Hutten stelt Raad van Commissarissen samen


V.l.n.r.: Harry Brouwer, Bob Hutten en Edwin Heeren

Benoeming – Hutten heeft sinds het voorjaar van 2021 een Raad van Commissarissen aangesteld. Die aanstelling volgde op het overdragen van het directeurschap van Bob Hutten aan Drees Peter van den Bosch per 1 januari. Naast voorzitter Bob Hutten bestaat de raad uit Edwin Heeren en Harry Brouwer.

De Raad van Commissarissen moet toezicht houden op de lange termijn waardecreatie van Hutten en het handelen van het directieteam. Zowel Edwin Heeren als Harry Brouwer hebben hun sporen binnen de foodsector verdiend. Zegt ook Bob Hutten: “Ik ben erg blij met deze specialisten naast mij, ze kennen de markt én Hutten goed en dat geeft veel vertrouwen”.

Op 1 januari 2021 droeg algemeen directeur Bob Hutten de leiding van Hutten over aan Drees Peter van den Bosch. Samen met financieel directeur Bas Schut stuurt Drees sinds deze datum het familiebedrijf Hutten als directieteam aan. De raad houdt toezicht op de financiële gezondheid en de risicobeheersing van Hutten, maar ook op de uitvoering van de strategie en of de belangen van stakeholders voldoende zijn gewaarborgd door de directie. Hutten: “Eerder bepaalden 62 leiders van Hutten de strategie voor de toekomst: ‘Mensen gelukkig maken’, daar ben ik erg trots op. Het is een mooie ambitie waar je nooit klaar mee bent en waarmee je als je het intrinsiek beleeft het juiste gaat doen. Tevens is met deze governance ook voor de lange termijn de toekomst van het familiebedrijf gezekerd. Hutten kan nu zelfstandig opereren zonder mij en mijn dochters krijgen de tijd om uit te zoeken wat zij op de lange termijn voor het bedrijf zouden willen betekenen.”

Veel expertise

Met Harry Brouwer en Edwin Heeren heeft Hutten veel expertise binnen gehaald. Harry Brouwer is voormalig  CEO van Unilever Food Solutions en brengt naast veel kennis over de out of home markt ook expertise in op het gebied van marketing, sales, branding en concepten. Edwin Heeren is registeraccountant, werkzaam geweest als partner bij KPMG en nu CFO bij Opportunity Partners, het investeringsbedrijf van de Brabantse ondernemer Robert van der Wallen. Heeren heeft eerder in de Raad van Advies van Hutten gezeten.

Bron: Hutten/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Hutten winnaar in ‘categorie catering’ in MT500

Verkiezing - In de categorie Catering, schoonmaak, beveiliging en diverse zakelijke dienstverlening van de MT500 staat Hutten dit jaar op de eerste plek. Overall is het horeca- en cateringbedrijf terug te vinden op de elfde plaats. ‘Een fantastisch bericht voor onze organisatie en de branche’, aldus algemeen directeur Drees Peter van den Bosch van Hutten.

Lees berichtHutten verrast met ROOTS op Floriade Expo 2022

Event – De wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022 is geopend. Thema is ‘Growing Green Cities’. Innovators uit binnen- en buitenland presenteren oplossingen om steden leuker, mooier en duurzamer te maken op het gebied van groen, voedsel, gezondheid en energie. Tijdens deze halfjaar durende Expo verzorgt Hutten er restaurant ROOTS, twee horeca-uitgiften en alle (VIP) events.

Lees berichtHutten horecapartner bij Floriade Expo 2022

Event - Op 14 april 2022 is het zover en openen de poorten van Floriade Expo 2022. De wereldtuinbouwtentoonstelling laat bezoekers proeven, ruiken, voelen en genieten van innovatieve ideeën en oplossingen. Hutten is deze editie een van de F&B partners en neemt bezoekers met het horecaconcept ROOTS mee op een culinaire smaakreis met de nadruk op meer plantaardige gerechten.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid