Hybride bestelplatform Happie landelijk live


Foto bij: Happie

Bestelplatform - Het bestelplatform Happie, dat vorig jaar in Enschede werd geïntroduceerd, is onlangs landelijk live gegaan. Happie combineert het gemak van een bestelplatform, terwijl consumenten toch rechtstreeks bestellen bij de ondernemers.

Happie (www.happie.online) wil als platform een tegenwicht bieden aan besteldiensten als Thuisbezorgd. Met name de commissie, die dergelijke platforms in rekening brengen is veel ondernemers een doorn in het oog. Concurreren met een eigen website gaat vaak niet omdat de bekendheid te gering is. Bovendien hebben de meeste consumenten hooguit 2 of 3 van favoriete restaurants in de telefoon staan. Happie bundelt de websites van de individuele bedrijven om zodoende een de concurrentie aan te kunnen met bestelsites als Thuisbezorgd.

Het idee voor Happie is ontstaan door in de afgelopen jaren de behoefte van de ondernemer en de markt van online eten bestellen grondig te onderzoeken. De ideeën en concepten die in deze periode zijn ontstaan, zijn doorgesprokenen en getest samen met ondernemers. Ondernemers kunnen zich gratis aanmelden op Happie en betalen ook geen vergoeding per bestelling. In vergelijking tot de 13 procent, plus administratiekosten, die bij bijvoorbeeld Thuisbezorgd.nl moet worden betaald, betekent dit voor ondernemers besparingen van vele honderden euro’s per maand.

Naast de bestelservice biedt Happie ook een betaald promotiepakket voor ondernemers om de eigen website te promoten. Ondernemers die geen eigen website hebben, kunnen verder tegen een vaste vergoeding per maand hun bestellingen via het Happie platform ontvangen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid