Hutten beste cateraar in MT1000-ranking


Catering - Hutten Catering heeft de eerste plek gekregen in de Management Team-lijst van beste cateraars. Vorig jaar won de Veghelse cateraar ook, alleen toen in de lijst van runners-up. Het feit dat de cateraar nu in de over-all ranking nummer 1 staat ziet Hutten als een bevestiging van de gedurfde aanpak en de betekenisvolle manier van ondernemen. 5 sterren Elk jaar doet Management Team onderzoek naar de bedrijven met de beste reputatie van Nederland. In totaal zijn er 58 categorieën. Elke categorie kent zijn eigen toptien en een lijst met runners up. Daarnaast is er een subranking op inhoudelijke aspecten: klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van de uitvoering, waarbij een tot en met 5 sterren gegeven kunnen worden. Hutten behaalde voor alle onderdelen de hoogste waardering van 5 sterren. Onderscheidend Collin Schoonens, directeur Commercie bij Hutten: “Het is mooi om te zien dat we op zulke algemene sector-overstijgende waarden zo onderscheidend zijn. Binnen onze sector spelen nog veel meer zaken een rol bij de reputatievorming. Trends en ontwikkelingen, zoals gemak en on demand, maar ook wat je beleid is op gezondheid en vitaliteit. En daarbij wegen meer algemene waarden als circulariteit, authenticiteit, transparantie en maatschappelijke meerwaarde steeds zwaarder.” Bron: @FoodClicks Catering - Hutten Catering heeft de eerste plek gekregen in de Management Team-lijst van beste cateraars. Vorig jaar won de Veghelse cateraar ook, alleen toen in de lijst van runners-up. Het feit dat de cateraar nu in de over-all ranking nummer 1 staat ziet Hutten als een bevestiging van de gedurfde aanpak en de betekenisvolle manier van ondernemen. 5 sterren Elk jaar doet Management Team onderzoek naar de bedrijven met de beste reputatie van Nederland. In totaal zijn er 58 categorieën. Elke categorie kent zijn eigen toptien en een lijst met runners up. Daarnaast is er een subranking op inhoudelijke aspecten: klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van de uitvoering, waarbij een tot en met 5 sterren gegeven kunnen worden. Hutten behaalde voor alle onderdelen de hoogste waardering van 5 sterren. Onderscheidend Collin Schoonens, directeur Commercie bij Hutten: “Het is mooi om te zien dat we op zulke algemene sector-overstijgende waarden zo onderscheidend zijn. Binnen onze sector spelen nog veel meer zaken een rol bij de reputatievorming. Trends en ontwikkelingen, zoals gemak en on demand, maar ook wat je beleid is op gezondheid en vitaliteit. En daarbij wegen meer algemene waarden als circulariteit, authenticiteit, transparantie en maatschappelijke meerwaarde steeds zwaarder.” Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Eventseizoen 2024 geopend met fors meer eventcateraars

Analyse – In april start het evenementenseizoen en volgens cijfers van de Kamer van Koophandel is het aantal fors gegroeid. Het gaat dan om cateringpartijen die zowel festivals, bruiloften, verjaardagen en andere feesten verzorgen. Het handelsregister van de KvK telde er in het eerste kwartaal van 2024 ruim 27.000, dat zijn er bijna 16.000 meer dan vijf jaar geleden, een stijging van 133%.

Lees bericht


BOER&NLekker en platform Lokalist bundelen krachten

Samenwerken - Het korte ketenconcept BOER&NLekker, een initiatief van boerencoöperatie Agrifirm, en bestel- en transportplatform voor lokaal eten Lokalist bundelen hun krachten, met een nieuwe focus op de zakelijke markt. Beide partijen willen met de samenwerking een ‘one-stop shop’ inrichten voor retail, catering en horeca voor directe inkoop bij lokale duurzame boeren.

Lees bericht

Steeds meer cateraars gaan voor plantaardig

Catering - Zestien bedrijfscateraars committeren zich aan de doelstelling van Wakker Dier om dierlijke producten voor een groot deel te vervangen door planten. “Deze cateraars maken samen een gigantische impact voor de dieren,” aldus Collin Molenaar van de organisatie.

Lees bericht



ISS doneert 1 miljoen kommen soep aan Voedselbanken

Donatie - Facilitair dienstverlener ISS Facility Services is een samenwerking gestart met het sociale soepmerk Soupalicious. Dit partnerschap levert de Nederlandse voedselbanken maar liefst 1 miljoen kommen soep op per jaar. Een prachtige stap om honger door armoede tegen te gaan.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid