Hutten voor de 7e keer beste out of home formule At Work


Medewerkers van Hutten vieren voor de zevende keer dat zij de GfK Award voor At Work hebben binnengehaald

Verkiezing  - Voor de zevende keer komt Hutten als winnaar uit de bus in de categorie ‘At Work’ van het GfK Out of Home Formule Rapport. Hutten scoort op alle onderdelen bovengemiddeld ten opzichte van de andere formules in het At Work kanaal.

In het jaarlijkse landelijke consumentenonderzoek door onderzoeksbureau GfK hebben dit jaar meer dan 6000 gasten hun mening gegeven over food-service formules. Dat doen ze door een waardering te geven voor de zogenaamde 7 G’s: Gemak, Gastvrij, Goedkoop, Genieten, Gezond, Goed geweten en Goed verhaal. Binnen de normering wegen niet alle G’s even zwaar. Zo is in de formule At Work het belang van Genieten het grootst.

In een reactie laat Guido van der Krabben, Operationeel Directeur Business Horeca & Hospitality Services  weten bijzonder blij te zijn. Vooral ook omdat het rapport weer beter was. Sabine de Hoon, Consultant Out-of-Home bij GfK: “Hutten heeft zich verbeterd op alle aspecten en scoort op alle G’s beter dan het kanaalgemiddelde. Met een gemiddelde van 6,9 staan jullie dan ook op nummer 1.”

Bron: Hutten/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Hutten nieuwe cateraar bij FMHaaglanden

Catering - Vanaf 1 januari 2023 is Hutten de nieuwe cateraar in vijf panden binnen het verzorgingsgebied van FMHaaglanden, een van de grootste facilitaire dienstverleners van en voor het Rijk. Beide partijen vinden elkaar in een gedeelde visie en ambities op duurzaamheid en sociale gelijkheid, zo laten zij weten.

Lees bericht


‘Beste Online Supermarkt’ Crisp rondt overname Eetfabriek af

Maaltijdenbezorgdienst - Crisp blijft groeien in Nederland en België. Het bedrijf bedient vandaag de dag twee keer zoveel klanten als een jaar geleden. Daarnaast maakt de supermarkt-app bekend deze maand de overname af te ronden van de Eetfabriek en meldt het bedrijf dat het door een consumentenonderzoek van Gfk verkozen is tot Beste Online Supermarkt.

Lees bericht

ABN AMRO ziet forse groei flitsbezorgers stagneren

Analyse – De flitsbezorgers die sinds begin 2021 de boodschappen razendsnel thuisbezorgen bij de Nederlandse consument, zien hun onstuimige groei nu afvlakken. Mede als gevolg van de lockdowns zagen Gorillas, Getir, Zapp en Flink sinds de tweede helft van vorig jaar hun omzet exploderen, maar nu alle winkels en restaurants weer open zijn, stagneert de groei. Dat signaleert ABN AMRO in een...

Lees bericht

Hutten winnaar in ‘categorie catering’ in MT500

Verkiezing - In de categorie Catering, schoonmaak, beveiliging en diverse zakelijke dienstverlening van de MT500 staat Hutten dit jaar op de eerste plek. Overall is het horeca- en cateringbedrijf terug te vinden op de elfde plaats. ‘Een fantastisch bericht voor onze organisatie en de branche’, aldus algemeen directeur Drees Peter van den Bosch van Hutten.

Lees berichtHutten verrast met ROOTS op Floriade Expo 2022

Event – De wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022 is geopend. Thema is ‘Growing Green Cities’. Innovators uit binnen- en buitenland presenteren oplossingen om steden leuker, mooier en duurzamer te maken op het gebied van groen, voedsel, gezondheid en energie. Tijdens deze halfjaar durende Expo verzorgt Hutten er restaurant ROOTS, twee horeca-uitgiften en alle (VIP) events.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid