Hutten horecapartner bij Floriade Expo 2022


Roots is een van de horecaconcepten van Hutten op de Floriade Expo

Event - Op 14 april 2022 is het zover en openen de poorten van Floriade Expo 2022. De wereldtuinbouwtentoonstelling laat bezoekers proeven, ruiken, voelen en genieten van innovatieve ideeën en oplossingen. Hutten is deze editie een van de F&B partners en neemt bezoekers met het horecaconcept ROOTS mee op een culinaire smaakreis met de nadruk op meer plantaardige gerechten.

Floriade is een wereldtuinbouwtentoonstelling en vindt eens in de tien jaar in Nederland plaats. Het thema van deze editie is ‘Growing Green Cities’. Innovators uit binnen- en buitenland presenteren oplossingen om steden leuker, mooier en duurzamer te maken op het gebied van groen, voedsel, gezondheid en energie. Hutten is door Floriade benaderd als een van de horecapartners. Tijdens deze halfjaar durende Expo gaat Hutten er restaurant ROOTS, een horeca-uitgifte en alle (VIP) events verzorgen. Collin Schoonens, directeur Horeca, Meetings & Events bij Hutten is trots op de samenwerking: “We zien het als een uitdaging om met een passend concept zowel de professionele bezoekers als de leisure gast van gezond en lekker eten te voorzien. Daarnaast sluit onze missie richting een klimaatneutrale organisatie heel goed aan bij de duurzame en innovatieve ambities van Floriade.”

ROOTS

Voor de invulling van het concept werkt Hutten samen met creative label Today and Tomorrow (TNT). Schoonens: “Het resultaat is een concept dat verleden, heden en de toekomst met elkaar verbindt. ROOTS gaat terug naar de kern, de herkomst, en legt een link naar de toekomst, naar 2050. Dat is het moment waarbij wij anders met onze planeet moeten omgaan. Zo zal het gebruik van dierlijke eiwitten verminderd moeten worden. Wij werken in het restaurant daarom met gerechten met plantaardige eiwitten en gebruiken geen dierlijke eiwitten.”

Bron: Hutten/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Foodservice groeit met 44,4% in periode 5

Cijfers – De periodemonitor van Foodservice XS laat over periode 5, week 17 t/m 20, (25 april t/m 22 mei 2022) met een groei van 44,4% een zeer goede ontwikkeling zien van de foodservicemarkt. Tegelijkertijd wordt gewaarschuwd voor een al te positief beeld van de omzetgroei op termijn, want oplopende inflatie en toenemende kosten bij de consument kunnen gaan zorgen voor krimp.

Lees bericht


Hutten winnaar in ‘categorie catering’ in MT500

Verkiezing - In de categorie Catering, schoonmaak, beveiliging en diverse zakelijke dienstverlening van de MT500 staat Hutten dit jaar op de eerste plek. Overall is het horeca- en cateringbedrijf terug te vinden op de elfde plaats. ‘Een fantastisch bericht voor onze organisatie en de branche’, aldus algemeen directeur Drees Peter van den Bosch van Hutten.

Lees bericht

Omzet horeca mogelijk tien procent hoger dan in 2019

Analyse - Rien de Koning van More2market heeft drie scenario’s opgesteld van te verwachten ontwikkelingen in de Nederlandse horeca. De scenario’s zijn gebaseerd op de cijfers van het Foodservice Instituut Nederland (FSIN) en het CBS. De drie scenario’s laten in alle drie de gevallen een positief beeld zien.

Lees berichtKick-off Week van de horeca tijdens Gastvrij Rotterdam

Actieweek - Na een succesvolle editie vorig jaar wordt ook dit jaar weer de Week van de horeca georganiseerd. De week, die van 19 tot en met 24 september wordt gehouden, staat volledig in het teken van alle horecaprofessionals, ondernemers, leveranciers, opleiders – en studenten binnen de horeca. De week wordt afgetrapt samen met de officiële opening van Gastvrij Rotterdam op 19 september...

Lees bericht

Baro, bohemien kustplaats aan de Amsterdamse gracht

Horeca - Openluchtrestaurant Baro brengt de bohemien flair van badplaatsen op Ibiza en de energie van Tulum aan de Postjesweg in Amsterdam West. Met kleurrijk streetfood en verfrissende tequilacocktails serveert Baro zorgeloze vakantiedagen. Donderdag ging de locatie open.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid