IJsinnovatie Ben & Jerry’s exclusief bij Scoop Shop


IJs - IJsliefhebbers kunnen bij  de Ben & Jerry’s Scoop Shop in Rotterdam hun hart ophalen aan een nieuwe ijsinnovatie. De locatie aan de Witte de Withstraat heeft namelijk vanaf 1 september exclusief de Chunky Chocolates, een supersized fairtrade choco treat, gevuld met Ben & Jerry’s schepijs naar keuze.

De choco-kuipjes zijn geïnspireerd op twee klassiekers, Ben & Jerry’s Hooked on You en Cherry Garcia. Klanten kunnen de treats laten vullen met Ben & Jerry’s schepijs naar keuze, maar ze zijn standaard verkrijgbaar in twee smaaksuggesties en kosten €8,95.

Het concept van chunks in het ijs waar Ben & Jerry’s ijs om bekend staat is oorspronkelijk een idee geweest van Ben & Jerry’s medeoprichter Ben Cohen. Door zijn beperkte smaak- en reukvermogen - ook wel bekend als anosmie -, zorgde hij ervoor dat er meer textuur in het ijs verwerkt werd. Een extra treat voor de smaakpapillen.

Bron: @FoodClicks 

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘Roomijs populairder bij Nederlanders dan softijs’

Onderzoek – Nederlanders zijn gek op ijs, maar sommige ijsvarianten hebben toch de voorkeur. Zo is roomijs (40%) de favoriete ijssoort is, gevolgd door een hoorntje softijs (30%) en op de derde plek sorbetijs (17%). Dit bleek uit onderzoek van maaltijdenplatform Deliveroo onder 1000 Nederlanders.

Lees berichtCoolBest nu ook als ijs verkrijgbaar

Introductie - CoolBest, bekend van haar gekoelde verse fruitsappen, komt nu ook met een ijsproduct:: CoolBest IJs. Het merk start met twee smaken: Strawberry Hill en Mango Dream. De smaken die ook als fruitdrank verkrijgbaar zijn.

Lees bericht

Segment ‘IJs’ keert terug op Bakkersvak 2019

Beurzen – Het segment ‘IJs’ keert in 2019 terug op de vakbeurs Bakkersvak in Gorinchem. Door de vele raakvlakken tussen de werelden van bakkerij, patisserie en ambachtelijk ijs is besloten om ‘IJs’ een eigen, volwaardige plek op de beursvloer te geven. ‘IJs’ komt nu terug met onder andere een IJs-plein en een IJs-route. Verschillende deelnemers uit het segment IJs hebben toegezegd te...

Lees bericht


Bakkersvak breidt uit met IJs en kiest nieuwe locatie

Beurzen– De vakbeurs Bakkersvak breidt haar beursprofiel uit met het segment ‘IJs’. Daarmee vergroot de vakbeurs haar aanbod met 20 procent. Bovendien verhuist de beurs na zes editie van het Autotron in Rosmalen naar de Evenementenhal in Gorinchem. Marktspelers als Carpigiani Ambachtelijk Benelux, Ice Concepts Benelux, Bakeplus, Laan Heilo en Dawn Foods Benelux ondersteunen de uitbreiding van het beursaanbod. Ook voegt...

Lees bericht

Britse ijsverkoper wil op strand bezorgen met drone

IJsverkopen - IJs bestellen vanaf een ligstoel via een app en de bestelling geleverd krijgen met een drone. Op het strand van Lincolnshire in Engeland testte een ijssalon met succes deze nieuwe service. Het wachten is alleen op toestemming van Civil Aviation Authority. De ijsverkopers Nigel Stephenson en Karen Hemmings van Rock & Ices verwachten veel van hun nieuwe service en...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid