Hutten en DLL continueren samenwerking

Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Hutten winnaar in ‘categorie catering’ in MT500
Verkiezing - In de categorie Catering, schoonmaak, beveiliging en diverse zakelijke dienstverlening van de MT500 staat Hutten dit jaar op de eerste plek. Overall is het horeca- en cateringbedrijf terug te vinden op de elfde plaats. ‘Een fantastisch bericht voor onze organisatie en de branche’, aldus algemeen directeur Drees Peter van den Bosch van Hutten.
Lees berichtCompass neemt familiebedrijf Maison van den Boer over
Overname – Internationaal cateringbedrijf Compass Group meldt donderdag dat het een overeenkomst heeft voor overname van Koninklijke van den Boer Groep. Maison van den Boer is een toonaangevende Nederlandse cateraar in het Sport & Leisure segment. Compass Group versterkt hiermee haar positie als één van de grootste cateraars in Nederland.
Lees berichtGedetineerden kunnen bij Sodexo ook zelf koken
Catering – Sodexo gaat het eten en drinken verzorgen op vijf DJI-locaties in Noord Nederland. Het gaat om de Dienst Justitiële Inrichtingen in Almelo, Leeuwarden, Veenhuizen, Zwolle en ter Apel. Gedetineerden krijgen onder andere de mogelijkheid om zelf te koken met verse producten.
Lees berichtVitam en Fooditis gaan strijd aan tegen CO2 in catering
Verduurzamen – Facilitaire horecadienstverlener Vitam en foodservice-expert Fooditis werken samen om het eten in de Vitam-restaurants verder te verduurzamen. Met de CO2-Impact Tool, BrightGreen, wordt per ingrediënt het CO2-verbruik berekend en getoond op een dashboard zodat gekeken kan worden waar verdere verbetering mogelijk is.
Lees berichtHutten nieuwe VIP- en eventcateraar Johan Cruijff ArenA
Catering – Hutten Catering wordt de nieuwe VIP- en eventcateraar van de Johan Cruijff Arena. Dat heeft de cateraar uit Veghel dinsdag bekend gemaakt. Naast het cateren gaat Hutten samen met de ArenA ook een volgende stap zetten op het gebied van duurzaamheid.
Lees berichtFCSI-congres: ‘Verduurzaming is geen vraag, maar een eis’
Congres - De transitie naar duurzaamheid en minder voedselverspilling was het centrale thema tijdens het FCSI-congres Hospitality Hub 2022 in Hotel de Werelt in Lunteren. Het congres dat door corona twee jaar was uitgesteld, kende een goede line-up met sprekers als Paul van Oers van de Hotelschool Maastricht, Emma Kallen sustainability consultant bij Factor Delta, impact manager Kathelijn van Elk van...
Lees bericht