Hutten en DLL continueren samenwerking


Catering – Cateraar Hutten heeft het contract met DLL Group met één jaar verlengd. De cateraar uit Veghel is al jaren verantwoordelijk voor de invulling van het bedrijfsrestaurant en de hospitality bij de internationaal opererende financieel  dienstverlener uit Eindhoven. Hutten en DLL zijn sinds 1 november 2012 aan elkaar verbonden. Het nieuwe contract tussen beide partijen gaat in op 1 januari 2017. DLL Group is een wereldwijde partner voor geïntegreerde financiële oplossingen. In ruim 40 jaar is DLL Group als onderdeel van Rabobank uitgegroeid tot een internationale multinational met vestigingen in ruim 35 landen. Hutten richt zich op bedrijfscatering, meeting & events, hospitality services, food services, care & cure en multi services. De ambitie van de cateraar is om van buitengewone betekenis te zijn voor opdrachtgevers, hun gasten én de samenleving. Dat doet Hutten met gastvrijheid en duurzaam eten en drinken van het eigen label De Guijt. Daarvoor wordt samengewerkt met bijna veertig duurzame boeren en telers. In de laatste jaren groeide de organisatie van een paar honderd naar 1.750 medewerkers. Bron: @FoodClicks Catering – Cateraar Hutten heeft het contract met DLL Group met één jaar verlengd. De cateraar uit Veghel is al jaren verantwoordelijk voor de invulling van het bedrijfsrestaurant en de hospitality bij de internationaal opererende financieel  dienstverlener uit Eindhoven. Hutten en DLL zijn sinds 1 november 2012 aan elkaar verbonden. Het nieuwe contract tussen beide partijen gaat in op 1 januari 2017. DLL Group is een wereldwijde partner voor geïntegreerde financiële oplossingen. In ruim 40 jaar is DLL Group als onderdeel van Rabobank uitgegroeid tot een internationale multinational met vestigingen in ruim 35 landen. Hutten richt zich op bedrijfscatering, meeting & events, hospitality services, food services, care & cure en multi services. De ambitie van de cateraar is om van buitengewone betekenis te zijn voor opdrachtgevers, hun gasten én de samenleving. Dat doet Hutten met gastvrijheid en duurzaam eten en drinken van het eigen label De Guijt. Daarvoor wordt samengewerkt met bijna veertig duurzame boeren en telers. In de laatste jaren groeide de organisatie van een paar honderd naar 1.750 medewerkers. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Hutten winnaar in ‘categorie catering’ in MT500

Verkiezing - In de categorie Catering, schoonmaak, beveiliging en diverse zakelijke dienstverlening van de MT500 staat Hutten dit jaar op de eerste plek. Overall is het horeca- en cateringbedrijf terug te vinden op de elfde plaats. ‘Een fantastisch bericht voor onze organisatie en de branche’, aldus algemeen directeur Drees Peter van den Bosch van Hutten.

Lees bericht


Compass neemt familiebedrijf Maison van den Boer over

Overname – Internationaal cateringbedrijf  Compass Group meldt donderdag dat het een overeenkomst heeft voor overname van Koninklijke van den Boer Groep. Maison van den Boer is een toonaangevende Nederlandse cateraar in het Sport & Leisure segment. Compass Group versterkt hiermee haar positie als één van de grootste cateraars in Nederland.

Lees bericht

Gedetineerden kunnen bij Sodexo ook zelf koken

Catering – Sodexo gaat het eten en drinken verzorgen op vijf DJI-locaties in Noord Nederland. Het gaat om de Dienst Justitiële Inrichtingen in Almelo, Leeuwarden, Veenhuizen, Zwolle en ter Apel. Gedetineerden krijgen onder andere de mogelijkheid om zelf te koken met verse producten.

Lees bericht

Vitam en Fooditis gaan strijd aan tegen CO2 in catering

Verduurzamen – Facilitaire horecadienstverlener Vitam en foodservice-expert Fooditis werken samen om het eten in de Vitam-restaurants verder te verduurzamen. Met de CO2-Impact Tool, BrightGreen, wordt per ingrediënt het CO2-verbruik berekend en getoond op een dashboard zodat gekeken kan worden waar verdere verbetering mogelijk is.

Lees bericht



FCSI-congres: ‘Verduurzaming is geen vraag, maar een eis’

Congres - De transitie naar duurzaamheid en minder voedselverspilling was het centrale thema tijdens het FCSI-congres Hospitality Hub 2022 in Hotel de Werelt in Lunteren. Het congres dat door corona twee jaar was uitgesteld, kende een goede line-up met sprekers als Paul van Oers van de Hotelschool Maastricht, Emma Kallen sustainability consultant bij Factor Delta, impact manager Kathelijn van Elk van...

Lees bericht



© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid