Hutten verrast Amphia-zorgpersoneel op Valentijnsdag


Hutten wilde het zorgpersoneel van het Amphia-ziekenhuis een hart onder de riem steken / Foto bij: Hutten

Catering – Voor het zorgpersoneel van het Amphia-ziekenhuis was het een enorme verrassing. De binnenplaats van het ziekenhuis was omgetoverd tot een sfeervolle dank- en complimententuin met een vleugje Valentijn.

Voor de zorgmedewerkers waren er kraampjes met soep, broodje hotdog en churros, een Complimenten fee, een hartjes-foto-hoekje en een scherm waar de dankbetuigingen op stonden die mensen via whatsapp gestuurd hadden. Volgens F&B manager Juliette van Gorkom bij Hutten hebben naar schatting zo’n 1200 zorgmedewerkers de Valentijnsmarkt bezocht.

Hutten wilde de zorgmedewerkers met de complimentenmarkt een hart onder de riem steken. Niet alleen in de begin periode van de coronapandemie, maar ook nu nog, wordt er veel van de zorgmedewerkers gevraagd. Aanvankelijk waren de gebaren van waardering er voor de zorg volop, maar na verloop van tijd werd dat minder. Met complimentenmarkt liet Hutten zien de inzet nog steeds te waarderen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘Alliantie wil voeding in de zorg gezonder en duurzamer maken’

Zorg - “Samen eten en drinken in de gezondheidzorg gezonder en duurzamer, oftewel ToekomstProef, maken.” Deze missie heeft een aantal partijen uitgesproken tijdens een duurzaam ontbijt op 13 september jl. bij Van Gelder Groente en Fruit Experience Center. Bedoeling is dat zoveel mogelijk partijen die actief zijn in de zorgsector, zich aansluiten om de stappen in gezonde voeding en duurzaamheid binnen...

Lees bericht


Succesvolle #SAMENZIJN-zorgconcerten van Willeke Alberti

Zorg - Weinig bezoek, veel overuren en een groot tekort aan samenzijn, de bewoners en het medewerkers van zorglocaties hebben een pittige tijd achter de rug. Knorr Professional en de Willeke Alberti Foundation hebben de gemiste gezelligheid ingehaald met maar liefst 6 succesvolle #SAMENZIJN-concerten voor de zorg.

Lees bericht

Eetomgeving in ziekenhuizen wordt steeds gezonder

Zorg – Een twintigtal ziekenhuizen, dat de intentieverklaring ‘Goede Zorg Proef Je’ had getekend en werk ging maken van een gezonde eetomgeving, is daarin geslaagd. Het aanbod dat binnen de Schijf van Vijf valt, is in anderhalf jaar tijd van minder dan 50% naar boven de 70% gegaan. Het project wordt nu verder uitgebreid. Bestuurders van nog eens 20 ziekenhuizen en zorginstellingen tekenden vandaag...

Lees bericht

Sligro terug op omzetniveau van voor corona

Groothandel – Sligro wist in de eerste drie maanden van dit jaar de omzet naar een niveau te brengen van voor de coronamaatregelen. Weliswaar viel de omzet in catering nog wat tegen, maar daar tegenover stond een verdere groei in bezorging aan bedrijven.

Lees bericht


Dagbesteding zorgorganisatie Triade Vitree bij Telesuper

Zorg - Sinds kort werken er cliënten van zorgorganisatie Triade Vitree bij Telesuper. Vol enthousiasme storten de cliënten zich op de taken in het distributiecentrum. Voor beide partijen een win-win-situatie: Telesuper is blij met de extra handjes en Triade Vitree met de ervaring die de cliënten opdoen.

Lees bericht

Knorr Professional geeft zes zorgconcerten met Willeke Alberti weg

Actie - ‘Samen zijn is samen lachen, samen huilen. Leven door dichtbij elkaar te zijn’, zingt Willeke Alberti in haar hit Samen Zijn. Maar voor samenzijn en nabijheid was het afgelopen jaar maar weinig ruimte in de ouderenzorg, psychiatrische zorg en gehandicaptenzorg. Daarom brengt Knorr Professional met de #SAMENZIJN zorgconcerten wat welverdiende gezelligheid voor bewoners en zorgpersoneel.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid