Hutten nieuwe VIP- en eventcateraar Johan Cruijff ArenA


Hutten heeft voor de catering van de Johan Cruijff ArenA een nieuw concept ontwikkeld: New Amsterdam Icons

Catering – Hutten Catering wordt de nieuwe VIP-  en eventcateraar van de Johan Cruijff Arena. Dat heeft de cateraar uit Veghel dinsdag bekend gemaakt. Naast het cateren gaat Hutten samen met de ArenA ook een volgende stap zetten op het gebied van duurzaamheid.

Hutten heeft voor het VIP- en eventcateringaanbod in de ArenA een nieuw, luxe en exclusief concept ontwikkeld. Het concept New Amsterdam Icons, bestaat uit een nieuwe generatie vooraanstaande chefs en Amsterdamse iconen waaronder Peter Lute & BAUT die voor de ArenA culinaire topsport gaan bedrijven. Van high-end dining in een ontspannen setting tot een smaakvol en sfeervol borrelarrangement mét spectaculair uitzicht.

Duurzaamheid

Samen met Hutten wil de ArenA vanaf 2024 een volledig CO2-neutrale VIP-catering realiseren. Door verspilling en niet-herbruikbare verpakkingen uit te bannen en restproducten te hergebruiken, wil de ArenA haar catering CO2-footprint terugbrengen naar 0. De focus ligt op meer duurzame, dagverse gerechten met een gezonde verhouding van dierlijk en plantaardig. “We gaan alle VIP- en eventgasten culinair verrassen vanuit het concept New Amsterdam Icons waar we gerenommeerde en jonge chefs de kans geven om zichzelf te presenteren. Daarnaast zullen duurzaamheid en gastronomische innovatie op een creatieve manier verweven zijn”, aldus Lennert Hogenes, commercieel directeur Meetings & Events van Hutten.

Living Lab

De ArenA gaat als Living Lab fungeren. Het stadion wordt de plek waar duurzame en nieuwe voedselinnovaties worden ontwikkeld en getest. “Met Hutten gaan we de vele tienduizenden vip-gasten die de ArenA jaarlijks ontvangt een onvergetelijke, culinaire beleving laten ervaren. Innovatief, duurzaam én van de hoogste kwaliteit”, aldus Hidde Salverda, operationeel directeur Johan Cruijff ArenA.

Inclusieve partnership

Daarnaast gaan de ArenA en Hutten structureel samenwerken om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen, met extra aandacht voor Amsterdam Zuidoost. Als inclusieve werkgevers willen ze de kloof helpen dichten tussen vraag en aanbod op de lokale arbeidsmarkt.

Bron: Hutten/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Hutten winnaar in ‘categorie catering’ in MT500

Verkiezing - In de categorie Catering, schoonmaak, beveiliging en diverse zakelijke dienstverlening van de MT500 staat Hutten dit jaar op de eerste plek. Overall is het horeca- en cateringbedrijf terug te vinden op de elfde plaats. ‘Een fantastisch bericht voor onze organisatie en de branche’, aldus algemeen directeur Drees Peter van den Bosch van Hutten.

Lees bericht


Compass neemt familiebedrijf Maison van den Boer over

Overname – Internationaal cateringbedrijf  Compass Group meldt donderdag dat het een overeenkomst heeft voor overname van Koninklijke van den Boer Groep. Maison van den Boer is een toonaangevende Nederlandse cateraar in het Sport & Leisure segment. Compass Group versterkt hiermee haar positie als één van de grootste cateraars in Nederland.

Lees bericht

Gedetineerden kunnen bij Sodexo ook zelf koken

Catering – Sodexo gaat het eten en drinken verzorgen op vijf DJI-locaties in Noord Nederland. Het gaat om de Dienst Justitiële Inrichtingen in Almelo, Leeuwarden, Veenhuizen, Zwolle en ter Apel. Gedetineerden krijgen onder andere de mogelijkheid om zelf te koken met verse producten.

Lees bericht

Vitam en Fooditis gaan strijd aan tegen CO2 in catering

Verduurzamen – Facilitaire horecadienstverlener Vitam en foodservice-expert Fooditis werken samen om het eten in de Vitam-restaurants verder te verduurzamen. Met de CO2-Impact Tool, BrightGreen, wordt per ingrediënt het CO2-verbruik berekend en getoond op een dashboard zodat gekeken kan worden waar verdere verbetering mogelijk is.

Lees bericht


Vakbeurs euvend & coffeena 2022 gaat niet door

Vakbeurzen - De Internationale Vakbeurs voor Vending & Office Coffee Service die gepland staat voor 27 tot en met 29 oktober, euvend & coffeena 2022, gaat dit jaar niet door. De reden is dat de organisatie niet een volwaardige afspiegeling van de markt voor vending en koffie kan presenteren.

Lees bericht

Visie CIRFOOD gaat uit van gezonde voeding voor iedereen

Catering - Sinds CIRFOOD in 2016 de Nederlandse markt betrad, zijn de medewerkers op steeds meer locaties eerlijke, duurzame en verse gerechten gaan bereiden. Hierbij houden ze vast aan de bedrijfsvisie dat iedereen recht heeft op goede voeding. De cateraar heeft al een groot marktaandeel in het (hoger) onderwijs en krijgt ook in het B&I-segment steeds meer voet aan de...

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid