Hutten winnaar in 'categorie catering' in MT500
_1080_720_90.jpg)
Verkiezing - In de categorie Catering, schoonmaak, beveiliging en diverse zakelijke dienstverlening van de MT500 staat Hutten dit jaar op de eerste plek. Overall is het horeca- en cateringbedrijf terug te vinden op de elfde plaats. ‘Een fantastisch bericht voor onze organisatie en de branche’, aldus algemeen directeur Drees Peter van den Bosch van Hutten.
De MT500 is hét reputatieonderzoek voor Nederlandse bedrijven op basis van de mening van managers, beslissers en leidinggevenden. Van den Bosch van Hutten: ‘Naast klantgerichtheid, productleiderschap en kwaliteit van de uitvoering wegen goed werkgeverschap en duurzaam ondernemen even zwaar in het onderzoek. Precies de elementen waarmee wij impact willen maken en beweging willen brengen in de markt.’ Met de waardering is hij daarom zeer tevreden.
Vijf aspecten
Kenmerkend voor de aanpak van de MT500 is de peer-to-peer-beoordeling: respondenten vellen een oordeel over bedrijven die in hun eigen branche actief zijn. Het onderzoek werd dit jaar voor de 22e keer uitgevoerd. In totaal werkten dit jaar 4.428 respondenten mee. In de categorie Catering, schoonmaak, beveiliging en diverse zakelijke dienstverlening beoordeelden 405 respondenten 13 organisaties. Hen werd gevraagd om hun top 3 van meest bewonderde bedrijven aan te wijzen. Deze top 3 beoordeelden zij vervolgens op vijf aspecten: klantgerichtheid, productleiderschap, excellente uitvoering, goed werkgeverschap en duurzaam ondernemen. Van den Bosch: “We komen bij alle vijf de aspecten als beste uit de bus. Ik ben dan ook trots op onze samenwerkers die ook in de coronaperiode naar de beste beleving voor onze gasten en het beste resultaat voor onze opdrachtgevers hebben gestreefd.’
Bron: Hutten/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
STAPFOODS opent onbemande cateringshop in Hotel VIC
Catering - Na een aantal maanden van voorbereiding is het nog jonge bedrijf STAPFOODS gestart met een onbemand cateringconcept. De store is gevestigd in Hotel VIC, een nieuw experience hotel in het centrum van Leiden.
Lees berichtMarkies en Summa College zetten stappen in verduurzaming schoolkantines
Schoolcatering – Een duurzaam en gezond voedselaanbod, intensief hergebruik van overgebleven producten en het doneren van reststromen aan stadsboerderijen in Zuidoost-Brabant. Dit zijn enkele opvallende ingrediënten van de samenwerking van het Summa College en Markies Catering bij de exploitatie van schoolkantines, die in september ingaat.
Lees berichtVitam gaat lokaal samenwerken met Beter Bij Ons
Catering - Vanaf 15 augustus gaat Vitam de cateringdienstverlening verzorgen in het provinciehuis van Provincie Limburg in Maastricht. Centraal in de aanbesteding stond de ambitie om een groot deel van het assortiment lokaal in te kopen.
Lees berichtVitam opent ‘dark kitchen’ Chef by Vitam
Catering – Vitam opent een ‘dark kitchen’ in Amstelveen, genaamd Chef by Vitam. Hiermee speelt de facilitaire horecadienstverlener in op de veranderende wensen van medewerkers van de Rijksoverheid die hybride werken. Gerechten worden in een centrale keuken voorbereid, die vervolgens worden afgemaakt op de betreffende locatie worden afgemaakt. Hierdoor is het voor Vitam mogelijk om een breder assortiment aan te bieden,...
Lees berichtCompass neemt familiebedrijf Maison van den Boer over
Overname – Internationaal cateringbedrijf Compass Group meldt donderdag dat het een overeenkomst heeft voor overname van Koninklijke van den Boer Groep. Maison van den Boer is een toonaangevende Nederlandse cateraar in het Sport & Leisure segment. Compass Group versterkt hiermee haar positie als één van de grootste cateraars in Nederland.
Lees berichtGedetineerden kunnen bij Sodexo ook zelf koken
Catering – Sodexo gaat het eten en drinken verzorgen op vijf DJI-locaties in Noord Nederland. Het gaat om de Dienst Justitiële Inrichtingen in Almelo, Leeuwarden, Veenhuizen, Zwolle en ter Apel. Gedetineerden krijgen onder andere de mogelijkheid om zelf te koken met verse producten.
Lees bericht