Hutten introduceert betaalappTap & Pay


Catering – Cateraar Hutten introduceert de betaalapp Tap & Pay. Gasten hoeven met de app niet meer in de rij te staan voor de kassa en hebben op die manier meer tijd in hun lunchpauze.

Met de Tap & Pay-app kunnen gasten gemakkelijk en snel producten uit het bedrijfsrestaurant selecteren en direct betalen met hun mobiele telefoon. Volgens projectmanager Kevin Renirie van Hutten is de cateraar de eerste in Nederland die een dergelijke app gebruikt. Renirie: “We hebben de app ontwikkeld als aanvullende dienst op de bestaande kassa’s, om vooral tijdens de piekmomenten de wachtrijen voor de kassa’s op te vangen.”

Hutten zet de gewonnen tijd in voor meer informatie aan de gast over het samenstellen van een gezonde lunch, maar ook de gast zelf heeft een tijdvoordeel.  “Uiteraard geeft dit Hutten ook de mogelijkheid om minder of helemaal geen kassa’s meer in te zetten,” aldus Renirie. “Samen met onze partner Nokavision uit Den Bosch hebben we de Hutten Tap & Pay app in nog geen negen maanden tijd weten te ontwikkelen en te testen. Naast de app zelf is er ook een nieuwe manier van betalen ontwikkeld. Uiteindelijk zijn er vijf partners betrokken in het traject: Nokavision, Mendix, In2value, CCV en Payconiq.”

Positief

Inmiddels is de app in het eerste bedrijfsrestaurant van Hutten geïnstalleerd en zijn de gasten die de app gebruiken tevreden. Renirie: “We horen positieve geluiden over de tijdsbesparing door niet te hoeven wachten voor de kassa en het zelf kunnen activeren van de pin-terminal.” Gasten houden overzicht van hun uitgaven door de bestelhistorie en het digitaal ontvangen van de kassabon per mail. Hutten gaat de betaalapp ook op andere locaties inzetten.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Hutten winnaar in ‘categorie catering’ in MT500

Verkiezing - In de categorie Catering, schoonmaak, beveiliging en diverse zakelijke dienstverlening van de MT500 staat Hutten dit jaar op de eerste plek. Overall is het horeca- en cateringbedrijf terug te vinden op de elfde plaats. ‘Een fantastisch bericht voor onze organisatie en de branche’, aldus algemeen directeur Drees Peter van den Bosch van Hutten.

Lees berichtHutten verrast met ROOTS op Floriade Expo 2022

Event – De wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022 is geopend. Thema is ‘Growing Green Cities’. Innovators uit binnen- en buitenland presenteren oplossingen om steden leuker, mooier en duurzamer te maken op het gebied van groen, voedsel, gezondheid en energie. Tijdens deze halfjaar durende Expo verzorgt Hutten er restaurant ROOTS, twee horeca-uitgiften en alle (VIP) events.

Lees berichtRotterdamse New Fork experimenteert met smart catering

Catering - Dat werknemers na de coronapandemie deels thuis blijven werken - het hybride werken - en bedrijven minder kantoorruimte aanhouden, heeft een enorme impact op bedrijfskantines en bedrijfscatering. Daarom experimenteert het Rotterdamse New Fork sinds deze week met een nieuwe en slimme cateringpropositie: New Fork pick-up points, waar thuiswerkers vanaf elke plek in Rotterdam op maximaal 15 minuten loopafstand hun...

Lees bericht

Hutten horecapartner bij Floriade Expo 2022

Event - Op 14 april 2022 is het zover en openen de poorten van Floriade Expo 2022. De wereldtuinbouwtentoonstelling laat bezoekers proeven, ruiken, voelen en genieten van innovatieve ideeën en oplossingen. Hutten is deze editie een van de F&B partners en neemt bezoekers met het horecaconcept ROOTS mee op een culinaire smaakreis met de nadruk op meer plantaardige gerechten.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid