor haar kinderen zorgt. Ze neemt de kinderwagen mee en heeft halverwege de dag geen behoefte aan oesters in Breda of Utrecht.” Eerder werd al duidelijk dat Hudson's Bay grote plannen heeft in ons land. Het wil zowel filialen van warenhuis Hudson's Bay als van outletformule Saks OFF5TH openen. Die zullen totaal anders zijn dan Nederlandse shoppers gewend waren van V&D. Denk aan luxueuze warenhuizen met mondiaal geliefde merken als bijvoorbeeld Tommy Hilfiger, Diesel, Ralph Lauren. En véél service. Bron: AD  

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

La Place heropent op nieuwe locatie vliegveld Madrid Barajas

Formulenieuws - La Place, de Nederlandse foodserviceformule, heeft een nieuwe locatie gekregen op het vliegveld Madrid Barajas. Terminal T4 heeft een aanpassing ondergaan om de groeiende aantallen reizigers op de luchthaven nu en in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Als onderdeel van de renovatie heeft La Place een nieuwe vestiging geopend in de terminal.

Lees bericht


Omzet La Place stijgt met 24% naar €133 miljoen

Formulenieuws – De restaurantformule La Place heeft een goede groei doorgemaakt in 2023. De consumentenomzet nam toe met 24 procent naar €133 miljoen euro, zo laat Jumbo Food Group weten. Die omzettoename was inclusief een viertal nieuwe locaties.

Lees bericht





HEMA opent twee locaties met vernieuwde foodconcepten

Formulenieuws – Naast de nieuwe HEMA-locaties met de vernieuwde HEMA-foodcourt en de vernieuwende La Place-vestigingen in Hilversum en Alkmaar, opende de winkelketen onlangs ook een tweetal locaties met daarin het eigen foodcourt en een nieuwe opzet van het restaurant. Dat gaat om de locaties Voorburg en Assen.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid