Hutten introduceert betaalappTap & Pay


Catering – Cateraar Hutten introduceert de betaalapp Tap & Pay. Gasten hoeven met de app niet meer in de rij te staan voor de kassa en hebben op die manier meer tijd in hun lunchpauze.

Met de Tap & Pay-app kunnen gasten gemakkelijk en snel producten uit het bedrijfsrestaurant selecteren en direct betalen met hun mobiele telefoon. Volgens projectmanager Kevin Renirie van Hutten is de cateraar de eerste in Nederland die een dergelijke app gebruikt. Renirie: “We hebben de app ontwikkeld als aanvullende dienst op de bestaande kassa’s, om vooral tijdens de piekmomenten de wachtrijen voor de kassa’s op te vangen.”

Hutten zet de gewonnen tijd in voor meer informatie aan de gast over het samenstellen van een gezonde lunch, maar ook de gast zelf heeft een tijdvoordeel.  “Uiteraard geeft dit Hutten ook de mogelijkheid om minder of helemaal geen kassa’s meer in te zetten,” aldus Renirie. “Samen met onze partner Nokavision uit Den Bosch hebben we de Hutten Tap & Pay app in nog geen negen maanden tijd weten te ontwikkelen en te testen. Naast de app zelf is er ook een nieuwe manier van betalen ontwikkeld. Uiteindelijk zijn er vijf partners betrokken in het traject: Nokavision, Mendix, In2value, CCV en Payconiq.”

Positief

Inmiddels is de app in het eerste bedrijfsrestaurant van Hutten geïnstalleerd en zijn de gasten die de app gebruiken tevreden. Renirie: “We horen positieve geluiden over de tijdsbesparing door niet te hoeven wachten voor de kassa en het zelf kunnen activeren van de pin-terminal.” Gasten houden overzicht van hun uitgaven door de bestelhistorie en het digitaal ontvangen van de kassabon per mail. Hutten gaat de betaalapp ook op andere locaties inzetten.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Domino’s start veiligheidsactie ‘ik heb niks op zak’

Formulenieuws – Domino’s Pizza gaat aandacht vragen voor de veiligheid van maaltijdbezorgers tijdens de Week van de Veiligheid. Met de campagne ‘Ik heb niks op zak’ wil de pizzaketen duidelijk maken dat er bij de maaltijdbezorgers niks te halen valt, omdat bezorgers vrijwel niet meer met contant geld op pad zijn.

Lees berichtAppèl en Brownies&downieS werken samen op TU Eindhoven

Catering - Appèl is vanaf deze zomer de nieuwe cateraar van de TU Eindhoven. De samenwerking gaat in op 6 juli en loopt door tot 2025. Op de locatie gaat Appèl ook een samenwerking aan met Brownies&downieS, de eerste vestiging op een onderwijslocatie. De cateraar uit Den Bosch haalt ook de Subway en Starbucks terug naar de campus.

Lees bericht
© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid